Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problemele cu clima/ac w203,intrebari si raspunsuri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Salutare, cauza poate fi: presiune slaba in instalatia, in urma pierderii freonului, sau instalatia electrica defecta (senzor, sau modul AC).

    Trebuie mers la un servis, si vazut daca e freon sau nu, daca este freon, atunci pusa pe tester, sa verifice erorile si pe urma remediata problema prin schimbarea pieselor in cauza.

    Succes.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

    Comment


    • #77
      Multumesc,
      fac programarea la service si revin dupa remediere.
      Last edited by Zeus; 11-18-2013, 14:22 PM.

      Comment


      • #78
        Originally posted by dreams View Post
        Multumesc,
        fac programarea la service si revin dupa remediere.
        La fel face si la mine.Cum ai rezolvat? Multumesc!

        Comment


        • #79
          Am rezolvat in felul urmator:
          -la service a fost inlocuit senzorul de presiune refrigerant aflat pe radiatorul de racire.
          -piesa in sine pe original a costat 250 ron, restul e montajul depinde unde-l faci si cu cine.

          sper sa va fie de folos

          Comment


          • #80
            Salutare! Nu stiu daca e de la clima sau nu,dar in timpce e pornita masina la relanti,tot porneste ceva ca un ventilator din 10 in 10 secunde si tine vreo 5 sec.Se aude asa ca un motor de 'avion jet'.Mentionez ca daca e pornita clima(pe manual sau auto),nu mai face.Oare ce poate fi??

            Comment


            • #81
              Ca sa nu mai deschid alt topic,am sa va intreb aici.Dupa atata amar de timp,am aflat care e problema la mine.Si anume toata iarna am avut caldura putina in masina,cald pe laterale,rece pe centru etc.Azi la service am aflat ca daca ii dau rece(18 grade) e ok,baga rece.Dar daca ii dau 26 baga si rece si cald si merge clima.Degeaba ii dau cald.Caldura vine dar merge si clima,baga rece peste cald.Sfaturi?

              Comment


              • #82
                Nimeni nimic?

                Comment


                • #83
                  Azi am fost la un service specializat in Mercedes si am facut o diagnoza si am aflat de niste erori si anume eroare la cilindrii 3 si 4 si anume bobinele(motiv pt care tremura masina din cand in cand) si ceva legat de clapete clima,parghii sau motorase.Marti sunt programat pt reparatii.Va tin la curent.

                  Comment


                  • #84
                    Salut! Am reparat masina.Cauzele tremuratului au fost bujiile(pe tester a aratat intreruperi ale cilindrilor 3 si 4),au schimbat bobinele,le-au pus pe cele de pe 3 si 4,pe 1 si 2.Si la clima au fost parghiile,sau ceva de genu.Am intrebat de un milion de ori daca e normal sa bage rece pe gurile din mijloc cand ii dau cald..eee uite ca nu e,acuma cand ii dau cald(26g) baga cald peste tot.

                    Comment


                    • #85
                      Salut . A mai intalnit cineva pana acum compresor de ac spart ? Am o gaura cat o nuca in el . C 200 kompressor w203 .

                      Comment


                      • #86
                        Salutare. Intampin si eu problema acestor motorase, am avut.o ceva timp. La inceput bazdacaia ceva prin bord cand porneam sau opream masina, tzacanitul acela. Acuma nu mai face, dar nici clima nu functioneaza cum trebuie. La picioare dreapta pasager, dezaburirea partea soferului si picioare spate, adica sub scaunele din fata. Vreau sa ma apuc de desfacut motorasele insa nu stiu ce sa fac, sa inlocuiesc parghiile acelea albe, sau trebuie schimbate motorasele cu unele noi? Cum pot verifica daca motorasele mai sunt bune? Ceva opinii? Pe teste delphi am erorile urmatoare :
                        B1598 - defroster flap actuator; left and right is stiffed/blocked (intermitent).
                        B15A8 - footwell flap actuator; left and right is stiffed/blocked (intermitent).
                        B15B0 - footwell flap actuator; right is stiffed/blocked (intermitent).
                        B1021 - rear blower electronic selector wheel, has short circuit/idle speed (intermitent).
                        Ventilatorul pentru pasagerii din spate, daca ii trantesc o palma doua isi revine merge, adica baga aer, iau o groapa nu mai merge, mai dau palma iar merge. Astept niste sfaturi, multumesc !
                        Das Beste Oder Nichts ! MB

                        Comment


                        • #87
                          Salut,

                          Gasesti in posturile astea doua cateva informatii:



                          Te sfatuiesc sa cumperi din dezmembrari 3-4 motorase bune cu tot cu parghiile albe. Poti sa le desfaci usor pe loc sa vezi daca sunt ok si sa nu dai bani aiurea. Eu am dat 50 de lei pe bucata.

                          Legat de ventilator.. mai mult ca sigur periile din motor sunt duse si ai nevoie de unul nou.
                          For more info and related parts https://mercedessource.com/problems/climate-control/heater-blower-motor-wont-runKent explains the different options available...


                          Spor!

                          Comment


                          • #88
                            Mersi mult. Dar ai cumva idee cum pot verifica motorasul daca mai este bun sau trebuie inlocuit? Ma gandesc ca daca iau din dezmembrari sa nu tina o saptamana si aceeasi apoi aceeasi problema
                            Das Beste Oder Nichts ! MB

                            Comment


                            • #89
                              Vezi postul 56. Il desfaci si verifici daca rotile dintate sunt intregi. Din cate erori ai tu acolo sigur gasesti unul, doua sau toate praf. Poti sterge erorile pe Star si vezi care reapar.

                              Iar alea din dezmembrari la fel.. le desfaci sa verifici angrenajele. De obicei se duce roata dintata neagra.

                              Oricum te sfatuiesc sa le desfaci si sa le gresezi pe alea pe care le montezi. Eu am folosit vaselina siliconica pentru trapa.

                              Bafta!

                              Comment


                              • #90
                                Mersi mult de tot! Asa am sa fac. O duminica placuta
                                Das Beste Oder Nichts ! MB

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF