Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie si instalare android screen pe w205

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie si instalare android screen pe w205

  Va salut cu respect,

  Stimati colegi va rog sa ma ajutati, detin de ceva timp un w205/ c 220 din 2015. Sistemul de pe masina este un audio20 si din cate am citit asta inseamna ntg 5. Ideea este ca as vrea sa schimb audio20-ul cu un android screen de 10 sau de 12. Din cate m-am informat se poate face operatiunea asta dar, in primul rand la noi cine aduce asa ceva, aduce la niste preturi exorbitante comparativ cu pretul de vanzare din China (seller China 1100-1500 ron, seller ro 3200-4000 ron), partea a doua este ca exista ft. multe oferte dar nici un model sau un producator concret in asa fel incat sa te orientezi spre un model anume si dupa toate astea mai este montajul, eu nefiind de meserie nu prea m-as apuca de nebun sa desfac consola si de pus fire aiurea. Si acum vine rugamintea: va rog frumos sa ma ajutati cu o parere, cu o recomandare sau cu orice altceva din ceea ce credeti ca ar fi util sau relevant.


  Va multumesc frumos!

 • #2
  Salut,
  Am facut aceeasi operatiune cu ceva timp in urma, la un W246,din 2012.Pretul aparatului in China a fost destul de piperat avand in vedere ca la kitul standard am adaugat camera mers inapoi si camera dvr.Noul kit a pastrat radioul original inlocuind display-ul cu o tableta cu android cu diagonala mai mare.Totul s-a potrivit perfect,toate optiunile masinii respectiv AC,comenzi volan fiind preluate 100%Incearca in link sa-ti configurezi ceea ce ai nevoie,la care adaugi transportul si apoi taxele vamale.
  Sarbatori cu bine
  A professional and reliable online shopping center providing In-dash Car DVD Nav,Backup Cameras,Car Accessories at reasonable prices,shipping globally from Seicane - a professional Car Electronics Supplier

  Comment


  • #3
   Salut.
   Un astfel de sistem android a pus colegul b97dmt pe masina recent, chiar daca e w212 cred ca playerul multimedia se potriveste si la w205.
   Iti poate recomanda si un atelier de montaj.
   Mai poti opta pentru o treaba serioasa sa treci la player-ul de pe facelift cu MBUX.

   Să știi să lupți când vrei să ai.
   Să nu regreți când pierzi sau dai

   Comment


   • #4
    Multumesc frumos domnilor! Am optat sa-mi aduc un sistem android, o sa pistez dupa montaj.

    Va salut cu respect!

    Comment


    • #5
     Salut,
     Ai montat tableta ? Daca da ,poti sa-mi dai mai multe informatii?

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF