Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Excrocherie cu vanzare masini pe internet

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #17
  Cred că acest ultim exemplu a fost mai mult decât edificator.

  Comment


  • #18
   ATENȚIE ! IMPORTANT ȘI UTIL !

   Căutând în arhiva mea personală am regăsit un alt mod de lucru al excrocilor sigur români.


   Eu :

   Buna ziua,

   Ati publicat, ieri dimineata, pe autovit.ro, un anunt pentru vanzarea unui Mercedes E220 in care ati mentionat „urgent”.
   Am incercat sa va contactez prin mesaj prin e-mail deoarece nu aveati afisat nr. de telefon.
   Am primit raspuns deabia azi dimineata si mi s-a oferit doar adresa de e-mail la care va scriu acest mesaj fara nici un numar de telefon.
   Incercand sa redeschid anuntul constat ca acesta a fost sters.
   Puteti sa imi spuneti despre ce este vorba ? Neseriozitate sau excrocherie ?

   Acesta era link-ul care a fost dezactivat :
   https://www.autovit.ro/anunt/mercede...tml#216fb150be


   Excrocii :

   Imi pare rau ca va raspund asa tarziu dar acum am vazut emailul dvs, era in folderul spam. Din pacate masina nu mai este de vanzare, am vandut-o astazi de dimineata.

   Daca inca sunteti in cautarea de a cumpara o masina pot sa va recomand firma de unde am cumparat-o eu, acesta este website-ul lor: http://akma-auto.eu.

   Au masini bune la preturi foarte ok deoarece vand masini recuperate de la firmele de leasing din Germania. In schimb, mai am un voucher in valoare de 750 de euro de la ei pe care l-am primit atunci cand mi-am cumparat eu masina, pot sa vi-l ofer si ve-ti primi o reducere de 500 de euro daca cumparati o masina de la ei si restul de 250 de euro ii primesc eu, in felul acesta avem amandoi de castigat.

   O zi buna!

   Excrocii :

   Imi pare rau ca va raspund asa tarziu dar acum am vazut emailul dvs, era in folderul spam. Din pacate masina nu mai este de vanzare, am vandut-o astazi de dimineata.

   Daca inca sunteti in cautarea de a cumpara o masina pot sa va recomand firma de unde am cumparat-o eu, acesta este website-ul lor: http://akma-auto.eu.

   Au masini bune la preturi foarte ok deoarece vand masini recuperate de la firmele de leasing din Germania. In schimb, mai am un voucher in valoare de 750 de euro de la ei pe care l-am primit atunci cand mi-am cumparat eu masina, pot sa vi-l ofer si ve-ti primi o reducere de 500 de euro daca cumparati o masina de la ei si restul de 250 de euro ii primesc eu, in felul acesta avem amandoi de castigat.

   O zi buna!

   Eu :

   Buna ziua,

   Drept sa va spun initial am crezut ca este vorba despre un alt anunt fals de pe internet.
   Dvs. ce ati crede daca in anunt scrie „urgent”, nu exista nr. de telefon, iar tu trimiti 3 mesaje si nu primesti niciun raspuns ?
   Dupa ce am citit raspunsul dvs. incep sa cred ca m-am inselat asupra corectitudinii dvs.
   Voi studia oferta dvs. si daca gasesc ceva la firma respectiva ramane sa vedem cum facem cu voucher-ul.
   Eu ma consider o persoana serioasa si corecta si caut sa colaborez cu persoane de aceeasi factura.

   Excrocii :

   Buna ziua! Ok, astept un raspuns de la dvs. O seara placuta!

   Eu :

   Cum ați procedat când ați cumpărat mașina ?
   Cum ați intrat în posesia ei ?
   Văd că nu au nici un fel de adresă de parc auto.
   Aștept răspuns.
   Mulțumesc.

   Excrocii :

   O sa incerc sa va explic cum am procedat eu.

   1. Am gasit masina care imi placea si am dat BUY IT NOW. Am completat forumlarul cu datele cerute si in aproximativ 30 min am fost contactat de ei care mi-au explicat procesul de cumparare.
   2. Am semnat un contract cu ei, ii zice : "Written authorization for purchase" dupa care ei mi-au trimis factura.
   3. Am facut plata prin transfer bancar si in 8 zile am avut masina adusa pe un trailer dasta care transporta masini.
   4. M-a sunat cu o zi inainte soferul tirului si am stabilit o ora si un loc de intalnire pentru a-mi preda masina.
   5. Mi-a predat masina , a trebuit sa arat buletinul in original si "Written authorization for purchase" completata cu numele meu si masina respectiva.
   6. Am luat masina, 2 chei, actele masini (carte masinii si talonul in germana), o factura de la firma respectiva, si o hartie doveditoare ca masina a fost adusa pe platforma in tara. Masina avea numere de tol de Germania valabile 1 luna + asigurare.
   7. Dupa ce am primit masina am avut 5 zile de testare in limita a 500 de km. M-am dus cu masina la reprezentanta si i-am facut o verificare completa si totul a iesit bine. (In caz ca masina nu corespunde cu ce va este prezentat de ei si cum este pe site puteti refuza masina in aceste 5 zile si primiti banii inapoi).
   8. Dupa ce am verificat masina la reprezentanta m-am dus cu masina la RAR , am facut RAR-ul apoi la politie si am inscris-o fara probleme....si cam asta a fost tot.

   Daca mai aveti alte nelamuriri puteti sa ma intrebati, poate am omis ceva

   Excrocii :

   Dear Customer,

   We have received your request and we will send you in a few moments our Term of Sale and details about the requested car. If you don't received our email please check your spam/junk folder too, maybe you have a high email filter and our email could get there.

   For any other question please do not hesitate to contact us!

   Thank you!
   Mirko Jelinek
   Akma Automobiles Sales Department

   Excrocii :

   Dear Customer,

   Thank you for your interest to buy the following vehicle. The car is still available for sale.

   Item Name: 2013 Mercedes-Benz E220 CDI Elegance BlueEFFICIENCY
   Stock Number: 740056
   VIN: WDD2120021A766068
   Mileage: 82.400 Km
   Price: €11,550 VAT Included! - SELLING PRICE - NO LEASING
   URL: http://akma-auto.eu/listings/2013-me...lueefficiency/

   A fixed fee of €250 will be added to the price (for release of documents and temporary plates).
   Delivery costs : Delivery fee to Bucharest, Romania is: €430 and is calculated as follows: 1.722 km x €0.25/km.
   Delivery is done on a covered trailer with the car being insured during transport at 100% of it's Sale Price. Our delivery fee includes handling fees for loading the car on the trailer at our location and unloading the car from the trailer at your address.

   First of all you need to read our terms of sale: http://akma-auto.eu/terms-of-sale/
   To purchase the vehicle, you have to start the "Buy it Now" process by visiting this page: http://akma-auto.eu/buy-it-now/
   You have to visit the page above, read the terms and conditions of the "Buy it Now" process and click on the "I Agree" blue button at the bottom of the page.
   After that it will move you to the next page: http://akma-auto.eu/written-authorization-for-purchase/, where you have to download the purchase form called "Written authorization for purchase". You have to complete and sign this purchase form, like you can see in the example on the page and then send it to us by e-mail at: sales@akma-auto.eu

   As soon as we receive the purchase form completed and signed we will start to prepare the documents. You should expect delivery in 5-7 working days from the time you have completed the "Buy it Now" process. You will be informed of the exact delivery date as soon as the documents are ready and shipping is scheduled.

   Excrocii :

   Dear Customer,

   What is status of our transaction, do you want to continue or not this transaction?

   For any other question please do not hesitate to contact us!

   Thank you!
   Mirko Jelinek
   Akma Automobiles Sales Department
   www.akma-auto.eu   Cred că și acest exemplu este edificator.
   Încercați să accesați site-ul lor care este încă activ :

   www.akma-auto.eu

   Comment


   • #19
    Așa-zisa ofertă prezentată în postările #2, #3, #4 o veți găsi în continuare activă accesând acest link :

    http://akma-auto.eu/listings/2014-au...om-abt-packet/    O lume plină de EXCROCI !
    Transmiteți aceste informații câtor mai mulți oameni corecți pentru a îi ajuta să recunoască astfel de tentative de fraudă și să se ferească.
    Mulțumesc.

    Comment


    • #20
     Originally posted by Cristi Nazarov View Post
     Unii......au descoperit foarte tarziu apa calda......Dar cred ca mult mai bine pentru noi restul si pentru acest forum, era daca il lasati pe om singur cu descoperirea lui... Prietenii, stiu de ce... Stima.
     Stimate coleg „Cristi Nazarov” efectiv îmi pare rău că v-a deranjat inițiativa mea referitoare la postarea acestui subiect.
     Sunt sigur că pe acest forum activează și multe persoane care nu sunt așa experte în utilizarea calculatorului și a internetului ca dvs..
     Îmi permit să vă sugerez ca pe viitor, dacă v-ați format o părere proastă despre mine, să evitați să citiți postările mele.
     Astfel pur și simplu nici nu veți mai ști că exist.


     Rog totodată administratorul acestui site să mă atenționeze dacă consideră că activitatea mea este incorectă, nenecesară sau chiar inutilă.
     Pot foarte bine doar să citesc ceea ce scriu alții, să nu mai emit opinii sau chiar să îmi aloc timpul altor activități. Nu de lipsă de activitate mă plâng.
     Eu am considerat că am intrat într-o comunitate în care întrajutorarea între membri este scopul principal al acestui forum. Sper că nu am înțeles greșit.

     Comment


     • #21
      Un alt exemplu cu un excroc român.
      Îmi cer anticipat scuze pentru limbajul trivial folosit de interlocutorul meu.
      Deci :

      Eu :

      Referitor la oferta dvs. pentru Audi A4 alb, 8.000 Euro, ...
      https://carzz.ro/audi-a4-motor-diese...t_1159934.html
      Unde si cand se poate vedea ?

      Excrocii :

      De unde ai adresa mea ?

      Eu :

      Mi-ati trimis-o dvs. prin SMS.

      Excrocii :

      Cand am trimis ?

      Eu :

      Mi-ati trimis-o dvs. prin SMS, in data de 04.12.2017 la ora 13:50 de la numarul +40769268748.

      Excrocii :

      Si din data de 4.12 pana azi ce ati pazit ?

      Eu :

      Daca vrei sa vinzi bine iar daca nu atunci spune explicit ca pierdem timpul inutil cu discutii fara sens.
      Eu nu sunt singurul care caut o masina iar masina ta nu e singura de vanzare.

      Excrocii :

      Hai sictir !

      Eu :

      Exact cum ma asteptam : creier putin, obraznic si excroc !

      Excrocii :

      Ai vrut sa faci pe desteptul dar ti-ai luat sloboz !

      Eu :

      Din pacate pentru voi faceti parte dintre excrocii prosti care pot fi depistati si prinsi usor.
      Ai grija cine iti bate la usa de acum incolo.
      Se pare ca nu ai multe cunostinte despre informatica si calculatoare.

      Excrocii :

      Mare dobitoc esti. Vrei in continuare sa faci pe desteptul dar esti prost de puti ...      Pentru a vă feri vă comunic și adresa de e-mail la/de la care am trimis/primit corespondența :

      NEDELCU Robert C <robert-n@dublin.com>


      În acest punct am încheiat așa-zisa colaborare cu excrocul/excrocii respectivi, dându-le satisfacția că au avut ultimul cuvânt și considerând în sinea mea că tot ceea ce era de lămurit și demonstrat fusese deja făcut.

      Comment


      • #22
       Dacă mai doriți mai am și alte exemple concrete.

       Comment


       • #23
        Sunt cu siguranță și în ziua de astăzi persoane care se lasă păcălite de "băieții deștepți" de pe internet. Sa zicem ca pentru aceste persoane topicul este util.

        Cu toate acestea un nou topic care se desfășoară pe 10-15 postări kilometrice este greoi de parcurs. Regulamentul forumului interzice postarea consecutiva, afara de situații care o cer și când nu mai etate disponibila editarea. La fel și cu scrisul colorat sau cu majuscule.

        Pentru a fi util, este necesara informația mai restrânsă și desigur pentru cei care nu știu germana sau italiana acele discuții sunt irelevante.

        In același timp putem aprecia implicarea ca și nou membru.
        E220 cdi W210, 2001

        E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124


        Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

        Comment


        • #24
         Originally posted by adidc View Post
         Sunt cu siguranță și în ziua de astăzi persoane care se lasă păcălite de "băieții deștepți" de pe internet. Sa zicem ca pentru aceste persoane topicul este util.

         Cu toate acestea un nou topic care se desfășoară pe 10-15 postări kilometrice este greoi de parcurs. Regulamentul forumului interzice postarea consecutiva, afara de situații care o cer și când nu mai etate disponibila editarea. La fel și cu scrisul colorat sau cu majuscule.

         Pentru a fi util, este necesara informația mai restrânsă și desigur pentru cei care nu știu germana sau italiana acele discuții sunt irelevante.

         In același timp putem aprecia implicarea ca și nou membru.
         Stimate coleg „adidc”,
         Dacă veți citi și analiza cu atenție evoluția acestui subiect veți constata că inițial informația a fost prezentată succint și la obiect.
         Dacă veți citi postul #6 veți vedea că au fost cerute explicit aceste detalii pe care dvs. le considerați „greoaie”. Eu în schimb le consider utile celor care chiar vor să se informeze în amănunt.
         Presupun că colegul nostru „laulaur” a vrut să vadă concret cum s-au desfășurat lucrurile.
         De aceea le-am postat, în ordinea derulării de fapt, prin metoda „copy - paste” pentru a fi cât mai relevante și a nu scăpa nimic din informație.
         În ceea ce privește postarea în mai multe secțiuni am considerat că luând fiecare caz în parte lucrurile sunt mult mai ușor de urmărit.
         Scrisul colorat și/sau cu majuscule a avut drept scop crearea unor delimitatoare de text și identificatoare de cazuri individuale.
         Referitor la limbile străine folosite acestea au fost obligatorii deoarece interlocutorii nu cunoșteau limba română. Eventual cine vrea să afle ce scrie în mesajele respective le poate prelua prin metoda „copy - paste” și le poate traducere folosind serviciul gratuit special dedicat de la „google.com”.
         De obicei în tot ceea ce fac încerc să mă conduc după logică și bun simț.
         Deoarece am deschis acest subiect am considerat că este normal să urmăresc evoluția lui și să răspund tuturor solicitărilor, indiferent dacă sunt sau nu de acord cu ele.
         Vă asigur că scopul meu sincer este întrajutorarea cu colegii de pe acest forum care chiar îmi place și pe care l-am găsit de curând (înainte nu l-am căutat). Nu am nici un gând ascuns. Nu postez pentru a obține vreun avantaj sau recunoaștere pe acest site sau în viață. Am ceva ani în spate și am avut parte până acum și de recunoaștere și de apreciere la toate nivelele statului român și nu numai.
         Last edited by DC-MB; 01-13-2018, 10:22 AM.

         Comment


         • #25
          Am parcurs tot topicul și am scris ce am scris în ideea de a avea un feedback din afara. O idee despre cum "se vede" din exterior acest subiect.
          Numai bine va doresc.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #26
           DC-MB ai grija sa nu afle parazitii cine esti...pentru ca, daca le strici afacerea, vor veni dupa tine.
           No malfunction

           Comment


           • #27
            Stimate coleg „georgealinel” încă nu am avut timpul necesar să inițiez procedurile legale pentru identificarea și pedepsirea măcar a unora dintre excroci.
            Dețin informații prin care pot fi identificați fără nici un dubiu.
            Cât despre posibilitatea de a îmi face rău recunosc că ea există dar am învățat să mă feresc cât de cât.
            Dacă informațiile mele ajută măcar o singură persoană să evite o excrocherie atunci eu mă declar mulțumit.

            Comment


            • #28
             Originally posted by adidc View Post
             Am parcurs tot topicul și am scris ce am scris în ideea de a avea un feedback din afara. O idee despre cum "se vede" din exterior acest subiect.
             Numai bine va doresc.
             Sunt deschis la orice opinii și mulțumesc sincer celor care le exprimă chiar și numai pentru faptul că au consumat resurse pentru a le exprima.
             Printre altele calea spre progres este generată și de confruntările de idei.
             Mulțumesc tuturor care o fac atâta timp cât exprimarea este una civilizată și nu induce ideea de batjocură.
             Să nu înțelegeți că ar fi vreo referire la persoana dvs.. Nu este cazul.
             Vorbesc în general.
             Ceea ce este scris în semnătura mea reprezintă un mod de viață pe care l-am adoptat și de la care nu fac rabat.

             Comment


             • #29
              Ai dreptate DC. Doar am vrut sa fiu sigur ca esti constient ca acesti ”baieti destepti” nu par a fi caractere de oameni crescuti cu biblia in mana.
              No malfunction

              Comment


              • #30
               Am să vă spun moto-ul excrocilor :

               „Întotdeauna există o potențială victimă, toată arta este să o găsești tu primul și la timpul oportun.”

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF