Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

zgomot ciudat stanga fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • zgomot ciudat stanga fata

    Salut! Am verificat pivoti plus gresat bucse - tot ce se poate. Cand plec de pe loc se aude ceva finut tic-tic. Cand iau acceleratia la fel. Cand virez nu se aude tare dar e deranjant. Singura mea banuiala a ramas rulmentul de la amortizor, deoarece cand virez se aude la telescop zgomot ciudat (asta cand stau pe loc)

    Voi ce parere aveti? As da jos dar nu stiu cum sa fac sa scot flansa fara sa umblu sa deranjez unghiul de cadere ca am facut de trei ori directia ca sa iasa ok.

    Ce parere aveti ?
    Last edited by Luxian; 07-21-2011, 12:05 PM. Reason: tradus în română
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

  • #2
    Daca nu e telescopul din original nu ai sa reusesti sa-l montezi la loc fara sa strici unghiul.
    Ai incercat sa ridici masina pe cric (de fata), cu ea bagata in treapta 1 si sa invarti de roata inainte si inapoi? Zgomotul poate fi si de la sateliti.
    Last edited by Luxian; 07-21-2011, 12:10 PM.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

    Comment


    • #3
      Originally posted by flavyus1987 View Post
      daca nu e telescopul din original nu ai sa reusesti sal montezi la loc fara sa strici unghiul.
      Ai incercat sa ridici masina pe cric(de fata), cu ea bagata in treapta 1 si sa invarti de roata inainte si inapoi? Zgomotul poate fi si de la sateliti.
      de la cutie ? nu cred nicidata in viata si daca ai vazut chiar daca pun telescop original desi al meu e ok si nu asi avea de ce gaurile alea de pe telescop unde se prinde de fuzeta sunt excentrice sunt ovale si daca desfac modific reglajul de cadere a rotii !!!
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

      Comment


      • #4
        Iti zic din proprie experienta ca daca umbli la un telescop original nu strici unghiul de cadere. Eu am unul origial si unul aftermarket
        Celui original i-am schimbat flansa + rulmen(degeaba) si nu am dereglat directia. Fi sigur ca satelitii se manifesta cu "TIC-TIC".
        Verifica bratele+suspensie, in ultima instanta verifica bucsile de la motor si cutie.
        Last edited by Luxian; 07-21-2011, 12:11 PM.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

        Comment


        • #5
          Originally posted by flavyus1987 View Post
          Iti zic din proprie experienta ca daca umbli la un telescop original nu strici unghiul de cadere.Eu am unul origial si unul aftermarket
          Celui original i-am schimbat flansa+rulmen(degeaba) si nu am dereglat directia.
          Fi sigur ca satelitii se manifesta cu "TIC-TIC".
          Verifica bratele+suspensie, in ultima instanta verifica bucsile de la motor si cutie.
          Am verificat si bucse si tot dar nu inteleg cum de poti da un telescop jos sa-l pui inapoi atat timp cat prinderea de fuzeta nu e fixa sunt gauri ovale. Ti-am mai zis pt reglaj, dar nu e zgomot de cutie. Ori calc frana, ori demarez, ori reduc se aude asa un zgomot - cum sa zic - nu chiar tic-tac. Sa zic cum ai bate cu un ciocanel mic intr-o tabla groasa! Am gresat pivotii cu vasilina. Am tras de bucse. Nimic. Nu-mi dau seama, dar pe loc daca virez se aude rulmentul de la telescopul din dreapta ca si cum ar o usa de sifonier vechi dar nu asa tare si merge greut directia cand sunt pe loc avand in vedere in mers functioneaza foarte usor! Nu stiu ce sa zic. Am verificat si tampoane motor si tot. Parca de cand o am sa mai accentuat putin zgomotul.
          Last edited by Luxian; 07-21-2011, 12:14 PM. Reason: corectat punctuație
          diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

          Comment


          • #6
            Cat ai dat pe flansa ? Aia veche e buna? Cat vrei pe ea?
            Last edited by Luxian; 07-21-2011, 12:14 PM.
            diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

            Comment


            • #7
              Daca se aude cand virezi e rulmentul de pe telescop, daca se aude cand se invarte roata poate a intrat o piatra pa la discul de frana.

              Comment


              • #8
                Cea noua m-a costat ~250lei.
                Cand am desfacut-o pe cea veche am rupt un surub.
                Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alexcristian200 View Post
                  am verificat si bucse si tot dar nu inteleg cum de poti da un telescop jos sa-l pui inapoi atat timp cat prinderea de fuzeta nu e fixa sunt gauri ovale ti-am mai zis pt reglaj !dar nu e zgomot de cutie ori calc frana ori demarez ori reduc se aude asa un zgomot cum sa zic nu chiar tic tac sa zic cu mai bate cu un ciocanel mic intro-o tabla groasa ! am gresat pivotii cu vasilina am tras de bucse nimic nu-mi dau seama dar pe loc daca virez se aude rulmentul de la telescopul din dreapta ca si cum ar o usa de sifonier vechi dar nu asa tare si merge greut directia cand sunt pe loc avand in vedere in mers functioneaza foarte usor na ! nus ce sa zic am varificat si tampoane motor si tot parca de cand o am sa mai accentuat putin zgomotul
                  Salutare!
                  Originale sau neoriginale, amortizoarele puntii fata au o gaura fixa, la acelasi diametru cu surubul (gaura inferioara) si o gaura, respectiv cea superioara, mai mare in diametru cu 2 mm decat surubul. Nu exista gauri ovale. Odata desfacut amortizorul trebuie refacut unghiul de cadere al rotii. In legatura cu zgomotul tau ... creste in intensitate cand treci peste denivelari? ; isi mareste frecventa odata cu viteza ?
                  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by LauLaur View Post
                    Salutare!
                    Originale sau neoriginale, amortizoarele puntii fata au o gaura fixa, la acelasi diametru cu surubul (gaura inferioara) si o gaura, respectiv cea superioara, mai mare in diametru cu 2 mm decat surubul. Nu exista gauri ovale. Odata desfacut amortizorul trebuie refacut unghiul de cadere al rotii. In legatura cu zgomotul tau ... creste in intensitate cand treci peste denivelari? ; isi mareste frecventa odata cu viteza ?
                    salut la denivelari si gauri nu se aude absolut nimic daca merg incet franez se aude acelerez iar se aude e un pacait inervant cand plec de pe loc se aude de doua trei ori cand demarez pisc farna iar se aude nu mai imi dau seama
                    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by alexcristian200 View Post
                      salut la denivelari si gauri nu se aude absolut nimic daca merg incet franez se aude acelerez iar se aude e un pacait inervant cand plec de pe loc se aude de doua trei ori cand demarez pisc farna iar se aude nu mai imi dau seama
                      eu asa ii explicam si lu golegul nostru de mai sus si ma contrazicea eu am incercat in nenumarate randuri sa-i spun ca daca umblu la amortizor obligatoriu trebuie refacut unghiul de cadere!!!!
                      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                      Comment


                      • #12
                        Probleme cu martorii ABS,ESP,BAS dupa schimbare flanse amortizoare fata...

                        Salut,am un MB 140 model 2000,benzina,in urma cu o saptamana am schimat flansele de la amortizoarele fata,erau f uzate si in mers si viraje scoteau niste zgomote mari si sacaitoare,dupa schimbarea lor am scapat de aceasta prb insa am dat de alta si anume:mi se aprin martorii ABS,ESP,BAS in mers si nu-mi pot da seama care ar putea fi cauza,apropo, atunci am schimbat si doua bucsi de la bascula iar pt inlocuirea lor mecanicul a desfacut fiecare bascula de tot,o avea vreo legatura asta cu erorile mele!?am mai citit pe aici pe forum k trb refacut unghiul de cadere al rotii sau ceva de genul asta,este adevarat sau care sa fie cauza prb mele!?Multumiri anticipat!

                        Comment


                        • #13
                          In prima faza vireaza maxim st-dr si vor disparea erorile, dar daca ai unghiul dereglat rau(sigur este) , vor reaparea in mers.Deci trebuie refacute unghiurile, convergenta e de ajuns uneori, altele toate.

                          Succes in a gasi un specialist in ale directiei! ca ai nevoie cu caru'
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                          Comment


                          • #14
                            Salut ! am dat jos amortioarele verificat flanse cresat rulmenti schimbat un pivot degeaba verificat tot ce inseamna bucse pivoti capete de bara..... la acceleratii ,la franari viteze mici se aude un fel de scartait ceva de genu tac tac indiferent daca is in viteza sau pe liber ,motorul oprit sau pornit ! verificat inclusiv tampoanele motor si cutie !
                            diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                            Comment


                            • #15
                              Fraților da așa problematice sunt A Klasse-urile?Că vroiam să iau una prietenei mele dar văd că pe măsură ce citesc despre A Klass, tot mai slabă e părerea mea despre ele.
                              " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                              Regulament forum.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF