Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W213 350 cdi parere

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • gombosc
  replied
  Eu am un w212 350 cdi -vechiul motor v6 de 3 litrii (265 cp)
  Pentru mine motorul a fost cea mai mare surpriza a masinii- greu iti dai seama ca e un diesel - foarte silentios, aproape fara vibratii (se simt foarte usor vibratiile cand e rece, cand merg prin oras sta pe la 1000 rpm si nu se simte nici o vibratie cind accelerezi) si trage foarte liniar pina la zona rosie- trage mai degraba ca un benzinar decit ca un diesel - per total un motor foarte rafinat. In schimb daca te astepti sa traga ca un diesel classic (adica sa-ti traga una in spate) - nu o va face - accelereaza progresiv nu violent
  In perioada in care mi-am luat masina am condus si un A6 de 3 L si un 530 de 3 litri- diferentele sunt de la cer la pamint - in cele de la A6 si 530 se simte clar ca-i diesel (zgomot , vibratii, etc) si trag violent pina la 3500 dupa care se "plafoneaza".
  Pina acuma nu am avut nici o problema (+50000 km)
  Intretinerea in schimb e scumpa- filtrul aer ~600 RON (sunt 2 filtre de aer care vin cu tot cu un plastic) si filtrul de motorina ~500 RON
  Per total - foarte multumit- nu mi-am inchipuit ca poti face din un diesel asa un motor rafinat

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Salutare.Din ce an e masina si ce norma euro? Despre masina nu iti pot spune multe dar despre motor pot..
  Gasesti aici, incepand cu pagina 6 a topicului, informatii despre acest motor in toate fazele...euro 4,5 si 6.Stiu, e testat pe Sprinter, dar e acelasi motor ca si pe turism.Stima.

  https://www.clubmercedes.ro/forum/di...-cu-sprinterul

  Leave a comment:


 • dcosmin
  started a topic W213 350 cdi parere

  W213 350 cdi parere

  Daca cineva poate opina despre fiabilitatea acestui motor. Este vorba de vechiul v6 OM642, de 3000cmc.
  Este un motor ok? Stiam ca au fost ceva probleme fiind motor lansat prin 2005 daca nu ma insel.
  Multumesc
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF