Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

trepideza masina!!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • trepideza masina!!!!

    salut! sunt cam nou pe aici si nu stiu poate ati mai discutat problema mea!
    Am un MB A160 din 2002 cutie automata,luata de 3 sapt,la proba inainte sa o cumpar nu am observat ca trepida masina era si un drum mai rau pe acolo,in fine, masina o pun pe D si plec dimineata cand ii rece merge frumos dupa ce se incalzeste motoru,cutia incepe sa trepideze
    (sau cate un soc cateodata)putin la viteza 1 si 2 dar nu tot timpu!
    Cand am luato mi sa parut suspect ca avea numai 62000 de km si am fost la representanta am puso pe tester si mi-au confirmat ca atatia km are masina toate revizile in germania etc,
    Pe tester mia dat eroare senzor arbore cotit si senzor turatie ax came,eu vreau sa va intreb dak este posibil sa trepideze masina de la senzori acestia?
    La cutie nu iam verificat uleiul sper maine sa ajung sa imi cumpar o joja si sal verific,dak ati mai patit astept raspunsuri! Multumesc!

  • #2
    Daca simptoma apare doar in mers pearerea mea e ca motorul e ok , vibratiile pot veni din multe parti , ca sa-mi dau cu parerea as incepe cu suportii motorolui si al transmisiei, verifica bucse , planetara, sistemul de evacuare sa fie slabit pe undeva , cu alte cuvinte as sui masina pe un lift si as controla absolut tot.

    Comment


    • #3
      Eu zic ca are probleme cutia ! cend a fost ultima data schimbat uleiul ?
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

      Comment


      • #4
        Bis cutia! Am avut problema similara cu un Corsa Easytronic: cand se incalzea, tremura la plecatul de pe loc.
        Contacteaza userul "automaticul" si vb cu el.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

        Comment


        • #5
          am verificat azi toate bucsele,suporti tot sunt toate in regula,am vrut sa verific uleiul in cutie sa ii vad nivelul dar nu am gasit la nici un magazin sa cumpar joja,in fine,am vb si cu fostul proprietar si zice ca nu a schimbat niciodata uleiul la cutie si nici nu cred ca a fost schimbat vreodata,maine ma apuc de ea sa ii schimb uleiul si filtru dak nu merge nici asa o sa apelez la automaticul!
          Last edited by yugudugu; 11-15-2011, 17:42 PM.

          Comment


          • #6
            Trepidatii din cutie inseamna ca iti patineaza si nu e semn bun , nu cred ca uleiul iti ca rezolva problema dar recomant sa-l schimbi + filtru. Daca cutia patineaza si ii schimbi uleiul sa-r putea sa fie mai rau , de obicei uleiul nou nu ajuta si o face sa patineze si mai rau , nu vreau sa cred ca tu ai problema asta.
            Ai verificat capetele de bara , rulmet la roata , ai tras de roti , planetarele ? ...suspenda roata 5 cm si baga o ranga , cu mina pe bolt joits ridica si coboara roata cu un levier,
            ..citeva ideei in plus nu strica .

            Comment


            • #7
              E grav colegule ca nu a fost schimbat uleiul !iar din 2002 sa aiba doar atatia km ? nu prea cred ! sunt meseriasi care dau km si nu-si da seama nici bunica !Iar carti servis de astea face toata lume cu stampile cu tot ! pai la cat zici tu ca are masina nu e facut nici rodaju colegule !Eu daca asi vedeao ti-asi zice exact cati km are
              diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

              Comment


              • #8
                Eu unul nu dau importanta kilometrilor, ma intereseaza cum a fost intretinuta.
                Va pot dovedi ca si o masina din 95 poate avea 60mii km( WV POLO 3 al prietenei,adus din germania,pe roti cu tot cu boteala)
                Dezavantajul a fost ca era botita rau dr fata si putin stanga spate.Dar masina a costat doar 500e si reparatia 100E(aripa,semnalizare aripa,vopsea)+ manopera gratis.

                Arata la interior ca din fabrica, mirosul de fabrica, motorul nu are nici un fel de trepidatie, nici macar la relanti nu trepideaza la rece, lucru pe care ciucurucul meu il face intre 2 praguri de temperatura.
                Rugina nu exista, constructia fiind mult mai inteligenta decat la prostiile noastre.
                Mult mai silentioasa la gropi si in turatii de maxim 3000rpm, dupa aia incepe oracaiala ca e motor de 1L.
                Si sa ma conving de km iam verificat cu VAGul.Kilometrii indicati in bord, in calculator coincid cu uzura si aspectul masinii.

                Deci chiar exista masini cu km putin dar vechi, in general la clasele mici.

                Dar pt mine sunt prea putin importanti numarul de km.
                Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                Comment


                • #9
                  stiu ca bate la ochii ca are putini km dar dak ai vedeao poate ai crede interioru ii tipla motoru gram de ulei si nici umblat pe la suruburi nu se vede si nu zic ca nu se poate sa dai km inapoi si sa nu mai afle nici bunica dar km de pe cheia masini putini is care au aparatura si stiu sa faca chestia asta oricum km se vad dupa starea masini,in fine nu asta conteaza!
                  Azi am dat dat baia de ulei jos de la cutie si cum credeti ca arata uleiul.........baa negruu negruu,filtru era .....ziceai ca lai bagat in smoala,ulei vascos asa.
                  Sper sa fie de la ulei toata trepidatia si maine imi vine filtru si acuma ce vreau sa va intreb, ce ulei ii recomandat sa bag??Eu am scos vreo 3,5 litri normal tot atata trebuie sa bag,da eu am auzit ca in total is vreo 6 litri si ceva in toata cutia.
                  Dak ii adevarat de litri aia cum dau sa ii dau afara sa ii schimb?

                  Comment


                  • #10
                    Ca sa nu mai ma repet vezi postarea mea #808

                    Comment


                    • #11
                      Cu senzorii aia ai facut ceva ? ca si de acolo se poate sa ai simptoma, daca nu sint 100% si cade vreunul nu o mai pornesti.

                      Comment


                      • #12
                        vibratie

                        Am si eu un a 200 cdi cu cutie cvt.Am vibratia in tractiune,am crezut ca este cutia dar am observat ca atunci cand virez la dreapta nu mai vibreaza.Atunci nu poate fi cutia,nu.i asa?Am mai observat ca acum pe frig vibreaza mult mai putin.Dati.mi o parere!

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF