Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Voi credeti ca e mult 1000 euro pentru un telefon?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voi credeti ca e mult 1000 euro pentru un telefon?

    Sunt curios, dupa ce am vizualizat multiple prezentari ale iphone x daca si alti oameni vor sa il cumpere. Totusi pretul e cam mare , costul de productie e cam 400 usd de acolo e cale lunga.
    Oricum eu am privit lansarea, fiind posesor de iphone de cand a aparut, am avut fiecare model, m-am uitat, m-am crucit, si am spus: ce cacat e asta ??? Bine , 1 mie euro, fie, da totusi ce e aia emoji , sau cum masa s-a numit, ai bagat tehnologie de banii aia sa faci un emoji ??? Sunteti chiar cretini ??? Apoi face id, sa zicem ca merge ireprosabil. Imaginati-va un om care scoate telefonul, se uita la el, apoi incepe sa faca fete precum un handicapat trimitand un emoji.
    Un om care probabil conduce un e class sau un s class respectabil, in firea lui, numa mie mi se pare asta fix ca un cacat intr o padure de brad ? E ca si cum mi-as pune huse sport in e clasu meu, ar arata ca un rahat.
    E un aparat scump, exclusivist, eu gasesc jicnitor asa treaba, consider ca isi bat joc.
    Diferenta de bani la el pentru ce? Displayu ala facut de Samsung ? Il vinde concurenta la juma de pret. Camera ? Si restu au tot asa bune . Bateria ? Neah si concurenta are cam la fel. Era ios ul , softu ala optimizat, ala a facut diferenta la mine, era un produs elegant si clasic care mergea bine. Dupa 10 ani de iphone imi vine sa imi bag ...( cenzurat ) in el si raman cu vechiu in speranta ca macar urmatoru a fi de treaba sau a trebui sa cumpar altceva.
    In fine is curios daca voi o sa il cumparati.
    +40758148228 whats app active

    Proud owner of Lady Blue W140.

  • #2
    Ai perfecta dreptate!!! Sustin ideea. Si eu sunt posesor de iPhone din prima generatie, acum pot spune ca sunt doar dezamagit!!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Comment


    • #3
      Era o vorba " inainte bagam doar mana subt banca sa copiez, acum trebuie sa bag toata fata " )

      Ca tot e vorba de apple.. cum se comporta fata de samsung ? Poate ati avut ambele marci.. sunt tocmai fericitul unui S5 spart.. scapat din mana acum 20 de minute.. dupa 2 ani de zile de lovituri muscaturi si etc.. a cedat intr-un final...si acum nu prea stau in partie de un telefon foarte scump.. as alege intre s6/s7 sau 6/6s
      Să știi să lupți când vrei să ai.
      Să nu regreți când pierzi sau dai

      Comment


      • #4
        E doar o parere personala, dar eu consider ca majoritatea terminalelor gen samsung, lg, htc si altele au partea hardware foarte buna, dar partea soft nu este optimizata bine si atunci apar probleme in utilizare. Android este open source si echipeaza multe terminale.
        Asa se explica de ce iphone 6s a meu e mai rapid in utilizare ca htc 10 a nevestemi , le am butonat ambele.
        Performantele componentelor in htc sunt cam duble si cu toate astea a meu e mai rapid si raspunde fara gliciuri de soft, agatari, mici scapari.
        Nu vreau discutia asta sa degenereze intr o polemica ios vs telefoane android, e adresata celor care folosesc iphone de ani de zile si astia au scos un telefon de rahat vandut la suprapret. Au spus ca au deschis viitoru in telefonie si e minciuna, da iphone primu a fost revolutionar da cacatu ala de x nu e. Tot ce este in el era deja implementat mai putin face id care este si un mare inconvenient.
        Apropo iti recomand sa te uiti la htc 10 , un telefon bun pt 1000 lei cat face acuma, il avem in casa de un an si am vazut : poze mai bune ca 6s, sunet incomparabil mai bun castile sunt beats, ecran cu rezolutie mai buna sesizabil, semnal cam la fel, baterie la fel, soft mai slab, cateodata da mici crashuri, da rar. Si repet, nu e reclama sau polemica, e doar o parere a mea ca om care le a butonat amandoua la greu.
        Daca vrei viteza de operare, simplitate, ecran decent, camera decenta , soft foarte bun , ia iphone iar daca vrei mai mult jocuri si muzica si multimedia si conectat la pc copiat si sa faci tu ce te taie capu cu el si e ok ca mai da cate un mic crash asa cateodata , atunci alege un telefon android. Eu personal daca mi as lua maine android as lua htc 11 . Da e chestie de opinie personala.
        Last edited by white8snow; 09-17-2017, 00:45 AM.
        +40758148228 whats app active

        Proud owner of Lady Blue W140.

        Comment


        • #5
          Voi credeti ca e mult 1000 euro pentru un telefon?

          Opinia mea este ca nu merita atatia bani un telefon fie el si iphone X. Ca fost posesor de Samsung Galaxy S4 nou caruia i-am spart ecranul acum un an, trecand la iphone 6 nou pot spune ca in opinia mea un telefon nu merita indiferent de brand mai mult de 2000 de lei. Valoarea reala a telefoanelor mi se pare a fi (cel putin eu o vad asa) intre 1800-2100 de lei, restul fiind speculatie a pretului de diverse forme (noutate, fitza, functionalitate, exclusivitate, etc.)
          Mai mult, cel putin iphone 6, pentru mine a fost o dezamagire ca si hardware comparand cu samsung Galaxy S4.
          Si exemplific ce am intalnit:
          - de nou de cand l-am scos din cutie, nu imi aparea meniul Hospot in Settings in ciuda faptului ca am actualizat IOS-ul la ultima varianta. S-a rezolvat cu un Trouble reset. ( o adevarata minune, a aparut meniul Hotspot la un telefon nou [emoji23])
          - in ianuarie cand erau -20 de grade pe afara am fost intr-o tura montana pe rachete prin Bucegi si desi aveam incarcat telefonul 100% cand am ajuns sus si am vrut sa fac poze, l-am scos din buzunar, am facut o poza ce-i drept si mi s-a inchis cu mesajul clar Battery low desi nivelul bateriei era 100% full. Rezolvat probema cu Galaxy S4 cu ecran spart care a functionat fara probleme la -20 de grade.
          De aici am tras concluzia ca iphone-ul 6/6s nu este un telefon ok de mers iarna in ture montane in munti la -15, -20, -25 de grade pentru ca nu poti suna la salvamont.
          Nu stiu despre iphone7 sau SE cum se comporta bateria la -20 de grade dar pot spune ca iphone 5 merge perfect indiferent de temperatura si nu se inchide.
          - incepand din a sasea luna de cand am iphone-ul 6, ecranul, in partea dreapta jos langa butonul home are un joc de 1 milimetru daca il apas in carcasa de aluminiu (calitate deosebita).
          - ultima chestie care a aparut de doua saptamani la el si este foarte deranjanta pentru mine
          Este ca daca tin telefonul la ureche intr-o convorbire telefonica, difuzorul respectiv se aude foarte incet, daca este putin zgomot unde ma aflu, nu aud nimic din ce spune interlocutorul. Pe speaker, casti sau bluetooth se aude foarte bine.
          - ultimul lucru care mi s-a parut o aiureala, este faptul ca nu te poti conecta cu iphone-ul la orice tester universal OBD auto pentru ca, consuma prea mult curent legatura Bluetooth cu device-ul. Ceea ce este o prostie din punctul meu de vedere, acest device mergand cu dispozitive Android fara nici o problema.
          Ca si puncte forte iphone-ul are setarile aproape perfecte pentru poze, tastatura precisa si faptul ca toate aplicatiile din AppStore sunt verificate de Apple.

          Sent from my iPhone using Tapatalk
          Last edited by Crazyady; 09-17-2017, 03:38 AM.

          Comment


          • #6
            Eu deobicei la reinoirea contractului iau telefon nou cu plata in rate dar nu il folosesc pana nu se strica cel vechi.Asa se face ca iPhone 5 m-a tinut 5 ani mai exact pana acun 2 saptamani cand i-a spart catelul ecranul asa am scos de la naftalina un s4 pentru care am platit cate 5 euro pe luna timp de 24 de luni si mai am la pastrat un s7edge pentru care inca platesc rata de 10 euro luna la fel pentru 24 de luni.Din punctul meu de vedere un telefon nu merita cumparat cu bani cash si nici mai mult de 15 euro pe luna nu as da pentru ca nu le menajez prea mult si se aleg cu tot felul de izbituri/zgarieturi, apa si uleiuri...
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

            Comment


            • #7
              Sincer chiar sunt in dubii cu telefonul meu , ecranul nu are nici-o zgarietura nici urme de indoitura

              A cazut doar pe fata, il pornesc, se aprind tastele si LED-ul indicator , vibreaza la atingere insa nu se aprinde ecranul.. multi spun ca e un glitch samsung.. am incercat diferite fix-uri pe net insa tot la fel este, o sa merg maine pana la Samsung plaza
              Să știi să lupți când vrei să ai.
              Să nu regreți când pierzi sau dai

              Comment


              • #8
                Singurul Iphone, care l-am avut a fost un 3g acum muulti ani iar peste el la vremea respectiva era 3gs-ul. Mi s-a parut excelent la momentul respectiv, de net nu se prea punea problema ca nu prea dadeau operatorii, insa cand se descarca de tot nu mai puteam sa-l deschid decat dupa ce era incarcat full, nu stiu daca doar al meu facea asa, dar asta m-a facut sa-l dau. Dupa aia am trecut pe terminale cu android, momentan inca ma "dau" cu un S4 care refuza sa ma supere desi i-am pus gand rau de demult si e la mine de nou, aprox 3 ani.

                Refenind la "Ifonix" - 1000 de coco e un concediu frumos cu familia la greci. Parerea mea e ca s-a creat un trend, in special la noi in tara, precum ca trebuie sa ai ultima fita de telefon aparuta pe piata ca altfel nu poti da like-uri dimineata cand stai pe buda.

                Pt cine si-l doreste recomand sa mai astepte cateva luni si cu siguranta pretul lui va cadea cu min 30%.
                Stefan

                Comment


                • #9
                  Acum eu:
                  In urma cu vreo patru ani ma plimbam printr-un magazin si ajungand la raionul cu telefoane am observat ca din zecile expuse doar trei modele mai sunt cu taste clasice. Mi-am luat doua Nokia .... nu mai stiu ce model la vreo 80euro/buc, de teama ca vor disparea complet. Primul l-am pierdut in a treia zi, cand ma plimbam pe un lac cu hidrobicicleta si mi-a cazut din buzunar pe fundul lacului. Imediat m-am dus si mi-am mai luat unul. Foloseam telefonul doar pentru convorbiri (circa 5-6 ore pe zi) cu castile cu fir, la volan. Am obiceiul sa il pun in dreapta, langa mine, insa de multe ori uit iar cand cobor din camion, ori imi ramane capul in urma ori telefonul face un salt cu bolta, aterizand in bucati (capac, acumulator, cartela....) de unde si-a tras si porecla de 'transformers'. In paralel am folosit un Microsoft Lumia doar pentru net (mail, whats'app....). Inca am cele doua nokia functionale (arata ca dupa jihad) insa am gasit prin casa un S3, ce il folosise sotia cu ani in urma si am trecut la el, doar din cauza ca ma saturasem sa am tot timpul doua telefoane.
                  Eu sunt sigur ca NICIODATA nu voi cheltui 1000 euri pe un telefon, mi se pare o risipa nejustificata. In final, cum zice Puya ''la toate telefoanele te auzi la fel...''
                  Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

                  Comment


                  • #10
                    Telefonul meu pentru telefonat zilnic. X8 de la Sony cumparat in 2011 cu 50 lei, Android 2.1.1 cu root la 2.3.7. Bateria originala. Nu folosesc Facebook, Whatsapp, my face, his face sau ce face-uri mai sunt asa ca nu, nici eu nu as da 1000 de iepuroi pe un telefon. Banii astia as putea sa-i bag in masina.
                    Attached Files
                    Last edited by playfair; 09-17-2017, 14:07 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Eu merg pe Blackberry de 7 ani si nu as trece la altceva!Pe mine iphone si x6 ma lasa rece(ambele le vezi numai la cocalari si pitipoance).

                      Comment


                      • #12
                        Nu l-am cumparat nici eu. Mi-am cumparat un Cat S60. L-am ales pe asta pentru ca munca mea se desfasoara in conditii de santier si cand sunt acasa petrec mult timp in garaj sau lucrand pe la masinia sau pe langa casa una alta. Mai pe scurt nu stau la birou cu un pix in mana mai degraba cu degetele in unsori mesterind un motor.
                        Apropo, pentru cei care lucreaza in conditii dure, recomand. Si nu e 1000 euro ca si rahatu ala de iphone e jumate.
                        +40758148228 whats app active

                        Proud owner of Lady Blue W140.

                        Comment


                        • #13
                          Clar nu merită banii!

                          La Apple store Germania, X-ul de 64 GB costă 1.149 €.
                          La modelul ăsta 64 de giga sunt puțini, următoarea variantă (256 GB) costând doar 1.319 €. WTF!
                          Când pui la vânzare doar varianta de 64, respectiv 256 giga este clar marketing.

                          Atât timp cât ei cresc prețurile de la an la an și lumea tot cumpără, un lucru este clar. Prețurile o să crească în continuare, de la an la an. Aici nu mă refer doar la Apple.
                          O să dea/dăm în 2030, 3-5 mii de “iepuroi” pe un telefon mobil!

                          Acum am un 7 Plus, care sigur o să mai meargă 2-3 ani fără probleme.
                          Ca design, cel mai mult mi-a plăcut 4S-ul. Încă îl am și funcționează foarte bine.
                          Regulament general Club Mercedes.

                          Comment


                          • #14
                            Conform ideii lui steradulescu, probabil sunt cocalar sau pitiponc, pen' ca am inceput smartphone-urile cu 5S nou, apoi alt 5S nou si acum cu SE tot nou. Primul si ultimul au fost gratis la abonamentele aferente, al doilea a fost 60 de Euro, tot la abonament baban. Si mai mult de 100 de Euro n-o sa dau niciodata pe un telefon...


                            Nu sunt sclavul niciunei retele de socializare, eu fac treaba asta la o bere sau la un gratar, indoor sau outdoor. Whatsapp da, mail-uri da, skype ocazional, etc.


                            Ca sa dai 1000+ pe un telefon mobil, in primul rand tre' sa-i ai. In al doilea rand, tre' sa ai mai mult de 1000+ in casa, daca ai si alte prioritati. In al treilea rand, cand bugetul nu cunoaste limite, de ce nu ? Sa fiu eu in ultima situatie, definitiv mi s-ar rupe de parerea unuia sau altuia ca a da peste 1000 Euro pe o chestie de-asta este snobism/cocalarism sau pitiponcism. My money is my business, fiecare cu ideile lui. Ca nu toti au bani sa-si permita ce vor cand si cum vor, asta e viata...






                            Dragos

                            Comment


                            • #15
                              Sunt ceva pareri pe-aici.
                              Eu consider ca e mult sa dau atati bani pe un telefon. Nu vreau sa incep cu argumentele umanitare, cu cei de prin Africa ce mor de foame. Ma voi rezuma la partea practica si anume ca de banii aia poti face multe.
                              Recent am prelungit abonamentele. Am primit un buget baban care-mi permitea sa iau Samsung S8 si mai ceva accesorii pe langa sau un telefon entry level.
                              Am chibzuit putin si am luat un Huawei P10 si un P10 lite...la bani de un telefon. Impropriu spus bani...platesc abonamentul.
                              Sunt foarte multumit de chinezaria asta de Huawei si nu-mi pare rau ca am renuntat la Samsung (foloseam terminale coreene de multi ani). Mai mult, am un telefon bunicel de rezerva in caz ca e nevoie.
                              Blackberry Keyone e inereseant insa dupa o vreme isi pierde farmecul. E mare si cam greu.
                              Desigur ce face fiecare cu banii lui e fix treaba lui.
                              E220 cdi W210, 2001

                              E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124


                              Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF