Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu pot scoate casetofonul!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nu pot scoate casetofonul!

  M-am hotarat sa imi schimb butonul de avarii si un led ars de la butonul de reglare a caldurii, dar pur si simplu casetofonul nu vrea sa iasa.
  Am tras cu putere de el nimic...mai are ceva suruburi?
  Am scos cele 2 suruburi de desuptul lui....ma dispera...ajutati-ma va rog.
  Attached Files
  1994...Mercedes Benz...w202, c180
  Dragoste la prima vedere...

  http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

 • #2
  Nu trebuie sa scoti niciun surub. Daca te uiti atent in stanga si in dreapta casetofonului (jos) sunt niste dungi, care de fapt sunt niste gauri. Acolo trebuie sa bagi ceva asemanator unei pile si sa impingi niste cleme (cumva din exteriorul aparatului spre interior, apoi va iesi surprinzator de usor... Daca nu reusesti, revin! Succes!
  Oo==oO

  Comment


  • #3
   Originally posted by vladi_ivans View Post
   Nu trebuie sa scoti niciun surub. Daca te uiti atent in stanga si in dreapta casetofonului (jos) sunt niste dungi, care de fapt sunt niste gauri. Acolo trebuie sa bagi ceva asemanator unei pile si sa impingi niste cleme (cumva din exteriorul aparatului spre interior, apoi va iesi surprinzator de usor... Daca nu reusesti, revin! Succes!
   Taranul, tot taran...la indemnul unui "meserias" am fortat cu surubelnita pe laterale ca nebunu...si ma miram de ce nu iese...

   Mersi frumos! 1 minut a durat...
   1994...Mercedes Benz...w202, c180
   Dragoste la prima vedere...

   http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

   Comment


   • #4
    Pentru a evita pe viitor astfel de probleme la scoaterea casetofonului,puteti folosi un suport universal metalic pentru casetofon de masina.Este o bucata de platband special confectionat dreptunghic care se atasaza casetofonului in partea in care se afla acele creme si se scoate odata cu casetofonulfara a mai fi necesar deblocarea clemelor.Se gasesc in targul de masini (vezi AUTOVIT)
    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

    Comment


    • #5
     Am si eu o problema cu casetofonul , nu-l pot scoate, adica mai exact nustiu de unde sa incep.

     Comment


     • #7
      Sal.1 dai fata jos la cd-player
      2 trebuie sa ii scoti rama (e un fel de masca care face sa nu se vada urat imbinarea ).Cu o surupelnita dreapta de cca. 5 mm latime, nu mai mica pt ca poti indoi masca sau chiar sparge pe portiunea respectiva.Dupa ce s-a desprins un pic din clips-ul acela ,incepi sa desfaci pe rand pe fiecare"nu forta prea tare pt ca iese usor.
      3 pe lateralele aparatului introduci cele doua lamele pe care le-ai primit la pachet cu aparatu si apoi tragi de el concomitent cu lamelele respective.Daca nu ai lamelele respective inventeaza ceva gen doua pile de ungii etc,dar sa aibe vreo 5 cm minim.Bafta

      Comment


      • #8
       Ma scuzi ,acuma am vazut cea dea doua poza pt ca se incarca greu.Fata am vazut ca ai dat-o jos .Trebuie sa bagi lamelele respective intre aparat si chenerul acela metalic ,adik in stanga si in dreapta lui ,la jumatatea distantei grosimii aparatului.Mai explicit nush cum sa ma exprim ca sa intelegi .bafta

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF