![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunt singurul posesor de SL de pe acest forum.Nu de alta dar vb singur,ma plang la mine de problemele ce le am.Chiar mi-ar prinde bine un ajutor.In tara asta de destepti nu e nimeni capabil sa ma ajute.
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se pare ca deocamdata asa e...
Daca se hotarasc o data astia cu taxa plii o sa fim doi. ![]() LE: si aia cu DACIA LASTUN... e AS SEEN ON TV, ca nu am mai vazut de mult asa ceva.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Feb 2008
Motorizare : 55AMG/55AMG/63AMG/200CDI
:
[Senior Member]
|
Nu esti singur, doar ca eu de exemplu am alta caroserie, implicit masina total diferita. Asa ca nu te pot ajuta cu sfaturi. Si oricum sansele ca un alt posesor sa fi patit exact ce ai patit tu sunt mici. Cel mai bine e sa intrebi la un service...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
Ce model ai?
Da,chiar am fost cu el la tv acum vreo luna,vb f serios,pe TVR1.
MERCEDES-BENZ SL300 MERCEDES-BENZ B180 CDI MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI DACIA 500 LASTUN (SEEN ON TV) DUCATI 600 SS YAMAHA XT350 Last edited by Danny_bb; 03-02-2008 at 19:22 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
Al tau e model nou.....sau gresesc?
|
|
|
#7 |
|
V.I.P
|
aici sant modelele de SL... http://www.clubmercedes.ro/modele-sl-klasse-t1108.html
.. _______ .. o/____ _\o(Oo\=i=/oO) .U.........U. Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupamasa si sint de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca. http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
Ti-e greu si tie,io te-nteleg,M-ai dat gata cu colectia.Nevasta-mea s-a topit cand a vazut interioru la sl-u tau.Frumoase masini,sa-ti traiasca si fara evenimente.Am si eu o chestie noua dar de talie mica,B-u' de care ziceam....,oricum incomparabil cu ce prezinti tu.
|
|
|
#12 |
|
Member
Am facut threadu' asta cu gandul ca ating vreun posesor dar cel care mai are SL are o racheta de generatie mai nou asa ca ramane sa ma compatimeasca ca n-are ce-mi face.Merci oricum.Tin sa precizez ca am fost cu ea si in Ungaria si tot si-au prins urechile,asta nu pt ca sunt rau intentionati dar fiind serviceu' mai nou ,ei n-au apucat sa lucreze pe model ca al meu deci raman profani.Ramane germania.Daca aia n-o fac,n-o mai face nimeni.Sau Budapesta,am inteles ca aia se stiu si sunt f dotati.
Stiu un lucru,ei pe langa depozitu' de piese de schimb,au un depozit de piese pt a face incercari,asta daca nu constata nimic din diagnoza.Super tare......
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
Quote:
N-am inteles daca masina avea problemele astea atunci cand ai luat-o sau au aparut pe parcurs... In Germania o rezolvi sigur dar vei fi taxat la nivel de SL klasse...O masina ca a ta costa minim 70000 US$ in anii '90...cand banii astia insemnau o casa buna prin Europa de vest.Service-ul e scump tare...fata de alte modele Mercedes. Din cate am inteles, si cei din Vienna stau bine cu dotarea si knowhow-ul...din Timisoara ar fi doar cam 500km de mers. Am vazut ca masina e inregistrata in Germania, asa ca daca mai ai de platit ceva taxe, mergi pana in Stuttgart ca acolo e patria lor...si o faci ca noua. Oricum, cu toate problemele enervante pe care le ai, te invidiez pentru masina adevarata pe care o ai in dotare... Bafta in rezolvarea problemelor. PS. Inutil sa spun ca nu am un R129....dar ca as fi ultra incantat sa cumpar candva unul (in stare buna preferabil). |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
V.I.P
Motorizare : cu telecomanda
:
[V.I.P]
|
Solutzia practica si simpla e una singura. Procuri documentatzie pentru ea en-gros si en-detail, sa nu fie nimic din mashina aia vrun mister al universului. Cu parere de rau, da in seleuri nu mi-am bagat ghiarele, ca nu cresc in pomi, dar cu documentatzie adecvata la dispozitzie orice se rezolva.
|
|
|
#16 |
|
Member
Masina avea problema asta cand am luat-o,dar nu se manifesta chiar asa de urat.Chestia cu rollbaru' in schimb,e noua,de la schimbatu bucselor.Am mai descoperit o bomba.Mi-am luat alte jenti(de sl sau slk nou,chiar o sa pun o poza)si cand s-o schimb pe cea din spate am gasit si acolo un repartitor cu comanda si manuala si de la comp,ascuns bine deasupra de punte.Comanda e varza,nici nu vedeam ce e,asa jegoasa era si plina de ulei(nu o pot repara)Am comandat una......1400 RON.HAHAHA.N-am gasit la dezmembrari un mercedes care sa fie cu suspensie hidramata sa vad macar ce comanda are...Am atasat si niste poze,jentile(apropos,jenti +gume michelin pilot=400 eur) si o parte din minunatia mea de suspensie pe spate.
|
|
|
#17 | |
|
Member
Quote:
Apropos,schimbu' de consumabile+manopera =1000 ron,ieftin ca braga
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
Am niste documentatie in limba engleza despre suspensia hidraulica .
spune mai clar ce probleme vrei sa rezolvi la SL . Incerc sa te ajut. cu stima steen |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
Quote:
![]() |
|