Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Conexiune internet și Android Auto/Car Play - nici una nu functioneaza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Conexiune internet și Android Auto/Car Play - nici una nu functioneaza

  Vă salut!

  Am două întrebări, dacă mă poate ajuta cineva:

  1. Nu reușesc să mă conectez cu Android Auto și nici cu Car Play la sistemul masinii - GLA 200D an 2019. Am schimbat cabluri, telefonale, sisteme de operare, ba chiar am cerut ajutorul a două reprezentante din Timisoara si din Deva si desi mi s-a confirmat faptul ca masina are ca optiune Smarphone Integration, nimic. Ce este ciudat in schimb, este că am cautat si eu extraoptiunile dupa VIN pe internet si nu prea bat cu ce e vizibil la mine in masina, desi codul este corect - WDC1569081J610811

  2. Cei de la Mercedes Me mi-au comunicat că nu pot sa ma conectez la internet din masina, pentru ca acea functie este doar pentru tara pentru care vehiculul a fost fabricat. Exista o posibilitate de a accesa acea functie fara sa merg personal in tara respectiva si sa cumpar o cartela de telefon?

  Vă multumesc pentru eventualul ajutor!

 • #2
  Ai meniurile Carplay și Android Auto? Te duci din nou în meniul Tel și acolo trebuie să apară cele două, chiar daca nu este telefonul conectat

  Internet, accesezi prin partajarea datelor cu ajutorul funcției tethering.

  Cum adică opțiunile nu bat...nu e albă, nu are fază lungă automata, etc...?
  Last edited by cl600; 10-28-2021, 23:57 PM.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   nu apar meniurile de carplay sau android auto pe ecranul masinii.
   iar legat de optiuni, ar trebui sa am scaune cu memorie si nu am. ar trebui sa am senzori de parcare si nu am, etc. e posibil ca masina sa fi fost cu optiunile respective la precomanda si la vanzare clientul sa fi renuntat la ele? dar atunci de ce nu e modificat si pe VIN?

   Comment


   • #4
    Mașina a fost livrata din fabrică cu Active Park Assist si cu Memory Package

    Încearcă la RAR sau chiar la poliție...sunt multe de Italia în situația asta

    Se poartă pe acolo sa fie altă mașină sub serie, dar de obicei modele mai scumpe, GLA, CLA au fost multe inundate grav in Italia și "reparate pe economie", pe meleagurile noastre Oricare ar fi situația, legea te apără dacă chiar nu știai ce ai cumpărat.
    Last edited by cl600; 10-29-2021, 23:15 PM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF