Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dimensiune difuzoare W168

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dimensiune difuzoare W168

  Salutare,

  Am cautat pe forum insa nu am gasit informatiile necesare. Deasemeni am incercat si pe site-ul lui Lofty insa tot fara un rezultat pozitiv.

  Am gasit ceva variante gen 16.5 fata si 13 cm spate insa as dori sa stiu sigur.

  Stie cineva dimenziunile exacte ptr difuzoare(fata-spate) la un a140 in 1999 - W168? M-ar interesa si adancimea maxima posibila. Bineinteles ca pot demonta si pot verifica singur insa azi-maine nu voi putea face asta si as dori sa verific ceva preturi pe net sa stiu cat m-ar duce schimbarea difuzoarelor.

  Multumesc,
  Florin

 • #2
  A schimbat cineva, pana acum, difuzoarele la A140? Stiti ce dimensiuni au exact? Cele "originale" par destul de "sarace" in frecvente .

  Comment


  • #3
   Salut!
   Am schimbat eu, la A160, pe spate. Difuzoarele propriu-zise au o dimensiune atipica, 12 cm.
   Eu am luat de 13cm si a fost chin sa le potrivesc in locul celor originale. Dar rezultatul e net superior.
   Daca ai de gand sa le schimbi fa cateva masuratori inainte. Sfatul meu este sa iei ceva de calitate cu diametrul de 10 cm, sa le poti fixa pe suportii originali.
   Toate cele bune!
   Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

   Comment


   • #4
    Multumesc Laur. Eu banuiam ca sunt de 10 cm cele din spate. Sper sa gasesc ceva de calitate, cu 2 cãi (pt marimea asta nu cred ca exista cu 3 cãi).

    Comment


    • #5
     Salut,

     N-aţi desfăcut nicicare boxele de pe faţă? Am cea de pe dreapta face de zici că a mâncat doar fasole. Aş vrea să am "rezerva" înainte de a mă apuca să desfac uşa.

     Mulţumresc.
     Fosta: W168 A160 '99 Benzină
     Actuala: W169 A200 '04 Benzină
     Urmează: Dacia 1300 '74

     Comment


     • #6
      Originally posted by gruiarew View Post
      Salut,

      N-aţi desfăcut nicicare boxele de pe faţă? Am cea de pe dreapta face de zici că a mâncat doar fasole. Aş vrea să am "rezerva" înainte de a mă apuca să desfac uşa.

      Mulţumresc.
      Salut. Dar ce informatie te-ar interesa...?
      W168 or nothing!

      Comment


      • #7
       În primã fazã dimensiunea. Ãsta e titlul topicului ����

       Sau dacã-mi dã cineva o idee cum sã ajung mai uºor la ele fãrã sã desfac toatã faþa de uºã mi le mãsor singur. Par a fi ceva capace peste dar nu mã prind cum îs legate. N-aº vrea sã trag de ele sã le rup.
       Fosta: W168 A160 '99 Benzină
       Actuala: W169 A200 '04 Benzină
       Urmează: Dacia 1300 '74

       Comment


       • #8
        Daca vrei doar sa le masori, poti scoate capacele. Sunt prinse cu ceva cleme din plastic. Incepi sa le desfaci de la imbinarea cu buzunarul. Folosesti lama unui cutit. Daca vrei sa le schimbi trebuie data fata de usa jos.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

        Comment


        • #9
         Mulțumesc mult LauLaur. Asta doream să știu. Prima dată vreau să văd cât de obosit e.
         Fosta: W168 A160 '99 Benzină
         Actuala: W169 A200 '04 Benzină
         Urmează: Dacia 1300 '74

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF