Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martor centura aprins

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Martor centura aprins

  Salutare,
  Am o problema cu martorul de la centura si anume ca tot timpul sta aprins si piuie intruna, chiar daca pun centura. Ma poate ajuta cineva?
  Multumesc

 • #2
  Ai cablaj intrerupt sau curata mufa de sub sacaun.

  Comment


  • #3
   Salut,

   La mine nu funcționeazã acel martor pentru centura, ce aș putea face?

   Comment


   • #4
    Originally posted by IonutK View Post
    Salut,
    La mine nu funcționeazã acel martor pentru centura, ce aș putea face?
    Salut.
    Din ce am vazut in alta postare ai un W168 A160, si banuiesc eu ca e Pre-facelift deoarece nu ne-ai spus anul. Eu insa zic ca nici nu ai functia asta... Nici eu nu am. La modelul W168 Facelift stiu sigur ca este.
    W168 or nothing!

    Comment


    • #5
     Salut
     Maina este din 99, varianta clasic, am întrebat deoarece când pun contactul si se aprind toi martorii din bord, se aprinde si martorul de la centura


     Sent from my iPhone using Tapatalk

     Comment


     • #6
      Pe variantele pre-facelift w168, nu sunt senzori pe centuri! Asta-i motivul pt care nu-ti functioneaza. Martori in bord se pot activa(ca si in cazul martorului Check engine), dar daca functia lipseste, e doar un bec in plus.
      Last edited by LauLaur; 08-29-2016, 10:03 AM.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

      Comment


      • #7
       Originally posted by IonutK View Post
       Salut
       Maina este din 99, varianta clasic, am întrebat deoarece când pun contactul si se aprind toi martorii din bord, se aprinde si martorul de la centura
       Si masina mea tot varianta Classic este, prima inmatriculare in `99, insa nu mi se aprinde martorul (becul din spate e ok). Probabil martorul a fost activat din diagnoza, insa nu inseamna ca ai si functia.
       W168 or nothing!

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF