Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cl 55 AMG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cl 55 AMG

  Am si eu o intrebare cam neobisnuita dar totusi sper ca nu o veti lua in deradere si sa imi raspundeti serios.

  As fi interesat de un cl 55 AMG modelul 2004 care nu se mai fabrica acum. M-am uitat pe diferite site-uri cu masini si am vazut doar unul de culoarea si interiorul care imi place mie. Intre timp s-a vandut. Ma intreb oare daca mergi la nemti la MB pe comanda ti-ar face unul de ala? Chiar daca nu se mai fabrica. Si am observat ca majoritatea au peste 100.000km si as fi interesat de unul mai putin forjat.

 • #2
  E durere mare .....

  La felul cum gandesti, nu ai tipologia unui propietar de 55AMG, scuze ca-ti spun. Nu mi-o lua in nume de rau.

  Incearca sa te orientezi spre alte modele. Nu o sa-ti para rau.

  Comment


  • #3
   Imi scuzi indrazneala de a intreba stapane. Voi dormi pe pres in noapte asta. Uite de aia ne numesc altii tigani. Am spus de la inceput ca e cam tampita intrebarea insa ca si chestie ti-ar ma fabrica o masina la comanda?

   NU imi zi tu mie ce tipologie sunt eu ├ža nu ma cunosti. Daca te uiti sunt site-uri pe care intra oameni care intreaba daca pamantul e patrat. Si altii intra frumos si le explica ca e rotund. Dar asta unde oamenii sunt politicosi si binevoitori. Noi mai greu...

   Comment


   • #4
    E rotund, da.

    Comment


    • #5
     Stimate coleg tonyd10,daca imi poti permite sa iti spun asa,eu cred ca nu iti mai pot fabrica unul la cererea ta deoarece modelul respectiv adica w215 a iesit de ceva ani din fabricatie (nu stiu exact ,mi se pare k 2006,a fost ultimul an in care sa fabricat w215,)dar daca ai noroc sa mai fie unul disponibil pe stoc intr un mic depozit la un anume dealer Mercedes-Benz ,cred ca ai fi foarte norocos,Parerea mea personala : cred ca mai sunt CL-uri 0 km pe la diferiti dealeri,dar nu stiu sigur daca unul care sa respecte criteriile tale...pentru ca mai toate CL-urile cam difera unul de celalalt atat prin culoare cat si prin optiuni....asta este parerea mea.

     Comment


     • #6
      http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

      Poate iti e pe plac, dar in Belgia.

      Comment


      • #7
       Multumesc mult de raspuns si sugestie.apreciez. ceva ce am gasit eu si mi-a placut. cam multi km insa.


       http://cautare.mobile.ro/automobile-...03&tabNumber=2
       mircea600sel
       Moh.bin Rashid al Maktoum
       Last edited by mircea600sel; 01-04-2013, 17:26 PM.

       Comment


       • #8
        Originally posted by tonydk10 View Post
        Multumesc mult de raspuns si sugestie.apreciez. ceva ce am gasit eu si mi-a placut. cam multi km insa.


        http://cautare.mobile.ro/automobile-...03&tabNumber=2
        De cati bani dispui pentru acest model?

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF