Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes B200 CDI 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mercedes B200 CDI 2007

  Salutare tuturor
  Luna asta am achizitionat un Mercedes B200 CDI cutie automata pret 4000 E, pentru sotia mea. Masina am luat-o din Ploiesti e din 2007 are 214000km in bord (nu stiu daca sunt reali sau nu) , o multime de optiuni cum ar fi senzori fata spate, folow me home , climatronic digital , pilot scune incalzite si reglate electric, navigatie mica, etc. Masina am probat-o timp de 3ore prin oras si nu am dat nici o simptoma de defectiune , schimba bine ,trage nu bate nu trancane ,am decis sa o iau pentru ca e o masina care era folosita zilnic nu una adusa ,reparata si dupa vanduta de buna. Ce am observat ca la drum intins consumul e undeva la 7,5 cam mult pentru ea mam gandit, mai ales ca am acasa un tanc de 1700kg cu manuala care consuma 6.8 cu clima numai pe auto. Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru a face o revizie initiala a consumabilelor pentru acest model pentru ca nu am habar ce sa cumpar pentru ea.
  1. ce ulei de motor trebuie sa pun la ea si ce cantitate ? E un ulei care trebuie sa respecte o anumita norma mercedes ?
  2. uleiul din cutie trebuie schimbat si el preventiv? de schimbat schimba bine dar nu exista o evidenta daca si cand sa mai facut schimbul la acest ulei.
  3 Distributia se schimba si ea sau e pe lant (am cautat un pic pe net si am gasit ca ar fi lant dar nu stiu sigur daca da sau nu?
  4.Deasemenea va rog un link pentru un user manual al acestui model (nu stiu deloc sa pun pilotul automat )
  5 orice sfat cu privire la intretinerea preventiva la acest model e bineprimit.
  Va multumesc

 • #2
  1. 5.8 litri SAE 10W40; 15W40;5W30;5W40 la motor fara filtru de particule....5w30 la motor cu filtru de particule
  2. 60000Km - uleiul din cutie si filtrul (ulei MB 236.20 - A0019894603)...nu stiu daca trebuie schimbat preventiv dar cel mai probabil: Da
  3. Distributia este pe lant
  4. https://www.mercedes-benz.ro/passeng...odel-selection
  5. Sfat: cerintele din manual sa fie respectate intocmai (de ex. daca in manual scrie anumite dimensiuni la jante sau anvelope... sau presiunea din roti)

  Consumul de combustibil ar trebui sa fie (conform manualului): urban 7.6 - 8.0; extraurban 5.0 - 5.3; mixt 6.0 - 6.3.
  No malfunction

  Comment


  • #3
   Mulțumesc, rămâne sa vad dacă am sau nu filtru de particule.....

   Comment


   • #4
    Salutare, ca sa iti usurez treaba norma 229.31 merge pentru ambele echipari (cu si fara DPF). Cauta norma pe google si o sa gasesti producatorii si valorile recomadate pentru fiecare ulei in parte.

    Comment


    • #5
     am achizitionat si eu un model similar, speram sa nu fie probleme .

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF