Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mecanic Mercedes jud Hunedoara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mecanic Mercedes jud Hunedoara

  Salutare tuturor, am o problema cu un x204 2.2 BlueEfficiency 4matic si sunt in cautarea unui, service, mecanic bun pentru mercedes in judetul hunedoara, initial am vrut sa apelez la autoschun insa am fost sfatuit sa ii evit. Daca aveti ceva recomandari va sunt recunoscator.

 • #2
  Poți încerca o diagnoza in orice atelier, ( postezi aici eroare și rogi sa nu o șteargă) sau daca nu ai martori aprinși in bord, poți descrie nemulțumirea.
  ​​​
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Salut, o diagnoza am facut, check engine este aprins, iar eroarea stocata este P0087- Fuel rail/system pressure too low. Problema a aparut in timp ce masina rula pe autostrada, tempomat 130km/h, s-a aprins check engine, a intrat in limp mode, a fost trasa pe dreapta, oprit motorul(crezand ca e prb cu filtrul de particule, care a fost curatat acum un an) insa masina a pornit foarte greu apoi (a dat la automat vreo 10 secunde), deci nu facea ca atunci, motorul in turatii mici tremura si nu mai mergea rotund,normal, atunci cand trece de 2000rot merge mai bn insa nu normal.Au fost sterse erorile, schimbat filtrul de.motorina, motorul tot rau merge, eroarea nu a aparut imediat dupa, insa in momentul test driveului, la kick down a aparut din nou. Cam asta ar fi...

   Comment


   • #4
    Daca a apărut aceeași eroare și după schimbarea filtrului și în rezervor ai destulă motorina, daca nu pierzi motorina pe la vre-un furtun de retur sau altundeva, atunci va trebui sa cauți un atelier care să poată citi sau măsura presiunea in instalația de carburant.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #5
     A verificat pe tester daca injectoarele sunt in parametrii si pompa de injectie daca ar avea vreo problema insa a rezultat ca ar lucra in parametrii, de aici (cu cunostintele mele limitate) am dedus ca ar fi o problema cu alimentarea, motorina pe sub ea nu am vazut sa curga, rezervorul este jumatate, deci nu stiu ce sa cred mai mult, din aceasta cauza am cerut o recomandare pt un service/mecanic din judetul Hunedoara care a mai lucrat cu acest tip de motor, are review bun, deoarece nu as vrea sa merg la orice dorel care nu are grija de nimic,rupe cleme, strange la simt/ochi suruburi, ignora cuplu de strangere etc, cred ca stiti la ce ma refer .... caut pe cineva de incredere.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF