Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Ulei mannol sau mobil?de ce nu mercedes ?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ulei mannol sau mobil?de ce nu mercedes ?

  Salut , stie cineva ceva de uleiul asta MANNOL , ESTE FACUT IN GERMANIA , am intrat pe site si este bun , cel putin asa arata, vreau sa schimb mobilul 1 ca nu mai este ce a fost si caut ulei , sa n mai zic ca sunt derutat total de cei de la MB intrucat nu vad de ce ptomoveaza un ulei ca mobil 1 cand ei au uleiul lor

 • #2
  Mobil1 scrie in carte

  La mine in carte(w203) scrie Mobil1 si punct! Recomand sa folosesti ce scrie producatorul, nu untdelemn de la bunica MANNOL sau mai stiu eu ce. Daca iti faci griji de uleiul Mobil1 roaga pe cineva sa iti aduca direct din Germania si stii o treaba . Ideea e ca sa respecti de zice in carte, si nu cred ca poate cineva sa vina cu vreun argument contra la chestia asta.

  Comment


  • #3
   Mi-a placut asta cu "am intrat pe site si eset bun". Ce e bun, site-ul? Sau uleiul? Daca te gandeai la ulei... cum e bun, la gust? Cum sa iti dai seama de pe site? Iarta-ma insa.... nu fii amator, fii smart. Ia o carte serioasa si citeste. Scrie acolo ca in afara de Mobil 1 mai sunt si altii care faca lichide bune, dar americanii de la Mobil 1 sunt preferati. Daca MANNOL sunt tot nemti, e treaba lor. La Daimler nu conteaza asta.
   Unless I'm very much mistaken...

   Comment


   • #4
    De Mannol asta n-am auzit, dar oricum uleiul Mobil 1 nu mai e ca cel pe care il iei de exemplu din Germania !!

    Comment


    • #5
     [QUOTE=pianosso;120473]Mi-a placut asta cu "am intrat pe site si eset bun". Ce e bun, site-ul? Sau uleiul? Daca te gandeai la ulei... cum e bun, la gust? Cum sa iti dai seama de pe site? Iarta-ma insa.... nu fii amator, fii smart. Ia o carte serioasa si citeste. Scrie acolo ca in afara de Mobil 1 mai sunt si altii care faca lichide bune, dar americanii de la Mobil 1 sunt preferati. Daca MANNOL sunt tot nemti, e treaba lor. La Daimler nu conteaza asta.[/QUO     Prietene,este o grseala de ortografie , iar chestia cu gustatu l nu prea tine , nu fa pe desteptul ca o sa cazi in ridicol , era o intrebare sa aflu pareri , despre asta se discuta aici nu?din cate vad nu raspunzi la cea de a 2 a intrebare se pare ca te depaseste sau nu mai vezi decat ce greseste omul cand scrie ?acolo era forba ca este siteul bine facut, nu ca ari fi uleiul bun sau ca am gustat din el , dar asta esti tu SMART, sau plin de ironie , date cu parerea despre ulei nu te da cu parerea despre oameni

     Comment


     • #6
      Originally posted by Andreew View Post
      La mine in carte(w203) scrie Mobil1 si punct! Recomand sa folosesti ce scrie producatorul, nu untdelemn de la bunica MANNOL sau mai stiu eu ce. Daca iti faci griji de uleiul Mobil1 roaga pe cineva sa iti aduca direct din Germania si stii o treaba . Ideea e ca sa respecti de zice in carte, si nu cred ca poate cineva sa vina cu vreun argument contra la chestia asta.
      Ok , am inteles ce spui tu , din cate stiu eu si cel din germania se fabrica tot in turcia , asa ca nu vad rostul de a cumpara de acolo , spune mi te rog de ce MB recomanda uleiul mobil si nu pe cel facut de ei?

      Comment


      • #7
       Originally posted by codreanu View Post
       De Mannol asta n-am auzit, dar oricum uleiul Mobil 1 nu mai e ca cel pe care il iei de exemplu din Germania !!
       De ce crezi asta ?ce te face sa crezi ca cel din germenia nu este facut in turcia?din cate stiu eu mobil a ales sa faca ulei in turcia ca este mana de lucru mai ieftina iar pana sa l fac in turcia stiu ca se face in danemarca sau ceva de genul asta

       Comment


       • #8
        Incearca ARAL 10W40 este cam singurul de la noi, made in Germany...un ulei foarte bun dupa parerea mea. Este recomandat si de Mercedes pt. tipul tau de masina.
        1994...Mercedes Benz...w202, c180
        Dragoste la prima vedere...

        http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

        Comment


        • #9
         Sauroane,inca eram in RO,adica prin 2002 si ARAL era imbuteliat pe plaiurile mioritice,cum am mai spus lucram in piese si accesorii auto.MB recomanda doar o normativa(229.3,etc)nicidecum Marci de lubrifianti.NU MAI PUNETI BOTU' LA VRAJEALA PUBLICITARA!

         Comment


         • #10
          Originally posted by DMIHNEA View Post
          Sauroane,inca eram in RO,adica prin 2002 si ARAL era imbuteliat pe plaiurile mioritice,cum am mai spus lucram in piese si accesorii auto.MB recomanda doar o normativa(229.3,etc)nicidecum Marci de lubrifianti.NU MAI PUNETI BOTU' LA VRAJEALA PUBLICITARA!
          Ma rog, are aprobare MB, norma 229,1...mea culpa.
          Insa iti spun 100% ca e imbuteliat in nemtia...si e un ulei foarte bun.
          1994...Mercedes Benz...w202, c180
          Dragoste la prima vedere...

          http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

          Comment


          • #11
           Originally posted by DMIHNEA View Post
           Sauroane,inca eram in RO,adica prin 2002 si ARAL era imbuteliat pe plaiurile mioritice,cum am mai spus lucram in piese si accesorii auto.MB recomanda doar o normativa(229.3,etc)nicidecum Marci de lubrifianti.NU MAI PUNETI BOTU' LA VRAJEALA PUBLICITARA!
           Auzi , dar eu stiam ca norma asta se baga de regula la motoare care au pana in 150000km , in carte la MB 202 din 95 este 5w40(229.3) se pune iarna 20w40(229.0)vara si 10w40(229.1)asta temp mixta, acum eu am 160000 si cred ca un 10w40 merge pe la noi , mai putin iarna asta ca a fost cam friguroasa

           Comment


           • #12
            Originally posted by sauron View Post
            Incearca ARAL 10W40 este cam singurul de la noi, made in Germany...un ulei foarte bun dupa parerea mea. Este recomandat si de Mercedes pt. tipul tau de masina.
            Mai este si Liqui Molly nu doar ARAL care este foarte bun ca marca de ulei si cam orice produs de la ei e bun.

            Comment


            • #13
             Originally posted by paul1983 View Post
             Mai este si Liqui Molly nu doar ARAL care este foarte bun ca marca de ulei si cam orice produs de la ei e bun.
             Nu te contrazic, ca nu stiu...eu folosesc Aral si sunt f. multumit.
             1994...Mercedes Benz...w202, c180
             Dragoste la prima vedere...

             http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

             Comment


             • #14
              @ Pomelo.
              Eu asta am inteles, ca ai intrat pe site si ai constatat ca uleiul e bun. Doar e un forum despre masini iar topicul este despre uleiuri, nu despre website-uri, nu?

              La a doua intrebare iti poate raspunde doar fabricantul pentru ca orice ar spune altcineva, tu nu vei crede din moment ce consideri ca Mobil1 nu mai e ce-a fost. Cum ajungi tu la concluzia asta??? Cum ai testat performantele fostului tau uleiului?

              Am citit de 10 ori postul tau initial si nu am vazut nici o greseala de ortografie. Abia acum am vazut-o, dupa ce ma certi ca ma iau aiurea de tine. Poate sunt mai destept ca tine, poate nu, nu ai cum sa stii pentru ca in nici un caz nu am vrut sa dovedesc ceva.

              In rest, daca vrei, iti trimit lista de uleiuri pentru masina ta conform normelor MB229.x. Acolo nu e promovat in mod explicit Mobil1 ci uleiurile sunt listate in ordine alfabetica. In media, Mobil1 e promovat pentru ca e cel mai bun din bransa INCA si pentru motive de marketing, evident. Esti multumit acum de raspuns?

              P.S. Pistolul din avatar e cum Steyr Mannlicher ?
              Last edited by pianosso; 03-06-2010, 07:15 AM.
              Unless I'm very much mistaken...

              Comment


              • #15
               Originally posted by pianosso View Post
               @ Pomelo.
               Eu asta am inteles, ca ai intrat pe site si ai constatat ca uleiul e bun. Doar e un forum despre masini iar topicul este despre uleiuri, nu despre website-uri, nu?

               La a doua intrebare iti poate raspunde doar fabricantul pentru ca orice ar spune altcineva, tu nu vei crede din moment ce consideri ca Mobil1 nu mai e ce-a fost. Cum ajungi tu la concluzia asta??? Cum ai testat performantele fostului tau uleiului?

               Am citit de 10 ori postul tau initial si nu am vazut nici o greseala de ortografie. Abia acum am vazut-o, dupa ce ma certi ca ma iau aiurea de tine. Poate sunt mai destept ca tine, poate nu, nu ai cum sa stii pentru ca in nici un caz nu am vrut sa dovedesc ceva.

               In rest, daca vrei, iti trimit lista de uleiuri pentru masina ta conform normelor MB229.x. Acolo nu e promovat in mod explicit Mobil1 ci uleiurile sunt listate in ordine alfabetica. In media, Mobil1 e promovat pentru ca e cel mai bun din bransa INCA si pentru motive de marketing, evident. Esti multumit acum de raspuns?

               P.S. Pistolul din avatar e cum Steyr Mannlicher ?
               Da , ce sa zic ma scuzi , dar tot nu inteleg atunci , daca aici se vb despre masini , atunci uleiul asta mobil saumai stiu eu ce marca la ce se foloseste ?la gatit sau la masini, poate si tu ai dreptate cand spui ca nu am eu cum sa stiu daca mobilul a schimbat si reteta odata cu schimbarea tari de productie dar daca te pun sa cumperi o piesa fabricata in germania sau una in turcia cred ca nici nu te mai gandesti pe care sa o alegi , cam asta era si conceptia mea dar tu tot dai in mine , metaforic vorbind ca acum vad ca trebuie sa si explic ca sa nu mai zici cine stie ce ca vad ca nu citesti printre randuri , sincer nu am citi voarte bine regulamentul acestui forum dar ma intreb , ccum de esti tu senior cand zici ca asta este un forum care se vb despre masini si nu despre ulei sau site -uri , eu credeam ca o masina are mai multe componente , ce fac acum daca deschid ceva nou si a si fii interesat de discuri de frana tu ma trimiti sa caut in alta parte nu pe forum sub pretextul ca aici se vb de masini ,atunci ce sa intreb ce culoare ai la masina ? sau poate nici asta nu este bine ca tu esti instare sa ma trimiti pe site-uri de vopseluri ,daa nu cred ca mai este relevant ce mai zic eu acum ca nu stiu ce intelegi tu , ideea este ca un forum dasta in general , parerea mea este facut pentru chimb de pareri si informatii ,daca nu este asa imi cer scuze

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF