Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Distribuție sărită de la punct!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Stai că se schimbă datele. Tu ai luat mașina acum? În starea asta? Oameni buni de ce dați datele cu țârâită? Dacă acum ai luat-o în starea în care e mira-ma-ș să fie doar senzorul.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #17
      Am luat-o in Noiembrie dar a mers cât de cât binișor, acum e grav.

      Scotea fum, arunca ulei pe epurãrile, grav.
      I-am fãcut segmentare și tot nu e in apele ei.

      Motorul practic e nou.

      Senzor management motor: asta e senzor Ax came?
      Last edited by Florin_WES; 02-06-2018, 13:25 PM. Reason: Ți-am unit 4 postări. Poți edita un post 10 minute.

      Comment


      • #18
        Nu știu. Ți-am zis fiecare traduce cum poate. Îs mai mulți senzori. Ți-am dat linkul unde sã cauți. Dacã mașina ta e A150 W169 benzinã ar trebui sã fie poziția 40 din poza asta:



        Cod A2729050043

        Deci s-a umblat în motor de i-ai fãcut segmentare, de ce nu mergi înapoi la ãla ce ți-a umblat în mașinã sã repare? Chiar era un amãnunt destul de important faptul ca s-a umblat în motor și-ți aruncã ulei nu crezi?

        Sper sã-i dai de capãt, eu mã retrag.
        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
        Urmează: Dacia 1300 '74

        Comment


        • #19
          OK, mulțumesc mult

          Comment


          • #20
            @gruiarew.
            Ce-mi place că citeşti doar ce vrei ca să ai motiv de harţă.
            Te mai intreb inca odata, poate te prinzi de data asta, altceva nu-ti spune eroarea aia P0015? De unde ai luat traducerea pt ea? I-ai facut si traducere si adaptare dupa bunul plac? Informatia e la dispozitia tuturor, internetul stim cu totii, e "worldwide". Uite o simpla cautare daca esti curios!
            Seamana cu ce ai scris tu? Cand "traduci" un cod de eroare, fa-o mot-a-mot, caci nu exista "adaptari". Eroarea nu cred ca are legatura cu senzorul in sine, erorile legate de senzorul de pozitie al axei cu came incep cu P0342-P0349; P0365-P0369 etc.
            Crezi tu ca as cauta motiv de harta? Te inseli, oricum, e mai usor sa cauti vina in altii decat sa-ti vezi greselile. De cate ori am sa vad o greseala si am sa am informatia corecta, am sa incerc sa corectez. Asa cum si tu ai primit de multe ori informatii corecte de la mine si de la alti colegi, ai obligatia morala sa oferi acelasi lucru, ca de-aia esti pe forum nu? Nu mi-e drag sa polemizez cu tine, crede-ma, observ ca sari in sus ca ars cand te corectez. Si de citit, citesc si ce nu se scrie, de multe ori...
            In rest, nu ma intereseaza ce scri si nici cine iti urmeaza sfaturile.
            Si ca sa revenim la oile noastre, ciudat faptul ca, colegului, la diagnoza, i-au aparut codurile respective, eronat traduse. Motorul M266.920 nu are distributie variabila, e clasic SOHC si codul P0015 exact la asta se refera. Daca ma insel, sa fiu corectat! Ma gandesc, poate nici codurile nu sunt corecte... De-asta nu recomand diagnoze cu aparate ieftine.
            @ Moldoo
            In apropierea ta sunt oameni priceputi in domeniu, (Cristian C. Diagnoza, reparatii, piese noi si SH pt. Mercedes-Benz IASI tel.0749562999) Daca suni nu cred ca te costa ceva!
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

            Comment


            • #21
              Mulțumesc de sfat

              Comment


              • #22
                Uff, am zis cã nu mai scriu dar iar trebuie sa mã justific...

                1. În primul rând eroarea e 0015, nu P0015 nu X0015. E 0015. Care poate fi orice, inclusiv poziția în lista de erori a testerului vieții;
                2. Din ce a zis omul, P0015 având legãturã cu distribuția și trecând prin așa ceva i-am recomandat sã verifice senzorul de la axul cu came. Am pus și erorile ce le-am avut eu inclusiv explicația cã nu tot timpul ceea ce afișeazã e ceea ce este. Când îți afișeazã erori de timing, la senzorul ãla mã duce gândul prima datã, pentru cã ãla e scopul lui;
                3. Oricine poate da un google / google translate. Ce sens are sã discutãm despre distribuții variabile cã așa dã google-ul când omul n-are așa ceva pe mașinã?
                4. Un tester oricare ar fi el (chiar si Star) te ajutã sã-ți faci o idee. Nu-ți rezolvã problema. La fel și google-ul / forumul. Cel ce citește erorile trebuie sã le și poatã interpreta. Știu pe cineva aici pe forum ce cu o pocnitoare de tester care-i afișa inclusiv erori pe cilindul 8 a reușit sã-i dea de capãt la un W168 ce pornea doar când avea chef;
                5. Am zis clar cã nu țin neapãrat sa am dreptate, cã nu mã face nici mai frumos, nici mai deștept, nu-mi cresc nici cm în plus;
                6. Am încercat doar sã ajut, pe baza informatiilor ce le-am avut la acel moment. Motorul a fost segmentat, deci s-a umblat în el inclusiv la distribuție, deci treaba se complicã;
                7. În Ardeal avem alt tip de exprimare. "Mie îmi zice" se poate traduce și "mi se pare", sau "eu cred cã". Asta apropo de cititul celor nescrise;
                8. Nu am nici un fel de obligație fațã de nimeni;
                9. Pe lângã informatiile ce le-ai dat omului, ca de obicei mi-ai sãrit în gât și-mi gãsești de fiecare datã probleme fizice și psihice. Am mai avut pãreri diferite fațã de tine și de fiecare datã ai aceeași abordare. Și nu pot nicicum sã schimb chestia asta. E exact ca atunci când din neatenție calci într-un rahat și oricât te-ai șterge nu poți scãpa de miros. E destul de nașpa sentimentul. Dacã nu te intereseazã ce scriu și nici cine îmi urmeazã sfaturile, ai putea te rog sã-ți exprimi pãrerile fãrã sã mã ataci direct?

                @Moldoo îmi cer scuze cã am scris chestii ce n-au legãturã cu problema ta, dar de fiecare datã când scriu ceva apare colegul și-mi dã în cap.

                Uite aici cum apare motorul la W168 pe interior la distribuție (pozele sunt din al meu) http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.57a.htm. Dacã voi desface W169-le o sa aparã și el. Dacã țin bine minte chit cã nu are distribuție reglabilã totusi se putea muta din șuruburi roata de pe arborele cu came câteva grade. Nu prea are cum sã-ți sarã din senin distribuția, dã semne clare de obosealã. Asta dacã nu s-a umblat la ea.
                Pãrerea mea este ca dupã ce-i faci o altã testare, mai iei și ceva informații de pe forum sã vorbești cu cel ce ți-a fãcut segmentarea. S-ar putea sã te ajute cã doar el știe ce-a fãcut acolo. Eu am pãțit inclusiv ca omul sã recunoascã cã a greșit și cu scuzele de rigoare, problema s-a rezolvat pe banii și timpul lui.
                Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                Urmează: Dacia 1300 '74

                Comment


                • #23
                  Mulțumesc gruiarew
                  Oricum astãzi ajung la Iași și o sa îl contactez și pe mecanicul acela, trebuie sa ii dau de cap

                  Comment


                  • #24
                    Dacã nu faci nimic cu el vorbește cu colegul euromarket http://www.clubmercedes.ro/class-tra...ht=motocoas%E3

                    El și-a reparat motorul tot în Iași. Varaintã mai aproape nu știu / nu-mi aduc aminte.
                    Last edited by gruiarew; 02-07-2018, 13:42 PM.
                    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                    Urmează: Dacia 1300 '74

                    Comment


                    • #25
                      OK. Ms mult

                      Comment


                      • #26
                        Dacã o rezolv va trimit un vin bun de Vrancea

                        Comment


                        • #27
                          Ce au nau rezolvat? Ai dat de capat?
                          Cel mai bun autoturism este cel care ti-l permiti !
                          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF