Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Excrocherie cu vanzare masini pe internet

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Excrocherie cu vanzare masini pe internet

  Buna ziua stimați colegi,

  În cele ce urmează am să vă prezint o excrocherie care observ că se practică destul de des pe internet. Probabil că funcționează foarte bine și are rezultatele așteptate de excrocii respectivi (așa-zișii vânzători).

  MARE ATENȚIE !
  NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI !


  Este vorba de oferte de vânzare publicate chiar pe site-uri mari și importante în acest domeniu (autoscout.ro, mobile.de, etc).
  În anunțurile respective nu se publică numere de telefon sau dacă acestea există atunci sunt voit greșite sau nu răspunde nimeni la ele. De obicei se solicită explicit în textul anunțului ca potențialul cumpărător să contacteze vânzătorul doar prin e-mail.
  După ce veți scrie un mesaj și îl veți trimite prin e-mail veți primi mai mult ca sigur un răspuns rapid.
  De obicei vi se va spune că vânzătorul tocmai s-a mutat cu serviciul într-o țară unde mașinile au volan pe dreapta (Marea Britanie, etc.) sau că a primit o mașină de serviciu de la noul loc de muncă și deci nu îi mai este necesară cea veche.
  Veți fi informat că mașina pe care o vinde a fost lăsată în țara din care s-a mutat și este în custodia unei firme care vi-o va duce direct la domiciliu după ce îi faceți plata în avans într-un cont bancar.
  Vi se va spune chiar că vânzătorul este chiar dispus să suporte el toate costurile transportului și orice alte eventuale taxe.
  Vi se va oferi chiar posibilitatea de a returna mașina dacă nu sunteți mulțumit.
  Pentru a vă convinge că este o excrocherie transmiteții, FOARTE FERM ȘI NEDISCUTABIL, așa-zisului vânzător că sunteți de acord să cumpărați mașina la prețul convenit (care de altfel este foarte tentant) dar numai cu condiția să mergeți să o ridicați personal iar plata să o faceți doar când intrați în posesia efectivă a mașinii. Excludeți orice plată în avans (inclusiv depunere bani într-un cont pe numele dvs.) înainte de a intra în posesia efectivă a mașinii.
  Veți constata că subit așa-zisul vânzător va înceta orice corespondență cu dvs., vă va trece pe lista lui la capitolul insuccese și va căuta o altă potențială victimă.

 • #2
  Am ceva experiență de viață și în utilizarea calculatorului și pentru a afla cum folosesc excocii această metodă i-am abordat de mai multe ori pretinzând că sunt un potențial cumpărător.
  Pentru informare vă atașez fotografiile unei mașini pe care îmi propuneau să o cumpăr la cca. 10 ... 13.000 Euro (nu îmi mai amintesc exact).
  Vă dau acest exemplu pentru a vă convinge de cât de tentante sunt așa-zisele lor oferte.
  Attached Files

  Comment


  • #5
   Aș fi curios câți dintre dvs. ați fi căzut în capcana excrocilor cu gândul că veți reuși să cumpărați o astfel de mașină la un preț mai mult decât rezonabil și tentant.

   Comment


   • #6
    Era mult mai "ok" daca puneai aici conversatia cu vanzatorul, textul anuntului...
    Last edited by LauLaur; 01-12-2018, 18:37 PM.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #7
     Si in plus fata de cele scrise de Laur, excrocheria asta exista de foarte mult timp...
     Dragos

     Comment


     • #8
      Originally posted by Heavy D. View Post
      Si in plus fata de cele scrise de Laur, excrocheria asta exista de foarte mult timp...
      Dragos
      Cam de pe vremea cand a aparut si Internetul...


      Si chiar si mai devreme...
      1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

      1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
      1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
      1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

      1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
      1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD      https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

      Comment


      • #9
       Unii......au descoperit foarte tarziu apa calda......Dar cred ca mult mai bine pentru noi restul si pentru acest forum, era daca il lasati pe om singur cu descoperirea lui... Prietenii, stiu de ce... Stima.
       Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
       Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
       Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
       SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
       https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

       Comment


       • #10
        Posibil să aveți dreptate și să existe de mai mult timp (nu am pretenția că am descoperit apa caldă !), dar dacă se practică atât de intens probabil că are rezultatele dorite de excroci.
        Stimate coleg „LauLaur” am căutat în arhiva mea personală și am să vă reproduc corespondența cu unul/unii dintre acești excroci.
        În acest caz punctual excrocii înlocuiseră secțiunea de utilizator înregistrat de un vânzător real (firmă de comercializare autovehicule din Germania) cu propria lor ofertă de cca. 100 ... 200 de autoturisme. Dăcă intrai să verifici ce alte oferte mai are așa-zisul ofertant vizualizai acea listă de cca. 100 ... 200 de autoturisme.
        Deci orice potențial cumpărător care intra pe site-ul european autoscout.ro sau mobile.de (nu mai rețin despre care era vorba) vedea ofertele excrocilor cu datele de identificare ale firmei reale germane (inclusiv istoricul de „feedback” al foștilor cumpărători ai acestuia).
        Această substituire de sub-site-uri era activă în perioada în care utilizatorul real (firma de comercializare autovehicule din Germania) era în inactivitate (era închisă), de vineri după amiază până luni dimineața.
        Luni dimineața când reîncepea programul de lucru al comerciantului real dipăreau ca prin farmec toate ofertele excrocilor și reapăreau ca active anunțurile firmei germane.
        Deja fuseseră „pescuiți” o serie de potențiali cumpărători de iluzii care răspunseseră anunțurilor fictive și de acum încolo urmau să fie „fezandați” prin mesaje directe prin e-mail.
        În toate anunțurile se cerea explicit ca corespondența să se realizeze (cu prioritate) prin mesaje transmise prin e-mail.

        Comment


        • #11
         După aceste noi precizări vă redau corespondența pe care am purtat-o eu personal cu unul/unii dintre acești excroci.

         Mercedes-Benz-E-280-T-Kombi-CDI-7G-TRONIC

         Eu :

         https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...255095606.html

         Hallo,
         Ich werde Ihnen eine lange Nachricht schreiben, aber ich hoffe, zu einer für beide Seiten vorteilhaften Transaktion zu führen.
         Vor allem, wenn ich dein Auto nicht kaufen wollte, hätte ich nicht die Zeit, dir zu schreiben. Ich lebe in Rumänien, in Bukarest.
         Wenn wir zu einer Einigung kommen, werde ich über 2.000 km fahren, um das Auto von Ihnen zu bekommen.
         Ich betrachte mich als eine sehr ernsthafte und faire Person und möchte nur mit Menschen der gleichen Art arbeiten.
         Deshalb möchte ich Ihnen korrekte und genaue Informationen zu allen meinen Fragen geben. Sie sind mir wichtig, um fundierte Entscheidungen treffen zu können.
         Beinhaltet der Preis die Mehrwertsteuer?
         In welchen Grenzen ist der Preis verhandelbar?
         Was ist der niedrigste akzeptierte Preis?
         Können Sie mir relevantere Bilder (einschließlich eventueller Mängel) schicken?
         Was sind die genauen Herstellungsdaten und die erste Registrierung?
         Was ist der Motorcode und die Karosserie (VIN)?
         Welche Art und welche Motorengeneration hat das Auto?
         Welche Getriebeart und -generation hat das Fahrzeug (z. B. manuell, automatisch, Doppelkupplung, Trockenkupplung mit mechanischer oder hydraulischer Steuerung, DSG, SSG, AMT, ASG, Easytronic usw.)?
         Wie hoch ist der tatsächliche Kraftstoffverbrauch (in der Stadt und außerhalb)?
         Welche Probleme (klein oder groß) hat das Auto?
         Was funktioniert nicht oder welche technischen oder ästhetischen Mängel (egal wie klein oder groß) macht das Auto (einschließlich Kratzer jeglicher Art)?
         Ist der Rost leicht zu sehen oder in weniger sichtbaren Bereichen?
         Hat er irgendeinen Unfall erlitten?
         War es teilweise oder vollständig repariert?
         Wurde die Farbe poliert?
         Hat es ein Servicebuch und Rechnungen, die den tatsächlichen Kilometer bestätigen?
         Wo wurden Korrekturen und Reparaturen vorgenommen? Im Mercedes-Vertreter? Gibt es eine digitale Geschichte?
         Sind Sie damit einverstanden, das Auto bei einem Mercedes-Vertreter zu prüfen und zu testen und auch die Kilometerzahl im Kaufvertrag und in der Rechnung anzugeben?
         Danke für die Antwort.
         Ich wünsche dir einen schönen Tag.

         Grüße,
         CD

         Excrocii :

         Hallo,

         Ich bin der Verkäufer der Mercedes-Benz E 280. Ich bin sehr froh, dass Sie Interesse haben, mein Auto zu kaufen.
         Das Auto ist noch vorhanden, voller Geschichte Service, sehr guter Zustand und alles in einwandfreiem Zustand, 106835 Km, die Innen-und Außenansicht sehen toll aus, keine Unfälle. Ich musste wegen der Entscheidung meines Unternehmens nach Omagh / Nordirland ziehen. Ich habe schon ein neues Auto von der Firma bekommen und ich brauche hier keine Linkshänder. Außerdem gibt es viele Dinge, die jetzt Vorrang haben, also muss dieses Auto gehen. Der Preis wäre 4590 Euro.
         Aufgrund der Tatsache, dass ich mit meiner Arbeit sehr beschäftigt bin und ich nicht zu viel zu Hause bleiben, verließen wir das Auto zu einer Escrow Company (Treuhandgesellschaft), so dass es an den neuen Besitzer geliefert werden kann. Wenn Sie interessiert sind, brauche ich Ihre Lieferadresse, also kann ich die Versandkosten berechnen (ich stimme zu, die Transportkosten zu tragen 50-50, wenn das für Sie verwendbar ist).
         Ps. Wenn Sie Englisch sprechen schreiben Sie mir wieder in Englisch.

         Mit freundlichen Grüßen


         Eu :

         Betrug !!

         Comment


         • #12
          400003. Kaufinteressent Mercedes-Benz E 220 € 9.000,- (Premium-Inserat)

          Excrocii :

          Hallo,

          Vielen Dank für Ihr Interesse an meine Auto (..).
          Das Auto ist immer noch zu verkaufen.
          Der Preis ist 9.000 EUR.
          Ich bin der zweite Besitzer, unfallfrei, keine Kratzer, keine Schäden.
          Das Auto haben Deutsche Dokumente, Deutsche Platten Nummer.
          Für weitere Informationen kontaktieren Sie mich bitte.

          Mir freundlichen Grüssen,

          Patrick Müller

          Eu :

          Ihre Autoankündigung wurde gelöscht.
          Du hast mir geschrieben, dass es verfügbar ist. Was ist los ?
          Mercedes-Benz E 220 (BlueTEC) d Coupe

          € 9.000,- 84.400 km 08/2014 125 kW


          Excrocii :

          Hallo,

          Danke für deine Antwort.
          Sie können das Auto nicht zu sehen, weil das Auto nicht in Deutschland.
          Ich lebe in Belfast, Irland.
          Ich bin seit vielen Jahren in Irland weg. Ich habe seit 5 Jahren in Deutschland gearbeitet. Jetzt bin ich wieder in Irland, und ich möchte, um das Auto zu verkaufen.
          Das Auto ist in der Deutschland registriert und Sie müssen nicht auf andere Gewohnheiten zu zahlen, dort zu registrieren.
          Das Auto ist wie auf den Bildern, ist in sehr gutem Zustand innen und außen, nie in irgendwelche Unfälle verwickelt, keine Kratzer, immer in der Garage aufbewahrt.
          Wenn Sie sich entscheiden, mein Auto zu kaufen kann ich Lieferung an Ihre Adresse zu arrangieren und 5 Tage Prüffrist.
          Lassen Sie mich wissen, wenn Sie interessiert sind, kaufen das Auto immer noch und ich werde Ihnen alle Details über Lieferung und Zahlung.

          Ich warten auf Ihre antwort!

          Patrick Müller

          Comment


          • #13
           ... ha risposto al tuo annuncio su Bakeca.it Mercedes Classe GLA


           Excrocii :

           Se non visualizzi correttamente questa mail clicca qui.
           BAKECA

           Questa &#232; una copia della e-mail di risposta che hai inviato all'annuncio : Mercedes Classe GLA

           Lo Staff di Bakeca.it
           CONTENUTO DELLA RISPOSTA:


           Buon giorno,
           Mi interessa la tua machina.
           Che problemi (picole ho grande) ha la machina ?
           Il precio e tratabile ?
           Grazie per il tuo risposto.
           DATI UTENTE:


           Nome: ...

           Cognome: ...

           Telefono: ...
           ANNUNCIO:

           Mercedes Classe GLA
           offro Mercedes Classe …

           Excrocii :

           Ciao,
           la macchina &#232; ancora in vendita, io sono un privato da Scozia. Ho comprato questa macchina quando lavoravo in Italia, ora sono tornato al Regno Unito e la voglio vendere. La macchina &#232; immatricolata in Italia, ha tutti i documenti in italiano. L'auto funziona benissimo e tra l'altro si trova in eccelenti condizioni sia di carrozzeria sia di meccanica che di interni, &#232; veramente impeccabile, e non &#232; mai stata incidentata, non fumatore. E molto difficile per me guidare una macchina con la guida a sinistra qui nel Regno Unito, per cui sono costretto a venderla. Se lei decide di acquistarla posso organizzare la consegna in Italia e gliela posso dare per 5 giorni come periodo di prova. Vorrei informarvi che per questo preferisco affidare tutta la pratica ad una societa di spedizione internazionale che si occupa di tutte le pratiche. Mi faccia sapere se &#232; d'accordo e io vi forniro tutti i dettagli per quanto riguarda la spedizione e il pagamento.
           Cordiali saluti!
           Se non visualizzi correttamente questa mail clicca qui.
           BAKECA

           Buongiorno, hai ricevuto una risposta all'annuncio pubblicato su Bakeca.it:
           Mercedes Classe GLA

           Lo Staff di Bakeca.it
           CONTENUTO DELLA RISPOSTA:
           Buon giorno,
           Mi interessa la tua machina.
           Che problemi (picole ho grande) ha la machina ?
           Il precio e tratabile ?
           Grazie per il tuo risposto.

           RISPONDI ALL'UTENTE:
           Per rispondere a questo messaggio usa il tasto rispondi del tuo programma di posta (come ad una normale email) oppure copia ed incolla il seguente indirizzo: email.infoabc@gmail.com

           DATI UTENTE:
           Nome: ...

           Cognome: ...

           Telefono: ...
           ANNUNCIO:

           Mercedes Classe GLA
           offro Mercedes Classe


           Eu :

           Non pago nesun Euro fino che prendo la machina nel mio mano. Questa condizione e finale. Sei d`acordo ho no.

           Comment


           • #14
            Mercedes E250 CDI, SW Blue Efficiency, 204CP, CA, 2010.06, 7.295E (8.900E) - Italia, Pisa ... Firenze - 2017.12.07


            Excrocii :

            Ciao, ti rispondo della tua email per l'acquisto della mia 2010 Mercedes-Benz E 250T CDI , km 141.238 a prezzo di 8.900 euros. Per quanto riguarda la condizione de l'auto, aveva solo 1 proprietario, non ha niente problemi, ripeto nessun problema e funziona perfettamente, e tu caro Puoi Provare l'auto Anche per 1 Mese se vuoi prima di pagarmi. Oltre, vi dar&#242; gratuitamente 4 Ruote con Pneumatici Nuovi Invernali. Se vuoi maggiori informazioni, ti prego di inviarmi un'email direttamente o chiamami per discutere al mio tel. 00491573415607. Mi chiamo Vogel Bella Sylvia, ho 57 anni, sono una guida turistica e abito a Brüder-Grimm 28, 23560 Lübeck - Alemania. Solo per quelli che sono veramente interessati: Posso Offrire Uno Sconto Notevole di almeno di 1000 euro cio il Prezzo finale con tutto compreso e di 7.900 euros; Per i compratori seri, vi notiffico che Pagher&#242; per Tutte le Tasse di Trasporto e anche associato all'Immatricolazione nel tuo paese!

            Sinceramente, Sylvia - Chiama me 00491573415607
            Voglio solo vendere la mia auto perché io non riesco a guidare e sono molto malato, che lo il rischio de l'incidenti, e non si tratta solo di me si tratta di persone che avrei potere avrebbe fatto male come le mie mani tremano e non stabile dopo che il mio marito e morto.


            Eu :

            Grazie per la tua risposta.
            Volio sapere come fai per ”tu caro Puoi Provare l'auto Anche per 1 Mese se vuoi prima di pagarmi” e anche ”vi notiffico che Pagher&#242; per Tutte le Tasse di Trasporto e anche associato all'Immatricolazione nel tuo paese!”.
            Io sono vero interessato da comprare questa machina se tutto e coreto e reale.


            Excrocii :

            mi scuso ma mi sono perso per scrivere l'ultima cifra al numero al telefono
            Sinceramente, V Sylvia | Il mio telefono: 004915734156079

            Excrocii :


            Egregio/a,

            Ho letto attentamente quanto mi hai scritto nell'ultima mail e prima di confermare definitivamente l'acquisto della macchina vorrei avere certezza di TU aver ben compreso quanto lo scrivo adesso. Fattemi sapere se questo pu&#242; funzionare per voi in modo che io possa iniziare la transazione attraverso l'azienda di garanzia. Una volta che ricevo una vostra risposta posso iniziare
            la transazione attraverso l'azienda intermediaria e loro si metteranno direttamente in contatto con tutti i particolari della transazione, la fattura, le istruzioni di pagamento e tutte le altre informazioni su protezione di servizio dell'agenzia.

            Il prezzo richiesto e di 7.900 Euro , compreso la spedizione anche il passaggio di proprieta (l'immatricolazione a Pubblico Registro Automobilistico). Non ci sono spese aggiuntive !! Come ho gia detto nel mio messaggio precedente l'auto si trova a Brüder-Grimm 28, 23560 Lübeck Kreis, DEUTSCHLAND e ho l'intenzione di spedirla da qui attraverso l'Agenzia DI TERZA PARTE & GARANZIA DEL GOBIERNO "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" - Web site: www.inv-pro.group ; E-mail societa : contact@inv-pro.group | Tel. 00491634997505
            " ;
            Tramite questa agenzia avete la posibilita di controllare l'auto prima ancora che io abbia ricevuto il pagamento ~ 30 giorni / 1 mese di controllo. Paghiamo noi anche per la registrazione a PRA (l'immatricolazione a Pubblico Registro Automobilisticco).

            Qui vi spiego come averebbe il procedimento - Pertanto riassumo:
            @ 1. Prima dovete trasmettermi le vostre informazioni per il trasporto: l'indirizzo completo e il suo nome, il vostro numero di telefono di contatto, se disponibile anche un numero di cellulare , Fotocopia dopo la sua Carta d'Idendita & una prova di domicilio (N.B. - invia a me per favore per Email la tua carta di identit&#224;, numero di telefono fisso e cellulare, copia delle
            ultime fatture di utenze casalinghe, indirizzo di consegna della vettura );
            a). Dopo aver ricevuto i vostri dati, andr&#242; all'azienda intermediaria, organizzero la spedizione per il vostro nome e con il vostro indirizzo cosi come vi ho gia spiegato (N.B. - a ricezione da parte mia delle informazioni al punto 1, io contatto la "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" per organizzare la spedizione);
            b). In agenzia sara controllata l'auto e anche i documenti per rasicurarsi che tutto sia regolare (N.B. - "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" " prende in carico la macchina e verifica che i documenti della vettura siano in regola per il passaggio di propriet&#224; a suo favore);

            @ 2. Lei riceverete una notifica dalla agenzia come conferma che l'auto &#232; nella loro custodia ed anche che l'automobile &#232; stato controllato da loro (N.B. - la "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" " dopo aver controllato la macchina ed i miei documenti vi contatta per comunicarvi di aver preso in carico la vettura e di essere pronta alla spedizione previo pagamento del 50% del costo stabilito e pari ad Euro 3.950 , indicando l'IBAN della banca dove far pervenire il bonifico);
            c). Dopo questo VOI dovrete trasmettere (50%) la met&#224; dell'importo verso l'agenzia (N.B. - procedi ad effettuare il pagamento tramite bonifico e riceve da parte della "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" la conferma di spedizione della sua macchina);
            d). L'agenzia controller&#224; il suo pagamento e se tutto &#232; regolare, trasporteranno l'auto al vostro indirizzo in 3 giorni ~ SENZA DI TASSE ADDIZIONALLE (N.B. - indicativamente nei 3 giorni successivi tu ricevi la macchina e per un periodo di 30 giorni hai il diritto di verificare la condizioni e decidere definitivamente sull'acquisto; la vettura in questo periodo di prova &#232; coperta
            da assicurazione per la circolazione rilasciatami dalla "INVESTMENT PRO & TRANSPORT");

            @ 3. L'auto verr&#224; consegnata in 3 giorni lavorativi , piu a la consegna si beneficia con di un periodo di prova di 30 giorni, 1 MESE periodo per controllare lo stato dell'auto, e se per alcun motivo non sarete soddisfatti completamente vi sara rimborsato l'importo richiesto in deposito entro 24 ore;
            e). Dopo aver ricevuto l'auto e completamente siate soddisfatti di essa (30 GIORNI DI CONTROLLO), dovrete communicare all'agenzia la vostra decisione (N.B. - nel momento in cui confermi definitivamente la volont&#224; di acquistare la macchina, la "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" procede ad immatricolare l'auto a vostro nome presso il PRA Italia e, solo successivamente all'immatricolazione con targa italiana e documenti a voi intestati deve saldare il pagamento in favore della "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" del restante 50% pari ad Euro 3.950 per complessivi , valore totale della vettura con me concordato);

            @ 4. Al fine di 30 mese Lei deve fare il pagamento finale e l'Agenzia DI GARANZIA "INVESTMENT PRO & TRANSPORT | www.inv-pro.group " invier&#224; il denaro a me (N.B. - Se da qualsiassi motivo non sarete soddisfatti della macchina, dovrete restituire l'auto alla agenzia senza dover sostenere alcuna spesa aggiuntiva, tutte le tasse saranno sostenute da me "TRASPORTO e PASSAGGIO DI PROPRIET&#192; PUBBLICO REGISTRO AUTOMOBILISTICO" e loro fa il rimburso dei suo soldi entro 24 ore);
            f). Io ricevo dalla "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" il pagamento della macchina, non pretendendo ulteriori pagamenti da parte vostra (N.B. - nel malaugurato caso in cui non dovessi essere soddisfatto della macchina per aver riscontrato delle anomalie, sar&#224; sufficiente comunicare a "INVESTMENT PRO & TRANSPORT" la sua volont&#224; di restituire l'auto nel tempo massimo di 30 giorni dalla data in cui &#232; stata
            consegnata, in questo caso nessuna ulteriore spesa vi sar&#224; addebitata e verr&#224; stornato l'importo di Euro 3.950 ).

            Sinceramente, V Sylvia | Il mio telefono: 004915734156079
            ll telefono de la agentia de Garanzia & Trasporto dove loro parla anche in italiano e seguente/Thum Peter | TEL: 00491634997505
            Potete trovare pi&#249; particolari riguardo l'agenzia ed anche riguardo i loro servizi sul loro Sito @ E-mail: contact@inv-pro.group

            Eu :

            In questo modo non e posibile.
            Io non pago niente fino non prendo la machina.
            Se tu sei d`acordo poso prenderlo io diretamente da te e tu fai un nuovo sconto per il transporto.
            Cosi e posibile.

            Excrocii :

            ultimo prezzo 6500

            Excrocii :


            S&#236;, capisco la tua preoccupazione, ma francamente dovresti metterti al mio posto. Questa non &#232; la prima email o telefono o mai l'ultima delle persone che mi dicono che vogliono venire a trattenere l'auto per loro.
            Ho fatto che c'erano pi&#249; di 20 fino ad ora ... e come puoi vedere ancora calcolando di pi&#249; 1 con te. Quindi, suppongo che sono d'accordo ... come si richiede alcune domande e si fanno proposizioni qui &#232; la mia richiesta personale o altrimenti rifiuter&#242; il tuo impegno a venire qui:
            1. dovete fare la prova che siete veramente interessati a venire qui
            2. dovete fare la prova che hai soldi disponibili

            Essere d'accordo ?

            A. La considerer&#242; solo se stai facendo la prova di arrivare con il biglietto aereo o un biglietto per il pullman oppure per i trasporti pubblici o la conferma dei fattura Albergho vicino a Amburgo o Lubeck;
            B. Per fare la prova del denaro disponibile non chieder&#242; un deposito anticipato, no! Ti chiedo di Mettere Tua Moglie o un Membro della Tua Famiglia a inviare da Italia a Germania tramite Western Union un mandato veloce in valore di EUR 1.000,- sul Tuo Nome in Germania, Lubeck , il mio indirizzo &#232; Brüder-Grimm 28, 23560 Lübeck ; Ricordo, al TUO NOME - in questo modo NO si puo Ritirare i Soldi da NESSUNO solamente da TE , io posso solo da verificare la disponibilita dei soldi !
            C. Mostrami questa prova e anche se sono in et&#224; di 57 anni e sono una donna, accetter&#242; di incontrarvi o di dare il mio indirizzo per venire qui e fare i documenti insieme. Devi solo mandarmi la conferma che sei in viaggio tra Germania da Italia e scansionare la ricevuta di Western Union e mostrarla a me per vedere che hai almeno quei soldi per darci come un aconto al'arrivo. Ovviamente l'ultimo importo a essere inviato tramite bonifico bancario nel mio conto oppure in contanti non appena avremo firmato i documenti di vendita. I contratto , targa , l'assicurazione lo facciamo in meno di 2 ore tutto qui.
            Qualsiasi persona onesta considerer&#224; la mia proposta pi&#249; soddisfacente per entrambi.

            Grazie mille, Sylvia - Chiama me 004915734156079
            Inoltre, sono d'accordo che qualsiasi commissione tu dovrai pagare per effettuare il trasferimento lo deducer&#242; dal prezzo totale dell'auto.

            Eu :

            Tu come fai la prrova che hai la machina e che lo vendi a me ? Soltanto parole, parole ...
            La mia conditione e finale : non pago nesuno denaro fino quando prendo nel mio mano la machina.

            Excrocii :

            Ti chiedo di Mettere Tua Moglie o un Membro della Tua Famiglia a inviare da Italia a Germania tramite Western Union un mandato veloce in valore di EUR 1.000,- sul Tuo Nome , sul Tuo Nome , sul Tuo Nome , sul Tuo Nome in Germania, Lubeck , il mio indirizzo &#232; Brüder-Grimm 28, 23560 Lübeck

            Eu :

            Tu perdi il mio tempo.
            Accetate la mia unica condizione o no.
            E semplice.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF