Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E 300 hybrid w212 ulei pe langa capac

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • E 300 hybrid w212 ulei pe langa capac

  Va salut. Am dat jos capacul motorului si am remarcat putin ulei in zonele marcate din poze. Imi puteți spune care ar fi problema? Va mulțumesc
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 3 photos.

 • #2
  Salut. Ar putea fi garnitura capac culbutori sau acele suruburi , in timp , s-au desfacut putin.
  Am patit si eu aceleasi lucru, iar dupa strangerea lor inapoi la cuplu ( 7 sau 9 nm , nu mai stiu exact ), nu s-a mai strans ulei langa injectoare. Am inteles ca, din pacate, suruburile acelea se mai pot desface.

  Stima.

  Comment


  • #3
   Salut. Mulțumesc pentru intervenție.am sa incerc prima dată cu stransul șuruburi si dupa daca nu am sa schimb garnitura. Ai idee unde pot afla la cat nm se strâng șuruburile? Multumesc

   Comment


   • #4
    Salut, 9 nm e valoarea de cuplu pentru strans suruburile de la capacul de culbutori.
    Presupun ca motorul este om651, nu ? ( nu prea stiu cum e strategia de hybrid, dar presupun ca partea de combustie e diesel !? )

    Stima !

    Comment


    • #5
     Salut. Da om651 diesel. Mulțumesc mult pentru informație ,o sa incerc sa le strâng prima dată. Dacă tot o sa continue, o sa schimb garnitura. Mulțumesc încă o dată.

     Comment


     • #6
      @mucheionut: off topic: intentionez si eu sa-mi cumpar un C330 hymrid. Intrebare: ce probleme ai avut la al tau? Merita complexitatea tehnica diesel+hybrid sau e prea complicat ?

      Comment


      • #7
       Salut. Am eu un hibrid 300 de din 2019. Diesel. Nu îl am de mult dar pot sa dau un feedback. Nu este economic când mergi pe curent. Poți merge cu viteza de 120 km/h pe baterie. Consumul strict pe curent, acum în primăvara este de aprox 30 KW/100 km. Bateria are 13kw și poți merge cam aprox 30 km. Dacă o încarci acasă neavând trifazat 380 durează cam 5 ore. 2kw/h.

       Comment


       • #8
        Pe mine ma costa cam 22 lei/100km dacă o încarc acasă sau 15 lei dacă o încarc la birou. Consumul pe electric mi se pare mare ... comparativ cu o kona electrica care consuma aprox 14-17 KW/ 100 km. Dacă o încarci la stații publice unde KW este 1.4 lei... mai bine mergi pe combustibil fosil. Partea buna ca ai aprox 310 cp combinat electric cu termic iar cuplul la700 nm. La depășiri în afara localității nu ai nici un stres. Consum de motorina afara parțial autostrada și drumuri naționale e de 6l/10km. E foarte silentioasa în oraș când merge electric, depășești fără probleme, și un lucru foarte fain este preclimatizarea. O poți potni din aplicație sau programezi din mașină când sa pornească preclimatizarea și o găsești calda,dezghetata gata de plecare. O încărcare 100%, în condiții normale te tine aprox 30-35 km. Depinde cât e de frig.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF