Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tepari SC Transilvania Autocenter Sibiu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tepari SC Transilvania Autocenter Sibiu

  Salutare,

  O sa povestesc intamplarea mea cu SC TRANSILVANIA AUTOCENTER SRL din Sibiu , o teapa clasica de care sa se fereasca cei care citesc aici.

  Sunt din Satu-Mare si am gasit o masina pe Autovit, o Toyota, an 2007, pret atractiv, o gramada de dotari. Anuntul nu mai este acum pe Autovit, pentru doritori il dau pe mesaj privat.
  Firma care vindea, se recomanda ca foarte "serioasa", reprezentata de Dobrin Valentin Ioan, BI seria SB nr. 138309, CNP 1880623324857, domiciliat in Sibiu, str. Aleea Turnu Rosu, nr. 6.
  Firma SC Transilvania Autocenter SRL, cu sediul in str Turismului nr. 17, CIF 26820780.

  Dupa mai multe telefoane in care mi se confirma verbal toate dotarile din anunt ma hotarasc sa plec din Satu-Mare la Sibiu sa achizitionez masina.
  Surpriza incepe cand vad o masina fara 90% din dotarile din anunt, deci fara xenoane, fara senzori parcare si ploaie, fara keyless go, fara navigatie, fara proiectoare.
  Ca sa fie tacamul complet.. an fabricatie.. cu 2 ani mai batrana decat credeam, adica 2005.
  Comparativ cu poza din anunt corespundea doar culoarea..

  Domnul Dobrin Valentin Ioan imi spune ca e posibil sa fie "gresit" putin anuntul, dar ca imi lasa din pret 200 euro. Il apostrofez, cum a putut sa ma poarte din Satu-Mare pana in Sibiu pentru o minciuna, omul foarte binevoitor (vulpe batrana) ma combina in cele din urma sa fac un drive test... si ca o gasca ce sunt cumpar masina. Lipsea plansa din portbagaj, imi promite ca mi-o trimite printr-un pachet, imi spune a o sa trimite si un set de roti de iarna cu genti cu tot pentru "deranjul meu" si eu din nou ca o gasca hipnotizata il cred. Specific ca oamenii (sunt 3 parteneri) inspira incredere, nu sunt "colorati", din contra chiar blonzi si cu un vocabular elegant.

  Ca teapa sa fie completa in cateva zile mi se duce turbo la masina...
  Ca sa intelegeti ce fel de oameni sunt acesti tepari, ei raspund in continuare la telefoanele mele, ma "asigura" ca saptamana viitoare imi trimit rotile si plansa din portbagaj, ma asigura ca turbo s-a dus din cauza mea... etc.

  Au trecut 6 luni, in continuare "povestim" la telefon, foarte respectuosi, dar nu am mai vazut nimic de la ei. Doar vorbe goale si promisiuni.

  Aviz celor care vor sa faca afaceri cu SC Transilvania Autocenter SRL sau cu Dobrin Valentin Ioan, telefon 0722487287 / 0744933820 .
  Tepari in costume!!  Din pacate doar acum am gasit acest link mai vechi:
  http://www.clubmercedes.ro/showpost....4&postcount=64
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF