Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recomandare service

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Recomandare service

  Buna ziua,

  Va rog sa imi recomandati un service pentru efectuarea reviziei cutiei de viteze pentru un E Class W211, 5G Tronic.
  Din ce am citit pe alte forum-uri, multi recomanda service-ul Automatico din Crangasi, ce parere aveti?
  Multumesc anticipat!

 • #2
  As putea recomanda și service ul Tomas din Militari ,e pe Bd Iuliu Maniu după reprezentanta Jeep . E clădirea cu galben ,se observa ușor.
  Lucrez foarte frumos ,se permite sa stai langa mașină . Preț ok .

  Eu îmi fac acolo tot ce tine de consumabile și revizii.
  Momentan doar atâta am avut nevoie.

  Recomand

  Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

  Comment


  • #3
   Azi de dimineata am fost la Automatico dar pe Preciziei, nu stiu daca exista si in Crangasi?!

   Am mers cu o problema destul de vaga si nici macar cu siguranta ca este o problema. Am uneori smucituri din D1->D2 si D2->D3, iar uneori si in frana de motor. Intensitatea si frecventa lor este foarte mica totusi, dar mai des intalnite cand cutia este rece. Nimic de genul turatie oscilanta, nu trage/nu schimba, etc. Doar ca imi place sa ma stiu impacat ca totul este 100% OK.

   A venit un baiat in testdrive cu mine, s-a conectat cu STAR-ul, a urmarit parametrii convertizorului, mi-a zis ca masina se comporta normal si ca nu apare nicio eroare (ce-i drept nici nu a smucit, doar 1 data sau de 2 ori si foarte fin) si ca din experienta lui 7G tronic-ul de generatia a doua e ceva mai putin comfortabil si mai problematic in general decat cel de prima generatie.

   A fost foarte deschis si mi-a raspuns la toate intrebarile, concluzia fiind sa facem o verificare a nivelului de ulei in prima faza. Nivelul nu a fost OK, au trebuit completati 2 litri (aveam o vaga banuiala ca cine mi-a facut schimbul acum cateva luni ori nu l-a facut deloc ori m-a furat la ulei). Mi-a mai sugerat sa merg si la dealership sa intreb daca exista vreun update de soft nefacut si sa il fac, intrucat mare parte din aceste probleme minore pot fi cauzate de diverse glitch-uri in software.

   Factura TVA inclus pentru verificare nivel ulei + completare 2L: 370 RON.

   Singurul feedback negativ pe care l-as da ar fi vis-a-vis de baietii care au facut efectiv completarea de ulei (nu consultantul cu care am purtat discutiile si care a condus masina cu mine). Pareau destul de habarnisti sincer, initial cautau busonul cutiei pe sub capota, apoi a venit altcineva sa zica ca-i Euro 6 (ea fiind euro 5), intr-un final s-au deslusit si au ridicat-o pe rampa pentru a accesa baia de ulei a cutiei.

   Nu pot da feedback despre Automatico pe reparatii de cutii si convertizoare (inteleg ca asta e specialitatea lor). Dar pentru ce am avut eu nevoie sa fac, cel putin consultantul cu care am petrecut 20 min in testdrive, ofer nota 10/10. Ramane de vazut daca completarea nivelului + un eventual update al softului imi rezolva piticii de pe creier .

   Comment


   • #4
    Verifica tampoanele motor si cutie , astea dau ceva socuri usoare.
    Cand e cutia rece e normal sa schimbe mai “sesizabil”.
    https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

    Comment


    • #5
     Socurile nu apar decat la schimbarea treptelor. Sunt rare si destul de finute. Si doar din D1-D2 sau D2-D3. Presupun ca la tampoane ar trebui sa fie dese vibratiile si mai intense si fara legatura cu schimbul treptelor.

     Deja am observat prima imbunatatire azi de dimineata: D1->D2 nu mai smuceste. Doar D2->D3. Deci clar uleiul lipsa era o problema. Sa vedem daca exista si update de software.

     Oricum, ca o paranteza, fata de ce alte cutii automate am mai condus, chiar nu sunt impresionat de cele MB. De software, mai exact: spre exemplu daca iei piciorul de pe acceleratie si dai de 2 ori inferioara din padela, desi in bord iti arata treapta schimbata, ea de fapt nu o cupleaza inca, astfel incat dupa daca doar pisti acceleratia, te smuceste. Aceeasi operatiune daca o faci fara sa ridici piciorul de pe acceleratie, nu te mai smuceste, fiindca tre sa cupleze fix atunci din moment ce-i dai gaz. Si asta nu e o problema la masina mea, am intalnit-o si pe GLE-ul unui prieten. In plus, sunt extrem de lente cutiile (in comparatie cu double clutch sau CVT), dar asta am vazut si pe alte cutii cu convertizor, nu pot sa dau vina pe MB.

     Comment


     • #6
      ...te înveți până la urmă și o să îți fie f greu sa mai conduci ce ai condus până acum.

      Găsești aici pe forum multe informații, care te ajută să nu mai pierzi vremea încercând să o faci sa meargă altfel decât trebuie.

      Nu există nici un glitch de software, chiar daca nu ai ultima variantă, mai degrabă nu ai luat în seamă pozitia volanului, înclinarea mașinii, diverse aspecte pe care nici o altă marcă nu le ia în seamă.

      Daca ai avut lipsa ulei, îți recomand o revizie completă, cu filtre, ulei și procedura corectă.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF