Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz C Klasse > Probleme tehnice - C Klasse

W203 , problema electrica?!?

Probleme tehnice - C Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2012, 20:15 PM   #1
ionutz82
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Constanta
Motorizare : 2148
Age: 36
Posts: 4
:
[Junior Member]
Default W203 , problema electrica?!?

Va salut , colegi forum-isti .Cu toate ca lucrez intr-un service foarte bine dotat si utilat cu personal , calificat , nu reusim sa dam de cap la problema care a aparut de 2 zile pe masina personala c220cdi , w203 , 2003 , dupa cum urmeaza. In urma unei verificari sumare pe partea trenului de rulare , am incercat sa deblocam cablurile de la frana de "mana" si-atat.S-a pornit auto , da eroare de bec stop frana spate , iar lampile ,toate trei ( stg+dr+suplimentar pe portbagaj) , raman aprinse . Nu am apucat sa facem investigatii foarte amanutite dar am zis ca o parere in plus a celor ce utilizeaza modelul asta ar fi mai mult decat buna. Pe tester nu da nimic , rotile nu sunt infranate ,nimic nimic...?
ionutz82 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 20:48 PM   #2
gmihai24
V.I.P
 
gmihai24's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: spania
Motorizare : 1,8 benzina 122 cp
Age: 32
Posts: 1,815
:
[V.I.P]
Default

Sal.La pedala franei de stationare(frana de mana) ai un intrerupator care atunci cand pedala este apasata, elibereaza acel contact si avertizeaza (optic si/sau sonor) ca frana e actionata si trebuie eliberata.La pedala franei de serviciu ai alt intrerupator care odata ce apesi pedala, se elibereaza intrerupatorul si se aprind becurile pe spate.
Verifica intrerupatoarele sa fie la pozitie, verificale mufele de conectare.Probeaza intrerupatoarele cu mana, adica mentii pedala apasata si apesi pe intrerupator rugand un coleg sa vada daca se sting becurile pe spate.
__________________
gmihai24 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2012, 11:50 AM   #3
dialiv
Senior Member
 
dialiv's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Valcea
Motorizare : 2.2 cdi
Age: 38
Posts: 1,011
:
[Senior Member]
Default

Mai poate sa fie Samul spate defect.
dialiv is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2012, 19:28 PM   #4
ionutz82
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Constanta
Motorizare : 2148
Age: 36
Posts: 4
:
[Junior Member]
Default

Am verificat iar la pedala nu este nici un senzor de pozitie , singurii senzori care ar avea legatura sunt pe pompa de frana unul pe "tulumba' unul pe pompa.Acestia functioneaza in parametrii (am comandat preventiv , pressure sensor).SAM - verificat , totul in regula , din ce stiam eu daca "pica" SAM , ar mai fi si alte componente care n-ar functiona gen geamuri ,semnalizari , trapa , etc. In fine dupa o diagonza la care n-a iesit nimic , masina si-a revenit .Nu imi mai da nici o eroare , lampile de frana numai raman aprinse .Multumesc pentru raspunsuri.Cheers.
ionutz82 is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2012, 10:46 AM   #5
dialiv
Senior Member
 
dialiv's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Valcea
Motorizare : 2.2 cdi
Age: 38
Posts: 1,011
:
[Senior Member]
Default

Ma bucur ca s-a rezolvat. Am eu Sam defect acasa. Totul merge perfect in afara de luminile din spate( intra in backup si pune frana si semnalizeaza cu alte becuri decat cele normale).
dialiv is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2016, 19:38 PM   #6
Scant3iuta
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Arad
Motorizare : Diesel
Posts: 3
:
[Junior Member]
Default nu se sting becurile de frana si bara de frana din portbagaj W203 C220 CDI

Buna seara.
De doua zile am observat ca pozitiile sunt mutate pe becurile de frana din partea superioara a triplei la un C220 CDI W203. Azi am verificat si am gasit ca aveam becul de la pozitie stanga stape ars. Stiam ca daca se arde un bec de pozitie masina muta pozitia pe becurile superioare din tripla. Problema este ca era aprinsa si bara cu leduri de pe portbagaj ... ca la frana. Am inlocuit becul ars si problema tot persistam dar imi merge si pozitia pe becurile ei. Arata de parca as fi cu piciorul pe frana tot timpul. In acelasi timp, la bord, mi-a aparat ESP si BAS visit workshop. A mai intalnit cineva aceasta problema? Aveti vreo idee de la ce este si ce trebuie facut pentru a remedia problema?
Scant3iuta is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2018, 21:33 PM   #7
Catalinbusuioc1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Iasi
Motorizare : 2.0
Posts: 1
:
[Junior Member]
Default

Salut, și eu am pățit la fel. Cum ai rezolvat problema? Sau dacă au alți colegi idei de rezolvare? Mulțumesc anticipat
Catalinbusuioc1 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2018, 11:47 AM   #8
CostiCalapod
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Slatina
Motorizare : 2148
Age: 25
Posts: 4
:
[Junior Member]
Default

Salut colegi, pentru problema cu cei 3 martori, eu am rezolvat o schimband switch-ul de la pedala de frana.
CostiCalapod is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
electrica, problema, w203


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 17:04 PM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF