Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dimensiuni player auto pentru A170 NFL

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dimensiuni player auto pentru A170 NFL

  Salutare tuturor,
  Deranjez cu o intrebare, vreau sa inlocuiesc playerul (fiind o ragalie ieftina cu card) cu ceva mai bun dar cel vechi nu se incadra bine in acea rama, ramanand putin in exterior.. Aveti idee cam ce dimensiuni ar trebui?

 • #2
  Ia si tu o rigla si masoara dimensiunile ramei.
  Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

  Comment


  • #3
   Buna ziua !   Dimensiunile standardizate ale unei scule de muzica 1-DIN sunt stricte doar cand se refera la latime si inaltime (180x50mm). Adancimea nu este standardizata, si binenteles ca difera de la un producator la altul, precum si in cazul aceluiasi producator, de la un aparat la altul.

   Exista standardul de 2-DIN, cu inaltime dubla fata de 1-DIN (180x100mm), si in acest caz cu adancimi variate.

   Mai exista si ceva intermediar, dar rar intalnit. Se cheama 1.5-DIN si are 75mm inaltime, latimea ramanand la 180mm si sunt de obicei branduite cu numele producatorului autovehiculului.

   In plus, fiecare producator de autovehicule are si propriul sau standard, o conversie la ceva standard din cele de mai sus implicand pe langa aparatul in sine, si plasticul adaptor care sa compenseze locul ramas liber la montaj. Plasticuri de-astea adaptoare exista pentru multe modele de masini, dar nu chiar pentru toate...

   In cazul tau, trebuie verificat daca ragalia nu cumva este impiedicata sa intre mai adanc in locasul ei de vreun obstacol aflat acolo din constructie sau este pur si simplu montata prost. In prima situatie, cu ceva noroc, obstacolul poate fi eliminat si ai rezolvat problema si pentru alte aparate viitoare...


   In caz ca pur si simplu esti limitat de adancimea locasului, masori maximumul disponibil si cauti ceva pe masura.
   Dragos

   Comment


   • #4
    Multumesc dragost de informatii, problema e ca am loc sa il bag mai adanc dar nu intra din cauza ramei. Ce am gasit eu, e acest player http://www.emag.ro/radio-cd-auto-son.../pd/DNMX4MBBM/ daca aveti alte recomandari, v-as fi recunoscator (mentionez ca ar trebui sa aiba iesire sub + preamplificare)

    Later edit: cancerul ala al meu de casetofon are 19cm )
    Last edited by CiprianT; 09-10-2015, 10:00 AM.

    Comment


    • #5
     Daca vrei sa cumperi altul mai de soi, nu-ti mai bate capul. Vine impreuna cu sina si rama. Se vor potrivi perfect!
     Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

     Comment


     • #6
      Dimensiunile sunt aceleasi pentru toate W168-urile NFL. Asta ca nu se gandeasca cineva ca A170-le e mai deosebit.
      In descrierile player-elor nu vad vreo dimensiune... Doar montare: 1DIN, si cum spune Laur vin cu sina si rama deci e ok. Cele cu 2DIN sunt acelea cu navigatie.
      Eu mi-am pus un JVC KD-X210 iar singura problema intampinata a fost la conectarea mufei antenei. Nu se pupa mufa de pe masina cu cea de pe cas si am avut nevoie de o mufa adaptoare.
      Have fuun!!
      IMG_0596.JPGIMG_0601.JPGIMG_0600.JPGIMG_0605.JPG
      Last edited by cezarkage; 09-10-2015, 22:27 PM.
      W168 or nothing!

      Comment


      • #7
       Daca e doar o incompatibilitate a ragaliei cu rama, asa cum au sugerat colegii de mai sus, te-ai scos.

       Pe de alta parte, conform ideii deja consacrate care zice ca "nimic nu mai e cum era odata", nu-ti recomand Sony, in special la categoria de pret reiesita din link-ul tau. Aia 55 de Wati PMPO sunt cam 20 W RMS, dar asta-i cam la fel la toti producatorii, sunetul e plat, dinamica modesta.


       Preferabil una din variantele de mai jos, ambele fara unitate de citire CD-uri:


       http://www.emag.ro/player-auto-pione.../?tree_ref=235


       http://www.emag.ro/radio-mp3-player-.../?tree_ref=235       Preferabil a doua, binenteles. Sau, daca vrei si unitate CD, Alpine is the way to go...
       Dragos
       Last edited by Heavy D.; 09-11-2015, 00:20 AM.

       Comment


       • #8
        Cezar, nu trebuie sa fie neaparat de A170 NFL, doar am precizat asta ca si fapt divers. In general playerele au dimensiuni diferite daca o sa cauti mai multe modele o sa vezi ca vin cu fel de fel de dimensiuni in latime (poate si inaltime).

        Ps.: Playerul original e de 4x50w RMS sau 4x40W RMS?

        @Heavy D. -> am nevoie de un player cu iesire Subwoofer + Cel putin una preamplificata :-s nu vreau sa pun filtre high to low sau alte prostii din astea.
        Last edited by CiprianT; 09-22-2015, 11:15 AM.

        Comment


        • #9
         Salut!
         Stii tu ce-i o linie curba?? "E o linie oablă, oablă, care mere şi mere şi mere şi iarăşi se-ntoarnă ghe unghe o purces"
         Ai revenit la prima intrebare... de parca nimic nu s-a scris...
         In general playerele au dimensiuni diferite daca o sa cauti mai multe modele o sa vezi ca vin cu fel de fel de dimensiuni in latime (poate si inaltime).
         Gresit!
         Colegul HeaveyD ti-a spus mai sus ca dimensiunile sunt standardizate pentru 1DIN .
         Nu ma refer aici la cele "integrate" in consola, dedicate. Vorbim strict in cazul w168.
         Chiar daca dimensiunile difera intre playere, sa fii convins ca impreuna cu sina si rama adaptoare vor respecta sandardele 1DIN.
         Toate playerele care in specificatii au "montaj 1DIN", se potrivesc pe w168. Fie el facelift, nonfacelift, 170CDI sau o cotoarba de 1.4!
         Piata e plina de playere care respecta dorintele tale, chiar muuuult mai mult.
         Numai bine!
         Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

         Comment


         • #10
          LauLaur nu e chiar gresit
          Kenwood KDC BT362U -> 182mm
          JVC KD R330 -> 181.6mm
          Blaupunkt Barcelona 230 -> 178mm
          Sony MEX-N5100BT -> 178mm

          Impreuna cu rama am montat un player 1din ce nu intra complet in consola, rama nu intra in spatiul pentru player 1din si sta in exterior

          Comment


          • #11
           Chiar daca dimensiunile difera intre playere, sa fii convins ca impreuna cu sina si rama adaptoare vor respecta standardele 1DIN.
           Toate playerele care in specificatii au "montaj 1DIN", se potrivesc pe w168. Fie el facelift, nonfacelift, 170CDI sau o cotoarba de 1.4!
           Ti-am citat din postarea anterioara, poate intr-un final intelegi...
           Imi dai exemple sa ma convingi... De ce anume vrei sa ma convingi??
           Sunt convins ca nu te-a impins curiozitatea macar, sa pui ruleta pe spatiul destinat player-ului...Daca o faceai, poate vedeai ca are 190mm lungime.
           Tragi tu concluziile mai departe!
           Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF