Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Discutii la liber intre membrii forumului.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A, nu cred ca e vorba aici de rabufnirea sau de rabdarea cuiva...Pana la urma e un forum public, nu "pa persoana fizica" , dar...pana unde??Aici e cheia,zic eu: pana unde e public si ....unde il confiscam si il transformam in "tarla personala" cu soldatei si masinute, de nu mai are nimeni loc de jucariile tale?
    Am zis ca poate am eu probleme cu vederea, sau mi se pare, dar vad ca mai sunt si altii...
    Nu imi arog eu dreptul de veto,nu ma erijez in rolul de judecator sau de administrator al acestui forum, DAR , sa vrei sa citesti absolut orice postare si sa trebuiesca sa indepartezi de fiecare data "tone" intregi de maculatura si de hartie igienica, de frunze si de balarii, cred ca devine mai mult decat deranjant....Parerea mea...care este...
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • Da Cristi, ai perfectă dreptate, dar așa cum mi-au spus și adminii, atâta timp cât respectivul respectă regulile forumului, în cadru legal - să-i zic așa - nu prea ai ce-i face...
      Referitor la prezența deranjantă, rezultând din postări aiurea și fără o contribuție efectivă (în afară de - cum ai menționat și tu - câteva decodări VIN), cred că am fost printre primii care am sesizat ”intrusul” (și asta nu ca să-mi văd niște lauri pe ”cupolă”, nicidecum).
      Eu zic că, până la urmă rămâne valabilă tot ”strategia” de a-l ignora... adică, a-l lăsa fără absolut niciun răspuns, indiferent unde postează. Precizez însă că asta este doar sugestia mea, dacă știți ceva mai bun, eu susțin orice idee constructivă!
      Cea mai grea sarcină este a adminilor, eu unul pot să trec cu necititul peste orice postare unde văd nick-ul în cauză...

      P.S. Eu unul mi-am promis de la început că-l voi ignora, dar nu m-am putut abține și l-am provocat de vreo 2 ori (știi, că ți-am dat atunci PM), și până la urmă a ridicat mănușa, răspunzând într-un mod foarte civilizat... Ce pot să-i fac în atare situație? Doar atât să nu mai comit aceeași ”greșeală” și a 3-a oară
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

      Comment


      • Nu cred ca il acuza nimeni decat de un singur lucru: poluare excesiva cu balarii in absolut orice postarea vie sau...moarta de ani de zile..Atat tot !!In rest,vorba poetului :sanatate la gaini si caldura-n baie!
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

        Comment


        • Ma bag si eu in discutie .Sunt multi nebuni lasati liberi pe strada , medicamentele sunt putine , fonduri nu sunt , drept urmare nu pot beneficia de tratament corespunzator .
          Propun sa-l ignoram , poate ne lasa .

          Comment


          • Brothers & Sisters, daca ar fi sa ma implic in discutie (nu o fac, doar daca ar fi, sa zicem), as spune ca aveti dreptate.
            V-as aduce aminte, daca as participa la discutia asta bien-sur, dar nu particip, de Epurare-Coco. Coco. Ce s-a ales cu Coco? A zburat din matrix catre realitatea cotidiana meschina. Poate nu merita asta, dar nici alta cale nu exista atunci...
            Acum, domniile voastre, ca niste colegi buni si iubitori de lectura forumistica de calitate, considerati reale motivele de inflamatie? Considerati ca se impune vreo rezectie temporara/definitiva?
            Tot daca mi s-ar cere parerea, insa nu mi s-a cerut public, as spune ca ce incepe, inevitabil se va si termina, deci mizez pe diminuarea entuziasmului.
            Si tot daca as fi intrebat, as raspunde ca personal prefer sa mai citesc si basme decat problemele vesnice la toroapele de a-uri ce nu pornesc dimineata (pt ca stapanii lor nu concep ca tre' sa dea bani pe o pompa de benzina/debitmetru) sau decodari VIN la toate taxiurile mapamondului...
            Sa revenim, despre ce se discuta aici?

            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

            Comment


            • Cred ca cea mai ok solutie este ca un admin sa -l avertizeze ca e pe aratura si poate asa isi revine pe partea carosabila !Cred ca e cea mai cinstita solutie.

              Comment


              • Bunã ziua stimați colegi,
                Citind diversele subiecte postate de colegii noștri pe acest site am ajuns sã vizualizez și subiectul de fațã. Am rãmas aproape perplex citind postãrile #101 … #111. Analizând conținutul acestora formulez, în cunoștințã de cauzã, urmãtorul punct de vedere :
                Constat cã pe acest site existã (s-au poate s-a format ad-hoc ?) un grup de colegi care are ca scop tratarea în batjocurã și dispreț suveran a unuia dintre colegi, mai precis a subsemnatului. Acest grup este constituit din manipulatori, manipulați și alte persoane cãrora le face plãcere (probabil) sã profereze jigniri și au dovedit cã au același caracter ca și iniîiatorul acțiunii (colegul „Cristi Nazarov”).
                Stimați colegi, pur și simplu nu înțeleg de ce desconsiderați cu atâta „superioritate” activitatea mea pe acest site. Sunt absolut sigur cã nu am jignit niciodatã pe nimeni și nici mãcar nu am fost nerespectos. Este un mod de viațã pe care am ales sã îl urmez.

                Stimate coleg „Cristi Nazarov” cu ceva timp în urmã, într-un alt subiect în care postasem și eu (dacã îmi amintesc bine era vorba chiar de un subiect deschis de mine) ați pornit o polemicã neprincipialã care risca sã degenereze datoritã modului dvs. de exprimare care devenise din ce în ce mai agresiv. Ca sã evit escaladarea situației v-am rugat ca pe viitor sã nu mai citiți postãrile mele și sã ignorați existența mea. Eu așa urma sã procedez cu postãrile dvs.. În felul acesta urma sã putem exista amândoi pe acest site fãrã a mai crea dialoguri neprincipiale și în final inutile.
                Constat cã nu ați ținut cont de rugãmintea mea și cu orice ocazie acum nu mã atacați direct ci pe la spate încercând (și reușind) atât sã manipulați alte persoane cât și sã vã atrageți de partea dvs. alți colegi cu același caracter ca al dvs. (afirmația mea este bazatã pe faptele dvs., pe ceea ce scrieți sub numele de utilizator înregistrat pe acest site).
                Oare dacã nu postez rãspunsuri tehnice mai mult sau mai puțin avizate înseamnã cã trebuie sã mã tratați cu dispreț ? Eu consider cã este normal și corect sã dau sfaturi numai în cazul în care am siguranța absolutã cã sunt corecte și exacte. Altfel în loc de ajutor real ofer presupuneri.
                Întâmplãtor sau nu, și pe acest site ca și în viața de zi cu zi, am ales sã fiu un ilustru anonim (și așa o sã rãmân pentru toți cei pe care nu îi cunosc foarte bine și nu mi-au câștigat încrederea), dar unul care urmeazã un principiu de viațã bazat pe corectitudine, seriozitate și respect. Tot ceea ce cer este reciprocitate. În foarte rare cazuri primesc reciprocitate totalã, în multe cazuri doar parțialã, iar în altele reciprocitatea este inexistentã. În cazurile din urmã încerc, pe cât posibil, sã evit interacțiunea cu persoanele respective.

                Stimate coleg „Levi” pânã sã citesc postãrile dvs. #105 și mai ales #107 v-am considerat o persoanã de caracter, dar dupã aceste acțiuni ale dvs. mi-am schimbat complet pãrerea inițialã. Veți putea sã vã lãudați, și eu voi confirma pentru cã aceasta este realitatea, cã ați reușit prin acțiunile dvs. sã mã induceți în eroare referitor la caracterul dvs.. Este o realitate care nu îmi face plãcere dar ea existã. Ați reușit sã intrați în grupul restrâns al persoanelor care au reușit sã mã pãcãleascã în aceastã viațã. În cazul interacțiunii noastre constat cã dvs. m-ați considerat un mare „prost” de care puteți face „mișto”, iar eu v-am considerat a fi un om de caracter. Se pare cã amândoi ne-am înșelat.

                Mai am o completare și pentru administratorii / moderatorii acestui site :
                Constat cã, fãrã nicio motivare sau atenționare, mi-ați șters mai multe postãri pe care le-am fãcut la mai multe subiecte. Nu înțeleg de ce. Ele respectau întrutotul regulamentul publicat pe acest site. Sã înțeleg cã pentru simplul motiv cã gestionați acest site considerați cã dvs. nu aveți obligația sã respectați regulamentul oficial ? Vã informez cã atâta timp cât ați ales ca acest site sã fie un forum public pe care se pot înscrie și pot activa orice persoane care respectã regulamentul, aveți obligația, legalã și moralã, de a respecta prevederile legale privind utilizarea internetului, inclusiv a datelor care devin publice prin publicarea prin intermediul acestuia.
                Conform Constituției României, care este legea supremã în aceastã țarã, „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”.

                Acestea fiind spuse aștept un rãspuns, de preferat prin mesaj privat (deoarece nu consider cã acest rãspuns ar fi de utilitate publicã) din partea administratorilor / moderatorilor referitor la acțiunile pe care le-au întreprins în relația cu subsemnatul și activitatea mea pe acest site.

                Comment


                • Viața e grea, dar continuăm s-o trăim... și asta ne ocupă tot timpul...
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

                  W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                  Comment


                  • Fara legatura cu orice alta discutie, care chiar nu ma intereseaza, un forum nu e public, e privat.
                    Adica sefu stabileste regulile, cine vrea intra, cine nu.

                    Eu activez si pe elforum.ro si cam dau in cap fiecarui om care urla ca are drepturi.
                    Nu are. Daca vrei drepturi mergi in alta parte.
                    Intr-o tara ai drepturi prin constitutie si din bun simt, adica daca tot ia statul impozite si taxe de pe tine, ceva ar trebui sa faca sa dea inapoi.
                    Aici nu ia nimeni impozite de pe tine.
                    Sfaturile le dai benevol.

                    Repet, chiar nu ma intereseaza ce s-a discutat si cine are dreptate, doar am atras atentia unei realitati.

                    Comment


                    • Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici si vreau sa precizez ca nu mi-am dorit nici un moment aceasta rezolvare !As fi dorit ca userul respectiv sa inteleaga cum "se circula " pe aici si sa se integreze intre noi...Nu o sa-i mai dau nici o replica la ultimul comentariu, deoarece nu e cavalereste sa lovesti pe cineva care nu are posibilitatea sa riposteze si sa se apere...
                      Stiu ca o sa raman pionul principal pe lista lui neagra , dar, dragul meu fost coleg de forum, nu am si nici nu am avut nimic personal cu tine...doar cu modul de abordare al activitatii tale pe acest forum.Atat si nimic altceva.Stima.
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • Originally posted by Zeus View Post
                        Da, e trist, si eu m-am despartit ieri cu greu de Codita, un caine minunat pe care il stiu de peste 10 ani. Semimaidanez, in sensul ca umbla liber, insa avea SPP-ul grija de el . A fost eutanasiat, intrase in coma in urma unei tumori genitale. S-a luptat cu ursul de nenumarate ori, avea mai multe cicatrici decat Rambo.
                        Odata a disparut si am crezut ca l-au luat hingherii, am sunat la adapost si cand au auzit cine e "stapanul", au scotocit tot adapostul in toiu' noptii. Bineinteles, fusese dus la gagici, a venit a doua zi, vesel .
                        domnule, sunteți moderator ! cum iau legãtura cu mastermario sau popeye_pmm pentru oarece intervenții in București la un w203 kompresor? mulțumesc

                        Comment


                        • Regulamentul forumului este obligatoriu.
                          La fel si regulile de postare!
                          Sunt numere de telefon pe topicurile initiate.
                          De Automaticul uita! Nu mai presteaza.

                          https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                          Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                          Comment


                          • Rulota

                            Va salut domnilor.
                            Avem pe forum pasionati de mers in natura cu dormitorul/baia/bucataria in spatele masinii?
                            Am vazut de-a lungul timpului rulotisti cu Mercedes pe sosele patriei (chiar am cunoscut unul in urma cu 2 sapt. dar nu era membru aici) si mi-am propus sa intreb si aici dar am tot amanat.
                            Si ca sa nu deschid alt topic in alta parte e cineva care trage cu steluta din dotare cu cutie automata? Cu ani in urma, inainte sa conduc "automat", auzeam tot felul de discutii in contradictoriu cum ca automatele sunt (in)sensibile daca le pui in carca o rulota/remorca. Inca nu am indraznit sa inham steluta mea pana nu aflu ceva sfaturi/avertizari de la useri mai bine informati decat mine dar si pentru ca, fiind cam joasa (nuca carligului de remorcare e la 40 cm de sol), mi-e sa nu deranjez asfaltul autobahn-ului autohton. Doar pe A1 sunt 2 praguri unde ai sanse si la 80km/h sa dai cu fundul de pamant.
                            Date tehnice relevante: s203, cutie 722.6, M 271, constructorul zice ca-i in stare sa traga 1550 kg. Atelajul meu are 1300 kg MMA.
                            Last edited by playfair; 09-01-2018, 10:52 AM.

                            Comment


                            • Si eu sunt interesat de subiect.
                              Am un W211, si pot tracta pana la 1900 kg, dar m-as limita pe la 1600, asta pentru ca inca nu am rulota.

                              Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

                              Comment


                              • Pai hotaraste-te ce vrei sa aiba rulota, stabilesti bugetul si daca ai intrebari iti raspund cu placere.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF