Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

bujii Bosch 16 se vor potrivi multor vehicule Mercedes-Benz

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • bujii Bosch 16 se vor potrivi multor vehicule Mercedes-Benz

  Bujia este necesară pentru a aprinde amestecul de aer / combustibil din motor, astfel încât starea bujiei este un indicator important al sănătății motorului în sine.


  De ce sunt atât de importante bujiile?


  Bujiile sunt esențiale pentru funcționarea normală a motorului. Aceste consumabile sunt concepute pentru a oferi:
  • pornirea motorului fără probleme
  • funcționare stabilă a unității
  • performanță ridicată a motorului
  • consum optim de combustibil
  • Mai mult, toate lumânările, indiferent de cantitatea oferită de proiectarea motorului, trebuie să fie la fel și chiar mai bune - dintr-un singur set. Și, desigur, absolut totul trebuie să fie în stare bună de funcționare.


  Semne externe ale funcționării defectuoase a bujiilor


  O lumânare de lucru nu are nici o placă pe electrozi și nici o decolorare. Chiar și depunerile de culoare cafea sau maro gri pe partea ceramică a electrodului central nu indică o defecțiune.


  Apariția depunerilor de cenușă sau ulei, depunerile de funingine, depunerile de lac sau zgură, decolorarea sau topirea electrodului sunt semne că lumânările trebuie înlocuite.


  Se crede că lumânările standard din categoria de preț mediu pot rezista timpilor de funcționare de până la 30.000 de kilometri. Lumânările de platină, al căror segment de preț este mai mare, vor crește intervalul de înlocuire la 80.000 de kilometri, iar iridiul, în funcție de tehnologia de fabricație, poate trăi până la 100.000 de kilometri.


  Cum se înlocuiesc bujiile


  Fiecare marcă de mașină Mercedes poate avea proprii parametri pentru acest element. Datele solicitate pot fi găsite în manualul modelului sau într-un centru tehnic autorizat.


  Dacă dintr-un anumit motiv nu este posibil să ridicați un analog 100% al lumânărilor vechi, este necesar să vă bazați pe corespondența maximă a caracteristicilor termice și a dimensiunilor geometrice. Bujii Bosch 16 se vor potrivi multor vehicule Mercedes-Benz. În ciuda varietății modelelor Mercedes, în majoritatea cazurilor algoritmul de înlocuire va fi același. Nu uitați să înlocuiți cu motorul oprit. Mai mult, este necesar să lăsați motorul și lumânările să se răcească pentru o perioadă de timp, altfel riscați să vă ardeți.


  Algoritmul pas cu pas pentru înlocuirea lumânărilor va fi după cum urmează:
  • Scoateți carcasa motorului și alte elemente care restricționează accesul la bujii.
  • Folosiți un compresor sau o perie pentru a îndepărta murdăria din jurul bujiei.
  • Așezați mâna pe capacul de sârmă cât mai aproape de motor și trageți ușor spre dvs. pentru a scoate bușonul din bujie. Aveți grijă să nu deteriorați capacul sau firul.
  • Luați o cheie cu priză pregătită, cu o extensie și un cap de bujie și folosiți-o pentru a deșuruba vechea bujie de pe scaun. Mai bine să răsuciți și să schimbați lumânările pe rând.
  • Verificați starea firului puțului bujiei. Curățați dacă este necesar și folosiți grăsime dielectrică. Și este recomandabil să aplicați un compus din silicon dielectric la terminalul de conectare, astfel încât în ​​viitor să fie mai ușor să îl deconectați de la lumânare.
  • De asemenea, revizuiți firele și terminalele.
  • Înșurubați o lumânare nouă în fântână.
  • Conectați terminalul la bujie.
  • Instalați elementele de protecție îndepărtate anterior, inclusiv capacul de protecție.
  • Dacă lumânarea veche nu a ars complet combustibil, atunci o parte din ea trebuie să fi adunat sub ea. Prin urmare, când instalați o lumânare nouă, va dura ceva timp până când arde acest reziduu. În acest caz, cel mai probabil, turația motorului va fi ușor mai mare decât de obicei. În câteva minute după lansare, totul va reveni la normal.


  | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF