Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutie blocata in treapta 2 la , SLK R171 /2004

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cutie blocata in treapta 2 la , SLK R171 /2004

  vă salut

  Am nevoie de mai multe sfaturi și îndrumari
  Am cumpărat anul trecut din Olanda un Mercedes SLK 200 Kompresor R171 / 2004 superb : interior si tapițerie piele neagră cu grena bine intreținute ,motorul cu carte de service la zi ( dar nu a fost așa !!), bord fără zgârieturi fff întreținut .
  Pretul masini a fost ff.bun .
  A funcționat foarte bine până anul acesta în ianuarie , când m-am întors din Olanda , iar prin Austria aproape de Viena , s-a aprins un martor in bord dar fără sa am alte simtome în timpul mersului .
  Am continuat să merg spre casă și aprope de Budapesta am văzut ca mașina începe să nu mai tragă la deal și să nu mai îmi schimbe vitezele automat !!! dar manual imi schiba pana in treapta 3 .
  Nu am avut ce să fac am continuat să merg așa și am ajuns cu chiu cu vai acasă .
  M-am dus la service , la care imi repar mașinile și care nu ma dezamăgit niciodata , ( eu in toată vița mea nu am avut de cât mașini Mercedes ) , și i-am cerut revizia generala .
  La verificare cu testerul a arătat că, cutia se blocase in treapta de avarie ,și asta din cauza că filtru si uleiul , nu au fost schimbate niciodata + nivel de ulei scazut .
  Am schimbat aprope tot : distribuție ,buji , Injectoarele nu au fost nevoie dar le-a calibrat , compresorul (avea o mică bataie ), filtru , ulei din cutia de viteza .senzori de presiune ,de aer ...etc.
  La verificare cu testerul nu mai are nici o eroare ,nici motoru nici cutia . Motorul merge perfect ,la relanti nici nu se aude parcă este electric ) , dar..... cutia a rămas blocată !!! nu schimbă mai mult de treapta 2
  Acum mă gândesc să schimb și cutia , dar am zis să aud si alte păreri sau sfaturi .

  Se mai poate debloca ?

  Să încerc să o repar sau să o schimb ?


  va multumesc anticipat pentru ajutor • #2
  Cauta pe cineva cu tester STAR si care stie sa iti faca un control amanuntit la tot ce se poate in cutie.
  Eu la un W210 ,cu mult timp in urma,am patit asa si era senzorul de temperatura de pe placa electronica din cutie si a fost nevoie sa schimb toata placa electronica,senzorii fiind incorporati in ea.
  Aaa si un aspect,la mine se bloca numai cand ii venea asa...dupa repornire,isi revenea!
  Da un ochi si pe aici:
  https://www.clubmercedes.ro/forum/di...iteze-automate

  Comment


  • #3
   Originally posted by ionutog View Post
   Cauta pe cineva cu tester STAR si care stie sa iti faca un control amanuntit la tot ce se poate in cutie.
   Eu la un W210 ,cu mult timp in urma,am patit asa si era senzorul de temperatura de pe placa electronica din cutie si a fost nevoie sa schimb toata placa electronica,senzorii fiind incorporati in ea.
   Aaa si un aspect,la mine se bloca numai cand ii venea asa...dupa repornire,isi revenea!
   Da un ochi si pe aici:
   https://www.clubmercedes.ro/forum/di...iteze-automate
   multumesc

   am sa incerc varianta cu tester STAR

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF