Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Faruri Mercedes w204 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Faruri Mercedes w204 facelift

  Salut. Recent am achiziționat un Mercedes c class 220 w204 an 2012,masina este cu volan pe dreapta și întrebarea mea este următoarea. As putea sa schimb convergenta farurilor sa bata spre dreapta(model Europa) fără a schimba farurile. Farurile sunt bixenon, adaptive și au tehnologia cu led. Ma puteți ajuta cu ceva sfaturi. Multumesc
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

 • #2
  In principiu ar trebui sa se poată schimba cu STAR. Ma uit mâine și îți spun.

  Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

  Comment


  • #3
   Pentru utilizarea in scop turistic, ai in bord un meniu care dezafectează funcțiile ILS ( Turist mode). Farurile vor bate egal, drept, fara sa evidențieze semnele de circulație.

   Daca vrei sa o folosești permanent pe la noi sau înafara de UK, sau sa ii faci RAR, atunci nu ajunge această setare.

   Mașina, pe lângă faruri, caseta, frane, etc, are software care este aproape imposibil de schimbat.

   Astfel, daca rămâi cu setările de UK, pui in pericol pe ceilalți din trafic, iar daca transformi mașina, pui in pericol pe cei din trafic, împreună cu cei de pe trotuar, stații de tramvai, treceri de pietoni, etc .

   Exista un imbecil la RAR, care s-a gândit să oblige atelierele care fac astfel de modificări, sa folosească caseta de direcție nouă, sau recondiționată într-un atelier reglementat. Lăudabilă inițiativa, însă a uitat de software...

   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Originally posted by XBG View Post
    In principiu ar trebui sa se poată schimba cu STAR. Ma uit mâine și îți spun.

    Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
    Asa am înțeles și eu. Aștept sa vad ce poți sa îmi zici. Multumesc

    Comment


    • #5
     Exact ce a spus și colegul CL600. Se poate schimba în turist mode, dar este o soluție temporară. Pentru cei care călătoresc în tari în care se circula pe cealaltă parte. Este valabil și pentru noi când mergem în UK.

     Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF