Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema climatizare W205

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema climatizare W205

    Ma confrunt cu o problema foarte suparatoare si nu gasesc rezolvarea.
    La orice drum mai lung de circa o ora, o ora si jumatate, masina nu mai baga aer rece deloc (baga aer la volum normal, dar nu rece). Daca ma opresc o jumatate de ora am iarasi aer rece, dar problema revine si mai repede.
    Am fost cu masina la reprezentanta la Craiova, pe tester totul iese perfect, iar nivelul de freon este maxim. Tragicomic este faptul ca in momentul in care am ajuns ca masina in reprezentanta, deja nu mai aveam deloc aer rece, dar cei de acolo imi spuneau ca totul merge perfect. Mi-au facut si update de soft la climatizare, situatia ramane la fel.
    Sper ca cineva sa aiba o idee ce ar putea fi defect.

  • #2
    Ai aceeasi problema daca:
    -pui aerul pe auto ?
    -setezi manual temperatura ?
    cum ai verificat nivelul freonului?
    Ai verificat sa ai si ulei ,gramele necesare aerului conditionat?Eu de ex am 3gm de ulei pe langa 590g de freon.

    Comment


    • #3
      Salut ! Cauze pot fi mai multe, dar doua dintre ele, mai uzuale, ar fi valva de la compresor nu mai lucreaza corect sau valva de expansiune care este blocata. Masina fiind mai noua tind sa cred ca sunt slabe sansele sa fie valva de expansiune, mai degraba valva de la compresor. Lipsa de freon sau cantitatea insuficienta de freon sunt situatii in care compresorul nu porneste.
      P.S. Nu sunt frigotehnist

      Comment


      • #4
        @Ic3Cub3" Problema apare indiferent de ce setari se folosesc. Nivelul freonului a fost verificat la reprezentanta si alt service, plus ca a fost completat pana la maxim. Chestia cu gramele de ulei nu am verificat-o, o sa o fac saptamana viitoare

        @quintrixman. Daca ar fi ceva din cauzele spuse de tine, nu ar trebui sa apara problema pe tester?

        Comment


        • #5
          Referitor la postul colegului quintrixman nu va aparea pe tester nici o eroare am patit deja pe mai multe masini cu valva de expansiune (cea dinspre habitaclu).
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • #6
            Probabil compresorul e buba.

            Comment


            • #7
              Am avut exact aceeasi problema la W212. Atat timp cat afara era un pic mai rece (dimineata) mergea fara probleme, dupa o ora si ceva de functionare nu mai dadea suficient aer rece. Problema a fost "ambreajul" compresorului. In momentul in care se incalzea compresorul un pic mai tare incepea sa patineze. Verifica si senzorul din partea dreapta sa nu fie rupt. Se intampla de multe ori in momentul in care se schimba filtru de polen sa se traga mai mult decat trebuie de plasticuri si se poate rupe firul sau mufa.
              Das Beste oder Nichts !!!

              Comment


              • #8
                La mine merge indiferent de temperatura exterioara la inceput si invariabil dupa o ora si ceva se diminueaza treptat si se pierde. O sa incerc toate sugestiile de aici.
                Sper totusi sa nu fie nevoie sa schimb tot compresorul. Imi imaginez ca va fi costisitor...

                Comment


                • #9
                  La toate modelele actuale, managementul energetic este f agresiv, astfel daca in ora respectiva ai apasat f tare pedala de acc si ai urcat dealuri, munti, atunci masina conserva energia si asteapta un condus mai econom, o vale, etc...

                  Seteaza clima pe automat, alege o temperatura confortabila 22-25 grade si incearca sa conduci astfel incat sa egalezi cele trei bare din meniul ECO din ceasuri.

                  Deasemenea poti incerca o curatare exterioara a radiatoarelor ( intr-o spalatorie cu motorul rece...) sau/si o verificare a filtrului de habitaclu.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Iti recomand ca inainte sa iei decizia de a schimba compresorul sa schimbi filtrul dezumidificator, pe care oricum este necesar sa il schimbi la fiecare 2 ani (asta recomanda toti producatorii si DA, stiu ca nimeni nu il schimba) sau de fiecare data cand se schimba o componenta a sistemului (condensator, vaporizator, valva de expansiune sau orice conducta). Il tai si vezi ce gasesti in interior. Un compresor cu probleme genereaza reziduuri sub forma de pulbere negra (aluminiu) care este foarte, foarte fina sau bucatele mici, mici din cauciuc. De asemenea, in cazul in care toate sunt bune si frumoase pe partea mecanica a instalatiei, ramane partea electronica care da comanda compresorului.

                    Astept sa ne spui cum ai rezolvat problema...

                    Comment


                    • #11
                      Dupa o vara in care am circulat aproape exclusiv la drumuri lungi cu masina sotiei cred ca am rezolvat problema. Am schimbat senzorul si filtrul dezumidificator.
                      Din ce spune quintrix, compresorul nu pare sa aiba probleme , am atasat o poza cu filtrul dezumidificator.
                      Dupa aceasta operatiune am facut vreo 3 drumuri de 200 km fara probleme inainte nu mai aveam aer rece dupa vreo 50 km.
                      Sper sa se fi rezolvat definitiv, aflu la vara
                      Multumesc mult pentru ajutor!
                      Attached Files

                      Comment


                      • #12
                        Salut,
                        Si eu am acceasi problema cu clima, nu da nici o eroare pe tester. Ce senzor ai schimbat?

                        Filtrul de dezumidificare l-am comandat deja, saptamana viitoare il schimb.
                        Multumesc
                        Last edited by Florin_WES; 05-31-2018, 22:59 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior.

                        Comment


                        • #13
                          Buna.. Tot la un w205 am si eu o problema la climatizare, saptamana trecuta am ramas "fara clima", am dat drumul la clima, am mers vreo 15 km si apoi dintr-o data a bagat doar aer de afara, nu mai merge clima.. Ce senzor ai schimbat KashunatoR ?? Freon am bagat acum 2 sapt.. deci lipsa freon nu prea cred, am ramas dintr-o data fara clima, nu se mai aude compresorul, nimic, doar aer(cald) de afara baga..

                          Comment


                          • #14
                            De ce ai bagat freon acum 2 saptamani?
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • #15
                              Mergi mai intai la o spălătorie si baga jetul de apa la radiatorul din botul masinii, spala bine. Apoi mergi la un atelier si fa o revizie. Recuperat, vacumat si incarcat cu freon. Atentie la cat ulei bagi in instalatie. Daca are prea mult nu va functiona.
                              Last edited by cl600; 06-12-2019, 07:06 AM.
                              Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                              Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                              Onorez comenzi si in Bucuresti
                              Tel. 0736375626 Marian

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF