Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va rog sfat A160 pentru cumparare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Va rog sfat A160 pentru cumparare

    Salutare,

    Caut un A Klasse pentru sotia mea, care in sfarsit s-a hotarat sa conduca

    Am gasit pe mobile.ro aceasta masinuta: http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

    Am vazut-o astazi, arata foarte bine, toate functiile/butoanele functionale, foarte intretinuta interior/exterior. Din ce mi-am dat seama, bara fata schimbata (nu e chiar aliniata) in urma unei lovituri usoare cred, si un scartait la arcuri sau la telescoape pe fata. Lovitura nu cred ca a fost tare pt ca toate tablele si plasticele de sub capota sunt intregi si drepte.

    Vanzatorul pare de buna credinta, mi-a dat seria de sasiu sa ma duc la reprezentanta Mercedes sa verific reviziile, spune ca din 2009 de cand e masina in tara le-a facut numai acolo.

    Mi-ar prinde bine niste pareri in plus de la colegi mai priceputi decat mine... va multumesc mult!

  • #2
    Pret enorm, imi dau cu parerea...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      Eu am dat treimii pe Piroska (A160 Elegance, doar că e varianta lungă), fără taxe (a fost adusă din Germania) ... Sincer, nu ştiu care sunt acum preţurile pieţei, n-am urmărit de mult, nefiind direct interesat. Eu am cartea service cu toate reviziile făcute în Germania. Dacă proprietarul din RO a avut grijă de ea, şi mai şi poate demonstra acest lucru (ziceai că se poate verifica la reprezentanţă), eu zic că merită un 3000 ... Uzura se poate deduce şi din starea stofei de pe scaune sau starea volanului. Dacă, de exemplu, scaunul pasagerului prezintă uzură pronunţată (apropiată de cel al şoferului), înseamnă că s-a circulat frecvent cu cel puţin 2 persoane la bord. Dacă stofa de pe portieră, deasupra ornamentului de lemn, este murdară, unsuroasă, înseamnă că nici proprietarului nu-i place să se spele pe mâini. Deasemenea, se poate ridica "podeaua" în portbagaj şi vizualiza compartimentul roţii de rezervă ... Poate par prostii cele de mai sus, dar micile aspecte trădează mult despre proprietar !
      Maşina trebuie scoasă în probă, anunţat în prealabil vânzătorul că maşina urmează a fi bruscată (frânare puternică pt. a verifica funcţionarea ABS-ului, viraje, etc) !

      Baftă !
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

      Comment


      • #4
        Cgherasim, lasa increderea la o parte. Te duci cu un tester Mercedes, afli KM reali, vezi erori, plus cu un mecanic sa se uite dedesubt la ea de rugina si altele. Eu mi-am luat teapa, nu iti lua si tu. Fara experti si diagnoza nu cumpara masina pe ochi frumosi. Vezi postul meu legat de KM reali si altele... Legat de pret e un pic cam mult dupa parerea mea. Nu te opri la prima masina vazuta oricum, asa am facut eu.

        Comment


        • #5
          Originally posted by cgherasim View Post
          Salutare,
          Caut un A Klasse pentru sotia mea, care in sfarsit s-a hotarat sa conduca
          Am gasit pe mobile.ro aceasta masinuta:
          Daca va hotarati luna asta va invit sa vedeti in realitate masina mea.

          Daca nu o dau pana pe 1.05., nu mai este de vanzare! O pastrez!

          Testul STAR este obligatoriu. Nu cumparati o masina care nu are asa ceva! Dar... fiecare isi asterne!
          Chiar imi place masinuta asta!

          Comment


          • #6
            Ar merita maxim 3000, asta in cazul in care toate sunt reale. Sincer nu vad kilometrii astia reali. Cum au spus si colegii, mergi intai si fa-i o diagnoza cu STAR si ia-l si pe proprietar cu tine. Daca tine mortis ca sunt km reali, platesti tu diagnoza, daca testerul gaseste altceva spunei ca plateste el. Eu sunt sigur ca o lasa moale numaidecat.
            Bafta!
            P.S. Aha, era sa uit... . Masina e un w168 facelift. Spoilerul fata nu e al ei, provine de la modelul prefacelift( '97-'01).
            Last edited by LauLaur; 04-12-2013, 16:03 PM.
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

            Comment


            • #7
              Am vazut cartea de service a masinii, are revizii facute in Germania pana la 85000. Am sunat la Autoklass Pipera si mi-au confirmat revizii facute la ei si numarul de km corespundeau cu continuarea cartii de service. S-au schimbat la ei arcuri fata, emblema fata, filtre, ulei. Interiorul e in stare foarte buna, am fost uimit chiar, masina e ingrijita, pielea volanului netocita, tapiteria la fel si foarte curat, bord fara zgarieturi.
              O sa merg sa fac test la Autoklass sa fiu convins. Bara fata ziceam ca e schimbata, nu m-ar deranja prea tare, doar ca nu are capacele de la carligul de remorcare si de proiectoare si se vede cam urat.
              Daca iese ok sper sa fie de acord cu 3000.

              Va tin la curent

              Comment


              • #8
                Originally posted by cgherasim View Post
                O sa merg sa fac test la Autoklass sa fiu convins.
                Va tin la curent
                Pe site vei gasi mult mai ieftin...
                Chiar imi place masinuta asta!

                Comment


                • #9
                  Astazi trebuia sa merg la Mastermario71 (multumesc adip1962, din postarile tale am luat recomandarea) pentru diagnoza... si pustiul imi zice ca in weekend i-a picat servodirectia... intr-adevar parca trageai de o Dacia 1300
                  Asa ca momentan inca mai caut...

                  Comment


                  • #10
                    ... si pustiul imi zice ca in weekend i-a picat servodirectia... intr-adevar parca trageai de o Dacia 1300
                    Aha.... acum ia picat de tot probabil.
                    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                    Comment


                    • #11
                      Ti-a zis ca i-a picat servo dupa ce i-ai zis ca mergi sa ii faci diagnoza? ) Daca da, e clar ) ti-a raspuns cat de buna e masina si cati KM reali are de fapt )...

                      Comment


                      • #12
                        Salutare,
                        Mi-a dat sms pustiul ca a reparat masina... ce ziceti, merita sa ma duc totusi sa-i fac o diagnoza? Sau sa ma las pagubas?

                        Comment


                        • #13
                          Ia un cunoscator de aici de pe forum sau studiaza aclassinfo.co.uk cap-coada.Dupa care sti ce ai de facut.Nu are rost sa dai cu piciorul unei masini din cauza pompei de servo, poate chiar e o masina buna.
                          Pana nu vezi nu poti trage concluzii, poate doar s-a ars siguranta.
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                          Comment


                          • #14
                            Fratilor....ce fac? Pornesc masina(A 160-benzina)...merg cam 20 min. si dupa acea incepe...se opreste cand vrea ea...ori in sarcina sau la relanti , nu conteaza.Dau la automat porneste.Apoi se opreste cand vrea ea.Ma scoate din sarite in trafic.Daca se opreste in mers mai merge.Dar daca stau la semafor si vreau sa plec si sa oprit incep claxoanele...Am schimbat: bujii,filtru de benzina,o chestie care mecanicul mi-a spus ca dozeaza ce benzina are nevoie iar restul o trimite inapoi in rezervor si mai nou am schimbat partea electrica de la contact.Degeaba ...la fel.Help!!! (parca miroase un pic benzina...

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by cgherasim View Post
                              Salutare,
                              Mi-a dat sms pustiul ca a reparat masina... ce ziceti, merita sa ma duc totusi sa-i fac o diagnoza? Sau sa ma las pagubas?
                              Vorbeste inainte cu Marian (Mastermario71). Spune-i ce si cum. Dar mai ales sa-ti spuna daca in opinia lui masina face banii. Plateste-i omului benzina si tu testarea...
                              Apoi cumpaneste si ia o decizie. In cel mai rau caz ai cheltuit degeaba maxim 100 lei... Eu zic ca face... decat 3000 euro... ai mare grija la timbrul de mediu... sa nu te trezesti ca mai dai 600 de euro...
                              Daca o iei, sa ai un stick la tine ptr. rapoarte... o sa-ti trebuiasca mai tarziu...
                              Bafta!
                              Chiar imi place masinuta asta!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF