Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz A Klasse > Discutii despre model - A Klasse

W169 - 160CDI nu porneste

Discutii despre model - A Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2016, 23:02 PM   #1
vanhool
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bucuresti
Motorizare : 1991 cm
Age: 42
Posts: 8
:
[Junior Member]
Default W169 - 160CDI nu porneste

Salut, am o mica problema și anume azi dimineață am vrut sa pornesc dar nu am reușit. Bujia nu se mai aprinde īn bord iar cānd dau sa pornească nu cupleaza electromotorul.Dupa cāteva īncercări s a aprins bujia și apoi a pornit.Bateria este noua, cred ca este un senzor sau ceva care comanda un calculator.Are cineva idee de unde sa o apuc?Multumesc
vanhool is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
160cdi, porneste, w169


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 23:31 PM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF