Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

OM 651 (2143 cmc CDI) - Distributie + service

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Deci se poate,avem si oameni care doresc sa munceasca cinstit, nu cu japca in minte fara nici macar sa verifice daca e nevoie de asa o operatiune.
  b97dmt , o sa va contactez pentru programare,multumesc frumos.

  Comment


  • Originally posted by gombosc View Post
   Aveti si in Timisoara ?
   Din pacate nu
   https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

   Comment


   • Salutare,
    Va rog sa ma ajutati cu o informatie:
    Am pe masina w212 motorul OM651925(A6510107221) la care s-au invartit cuzineti si as vrea sa-i schimb motorul cu unul OM651913(A6510106607).
    Intrebarea este se potriveste sau ii iau doar blocul ambielat?
    Multumesc anticipat

    Comment


    • Va salut! Am achizitionat recent un mercedes c 220 2012 170cp automat! Masina are 140000km… am verificat o pe carvertical, pe rar fiind in tara din 2016 si par reali. La pornire am un zgomot ciudat care pare a fi lantul de la distributie( nu prea ma pricep) , dupa cateva secunde se linisteste motorul. Si a doua problema, in mers mi se pare cam
     zgomotos si pe loc daca o turez e mai zgomotos la interior ca in exterior si de la 3000-4000 ture si tremura putin. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Multumesc anticipat!

     Comment


     • 140000 km din 2012...cam putini cred!
      Daca este zgomotoasa,posibil tampoane motor si cutie de schimbat,mai ales ca si vibreaza...
      Sa gasesti tampoanele motor/cutie obosite,la 140000 km...nu prea are cum.....si de aici iti dai seama de km reali!
      Din experienta mea,la un E class din 2010,avea 270000 km si vibra,era zgomotoasa la fel cum zici tu....schimbat tampoane motor si cutie si ziceai ca este noua! Poate a mai taiat vreo 100k...nu vreau sa vorbesc prostii....dar se poarta la greu acum asta....este foarte usor de dat inapoi km si sa ii inregistrezi chiar si la Reprezentanta si atunci poti controla pe orice Vertical vrei....Vertical este o porcarie,parerea mea,chiar probat de mine si era foarte foarte in urma cu tot....acolo platesti sa afli presupuneri doar!

      Comment


      • Originally posted by postasul666 View Post
       Va salut! Am achizitionat recent un mercedes c 220 2012 170cp automat! Masina are 140000km… am verificat o pe carvertical, pe rar fiind in tara din 2016 si par reali. La pornire am un zgomot ciudat care pare a fi lantul de la distributie( nu prea ma pricep) , dupa cateva secunde se linisteste motorul. Si a doua problema, in mers mi se pare cam
       zgomotos si pe loc daca o turez e mai zgomotos la interior ca in exterior si de la 3000-4000 ture si tremura putin. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Multumesc anticipat!
       Vezi daca suna la fel :
       https://youtu.be/velbQGShMsg
       https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

       Comment


       • Între timp am schimbat lanțul de distribuție și întinzătorul și am scăpat de zgomotul de la pornire. Însă în mers e tot zgomotoasa. Mecanicul a zis ca suportul pe dreapta este cam dus... Adevărul este ca am stat în dreapta și atunci când se accelerează se simt vibrații la picioare, în podea.

        Comment


        • Salut baietii. Si fetele daca sunt pe acest subiect.
         la motorul in cauza 651 2143, la 400 000 km racitorul de ulei imi pierde usor ulei printre bloc si el.. credeti ca e nevoie sa schimb racitorul cu totul?
         mentionez ca sunt foarte multumit de masina 400 000 km , munciti cu remorca n spate, masina merge impecabil.

         Comment


         • Salut.

          Se pot schimba garniturile insa sansele sunt egale ca sa faci lucrarea si sa curga iarasi, daca tot desfaci...eu zic sa arunci banutii direct pe piesa.
          Să știi să lupți când vrei să ai.
          Să nu regreți când pierzi sau dai

          Comment


          • Schimba-l cu totul . Piesa originala doar . Aftermarket-ul nu tine .
           https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF