Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cobra imperiala VS Cobra clasica , ipoteze...supozitzii...banuieli!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • o idee super tare, daca nu ma insel in prima parte harry pocker sa dat in barci cu un piton...si ziceau unii ca mai e si vorbitor de limbi serpuite. Concluzie? multumim pentru idee FLORINE!!! o noua cobra: "harry cobra" sau "potter cobra", e acel model caruia ii deschizi portbagajul cu ranga fermecata si nu merge decat la stanga datatoare de cai minune. Uhaaaa....devine serial pornografic cu regalitati si imperii contra-ataca damn damn damn....

    ps: un pic off topic, dar de la ce sa pornit?

    Comment


    • De la acest anunt neoclasic...http://www.clubmercedes.ro/vand-cobr...995-t2189.html

      Comment


      • damn....acu m-am adunat...imperiala ...uauuu scuze...frumoasa masina, da sa mor de vad ceva imperial la ea....si parca nici a cobra nu seamana...da oi fi avand si io probleme la ochisori daca aia e cobra corcita cu vre-un imparat al soselelor...si rezultatul fu acel ochios bifocal...de ce nu sa facut trimitere la threadul cu sex in masina? sau si acel thread s'o fi deschis in urma poftelor nebune create de ideea incrucisarilor rasiale si neortodoxe uneori chiar cu masina in sine?

        Comment


        • Originally posted by florineasca View Post
          Vad ca nu duceti lipsa de imaginatie. Romanele alea cu Harry Potter sau trilogia Stapanul Inelelor sunt nimica toata in comparatie cu incrucishococardeala asta de cobre care de care mai imperiale si regale. Daca ajungeti milionari in euro sper sa am si eu cota parte daca v-am dat ideea sa concepeti vreun Best-Seller de succes pe aceasta tema....
          Ala cu Harry Potter e fumat de mult... La moda e Harry Impotter acu...

          Comment


          • well...cam asa arata o imperiala. Nu-i asa ca-i bestiala? mai este si ochioasa pe deasupra...sau o fi si asta o corcitura de regala cu patriarhal'aurifera mestesugarita in cotetul din spatele garajului?
            Attached Files

            Comment


            • Se pare ca a revenit in prim plan cobra imperiala, dar acu cu bord iluminat curcubeu si neoane under car, 300 de cai si un podium rotativ pe care va fi asezata sa vina copii la balci http://www.clubmercedes.ro/misiunea-...44.html?t=3144 ce ma mai distrez

              Comment


              • Originally posted by paunionutz View Post
                Se pare ca a revenit in prim plan cobra imperiala, dar acu cu bord iluminat curcubeu si neoane under car, 300 de cai si un podium rotativ pe care va fi asezata sa vina copii la balci http://www.clubmercedes.ro/misiunea-...44.html?t=3144 ce ma mai distrez
                Nu prea ai haz sincer.Sunt oameni pe acest forum care au haz dar din pacate pt tine nu prea te numeri printre ei.
                Chestia cu bordul iluminat am mai vazut-o la destule w210 si arata f bine un bord "in spatiu" facut astfel prin leduri UV.Inclusiv un w210 care era pe mobile avea aceasta modificare.Despre copii care vin de la balci,uitandu-ma la cum ti-ai impopotonat tu masina,tind sa cred ca vorbesti din experienta proprie.Nu stiu caruia dintre noi doi ii seamana mai mult masina cu un bmw din anii 90 tunat cu numere de Italia.Este o vb din batrani :rade ciob de oala sparta.
                MÃREAȚA COBRA

                Comment


                • Va cam ardetzi in cur si va ard pe amindoi... Mai subtzire, ca nu tolerez... Vi se pare ca lipsesc ? Vretzi sa va molozitzi unul pe altul, luatzi-va aidiurile de messenger si n-avetzi decit... dracia dracului... nu sint obligat sa va citesc voua mizeriile. Nici eu, nici altzii. Urmatoarea efuziune se cheama ban doua luni direct. Una e mishtoul fin, alta e caterinca proasta. Bartai galiganii in pielea mea... daca aveatzi optishpe ani, va mai intzelegeam... mai eshti si medic, tovarashu Ghimpu, om cu studii, nu prea se vede...

                  Tovarashu Paun face nitzica caterinca, zici ca tzii la shtouri, da sari de cur in sus. Va ard pe amindoi relaxat si nu ma doare capul. Asha ca, va rog, folositzi-va inteligentza, ca si asha geme tzara asta de prostie... Daca sintetzi in stare sa facetzi o caterinca de calitate, bine, daca nu, scutitzi-ma dracu de timpenii, ca nu am nici un chef. Si dupaia zicetzi ca sint eu al dracu ca nu mai pupatzi forum...

                  Dupa mine nu mai posteaza nimeni in spiritul asta de cacat. Eventuale comentarii le ashtept pe privat. Daca exista vreunul. Sper sa fiu scutit...
                  Last edited by doktor4carz; 08-28-2008, 03:47 AM.

                  Comment


                  • In urma unei incursiuni tirzii in noapte in orashul in care ploua de trei ori pe saptamina (un batrin si o batrina, doua jucarii stricate, merg tzinindu-se de mina... Minulescu, pagina 5 si 6...), orashul lu Ilici, mai exact Oltenitza borita de pe malul Dunarii molozite, am avut o revelatzie geniala. Am gasit o cobra imperiala de care am uitat cu totzii. Si avind in vedere caco legii mei, mult mai inteligentzi decit ai lor, vorba lu Catzavencu, nu mai au nici o idee creatza, mi-a mai traznit mie una. Va prezint aicishea cobra imperiala botista. Botista, nu botanista, sa nu confundam...Botanista e acea individa care sta pe centura si practica botanul. Si parca mai erau la fel si nishte oameni de shtiintza... ma rog... mortzii mamii lor... Botista e cobra aia imperiala de spetza nobila care e facuta la bot. Deci ea nu face bot, aici e marea diferentza.

                    Sa dezvoltam nitzel, pentru cei care deja sint in fault in atac... E o Cobra adusa de mica de la ma-sa ei care a cacat-o, si recarosata in Romania, perfect legal, in spatele blocului, cu autogenu (sau citeodata cu poxilina...), RAR-uita, arjuita, zipuita, ma rog... recarosarea se face de obicei in jurul seriei de shasiu a unei cobre mai putzin imperiale, adica se taie caroseria neimperiala tzarista ilegalista in jurul seriei (procedeu numit si circumserie...) si se adauga noua coaja, derivind intr-un splendid exemplar imperial botist malachist. Insa, atentzie, datorita starii de hibriditate se instaleaza prematur si starea de morbiditate mai rapida. Motivul ? incompatibilitate de organe ar fi cel shtiintzific, iar cel laic e ca a inceput sa le cada seria in pielea mea...

                    Si iata, dragii mei, starile de fapt concura catre o finalizare fatala (nu anala, fatala, deshi diferentza e minora...)

                    De par egzamplu, asha arata in zilele ei oarecum mai bune...



                    Si asha arata in jurul orei 1, ziua curenta...













                    In ultima imagine se poate observa cu ochiul liber (asta valabil pentru cei care nu au ochi pushcariashi...), perpetraitor-ul, cum frumos spun englejii, acestei minuni...

                    Partea urita cu cobrele astea botiste e ca se descompun tare rapid dupa ce dau pe spate. E un proces aparte, ce se numeshte tehnic rematizare. Procesul nu se petrece, dupa cum i-ar trimite numele, intr-un orash micutz din Germania pe nume Rematisburg. In maxim 12 ore, adica pe la vro 4, azi la amiaza, se va preda la Remat, dac, icemeu sau fiare vechi.

                    Crudela soarta, fai maica... Idei ?

                    Comment


                    • Incepand sa citesc din acest ultim post al tau,cu un interes absolut hulpav,am inceput sa cred si sa sper ca va fi vorba despre un asa numit "face-down",pe care eu mi l-am imaginat acum ceva vreme.
                      Prin face-down,imi imaginez in a schimba diferite portiuni de la o KOo\=|=/oObra model mai nou cu portiuni de la o koo(=|=)oobra de tip mai vechi,un fel de revers al face liftului.Am crezut sincer ca acelei cobre model w123,i se vor monta,faruri,grila,spate,etc de la cobra model w114-115,k0_(==)_0bra botica.
                      Am ramas in final dezamagit ca nu a fost deloc asa.
                      Dar daca tot veni vorba,cred cu tarie ca pe viitor face down-ul va fi din ce in ce mai popular.
                      MÃREAȚA COBRA

                      Comment


                      • ala e mutant de cardan...cam cu ala seamana

                        Comment


                        • O fi... Terente mai avea cardanu mutant... shtiatzi ? O fi fost sudat ?

                          Comment


                          • terente ducea 2 deodata pe cardan )

                            Comment


                            • Inseamna ca avea anaconda, nu cobra...

                              Comment


                              • Apare doosutedoishpele. Cobrele clasice, imperiale, botaniste, tzariste, colectiviste, etc... sa se fereasca din calea lui! Mushca!!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF