Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi distributie Mercedes W212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Salut! Am sa va dau ceva preturi pentru comparatie: Am inlocuit chiar recent garnitura de chiulasa la un w212, unde inlocuirea distributiei a fost doar parte a lucrarii si pot sa va dau concret o lista de preturi: garnitura chiuloasa 185 lei, garnitura capac culbutori 80 lei, garnitura evacuare 35lei, garnit, admisie 32, ansamblu termoflot/corp filtru ulei 650 lei, kit distributie 590 lei, nu mai am la indemana preturile suruburilor de chuloasa, si nu are rost sa va dau preturile la ulei si filtre. manopera e fost 2000 lei . (Nota : pentru cei care nu stiu si se intreaba de ce costa atat manopera - garnitura de chiloasa si distributia se inlocuieste cu motorul scos de pe caroserie...
    Totalul ramane sa il socotiti voi.

    Va doresc un an nou cat mai bun!
    Cristian C. Diagnoza, reparatii, piese noi si SH Mercedes -Benz IASI tel.0749562999

    Comment


    • #47
      Tocmai am schimbat si eu distributia, kitul pe original (lant, patine si intinzator) a fost 1700, vreo 200 restul garniturilor si 500 schimbul de ulei cu tot cu filtre + 1500 manopera pt ca a trebuit sa se dea motorul jos.

      Mare atentie, se poate schimba doar intinzatorul si lantul pe sus, fara a demonta montorul daca le schimbi imediat cum apare bataia dar cum a fost cazul meu care am cumparat masina in vara si avea deja bataia de lant, am gasit patinele tocate destul de rau si daca nu le schimbam riscam sa se intinda lantul iar.

      Comment


      • #48
        Ma puteti ajuta si pe mine cu un contact al celui din Dambovita care repara OM651,nu reuseesc sa mai gasesc topicul unde se discuta.
        Mersi.

        Comment


        • #49
          Salut! Topicul este OM 651 DISTRIBUTIE+SERVICE, dar nu stiu daca gasesti vreun numar acolo. Suna-ma, i-ti dau un nr. din Targoviste, nu stiu daca se mai ocupa sau nu, dar el mi-a reconditionat motorul meu. Ai nr. meu la profil.

          Comment


          • #50
            Originally posted by Adilos View Post
            Ma puteti ajuta si pe mine cu un contact al celui din Dambovita care repara OM651,nu reuseesc sa mai gasesc topicul unde se discuta.
            Mersi.
            Ce a patit motorul , cuzineti ori distributie rupta ?
            Honda.

            Comment


            • #51
              Originally posted by Kay View Post
              Ce a patit motorul , cuzineti ori distributie rupta ?
              la vibrochen este ceva.
              inca nu l-am desfacut.

              Respectă regulile generale de postare!
              Last edited by Florin_WES; 02-04-2018, 00:54 AM.

              Comment


              • #52
                Originally posted by Hodrea calin View Post
                Salut! Topicul este OM 651 DISTRIBUTIE+SERVICE, dar nu stiu daca gasesti vreun numar acolo. Suna-ma, i-ti dau un nr. din Targoviste, nu stiu daca se mai ocupa sau nu, dar el mi-a reconditionat motorul meu. Ai nr. meu la profil.
                ok,te sun,mersi.

                Respectă regulile generale de postare!
                Last edited by Florin_WES; 02-04-2018, 00:55 AM.

                Comment


                • #53
                  Originally posted by m.razvanmihai View Post
                  Din pãcate nu am gãsit unde sa fac distribuția. Colegul CL600 nu vrea ,, sa se bage''. Dacã mai știe cineva un alt service specializat mb și poate sa ma ajute as fi tare recunoscãtor
                  Colegul CL600 se baga mai mult pe tunning lampi/stopuri/audio unde este mai usor cu manopera dar bine platit. cauta altceva

                  Comment


                  • #54
                    Ciudat , am avut ocazia sa vad cateva motoare desfacute la el ...ultima data avea un w212 cu motorul dat jos .

                    Comment


                    • #55
                      La distributia pe 651 care se gaseste pe W204 W212 W639 W906 si nu numai, un profesionist schimba lantul de distributie fara sa dea motorul sau cutia jos. Insa este un risc sa scape un nit de lant in (timing case) si sa fie nevoit sa demonteze tot exact ce spun ceilalti mai sus pentru schimbarea lantului.
                      Daca schimbati la service mutimarca aveti toate sansele ca dupa aceasta operatiune sa va plingeti de pierderi de ulei. Daca nu se cunosc anumite secrete si nu se respecta anumite norme de lucru se pot deteriora piese.

                      Apropo: cei care auziti zgomote la pornire mergeti la tester si ziceti daca va da erroare sincronizare senzor axa came si arbore.

                      Fabricantul a facut expre distributia pe spate cu costuri enorme ca acest motor sa nu se mai poata repara in ateliere particulare oarecare, decit in reprezentate sau ateliere care detin si respecta norma Mercedes.

                      Cel mai usor schimbi lantul cind ai data chiuluasa jos. De exemplu eu cind mi sa cerut sa schimb arborele de fiecare data am schimbat din oficiu lantul si intinzatorul.
                      Ca sa ajung la arbore am demontat aproape o saptamina o galeata de suruburi. la montaj mia luat dublu aproape fiindca intra la socoteala si distributia arborilor balansori care sint antrenati de arborele principal. Chestia asta tot din distributie face parte, iar dereglarea arborilor balansori duce la o imbatrinire a distributiei prin intinderea lantului si uzura pinioanelor. Daca arborii balansori sint reglati perfect de fiecare data la reparatia capitala, nu este necesar schimbarea patinelor. Se schimba doar lantul si intinzatorul.
                      Deasemenea se verifica tachetii hidraulici care ar putea pune in pericol supapele si de care nu vorbeste nimeni.

                      Comment


                      • #56
                        Si eu ma pregatesc saptamana viitoare sa desfac un motor OM651 dar pus pe alta marca,cu numai 32000km.

                        Comment


                        • #57
                          Uite aici ca sa ai o idee:


                          Last edited by Florin_WES; 02-08-2018, 19:55 PM. Reason: Am modificat să apară fereastra de youtube direct pe forum. [ you tube ]ID clip, nu tot link-ul[ / you tube ] Fără spații

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by Adilos View Post
                            Si eu ma pregatesc saptamana viitoare sa desfac un motor OM651 dar pus pe alta marca,cu numai 32000km.
                            Revin,desfacut motor,gasit cuzineti,1 biela,pompa ulei + vibrochen
                            Schimbat toate cele si pana acum (600km) totul este ok,sa vedem ce se intampla mai departe.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF