Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A 170 cu probleme ambreiaj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A 170 cu probleme ambreiaj

    Salutare colegi, am nevoie mai mult de un sfat la rece . Am un A 170 an 2000( masina sotiei) si pana acum 1 sapt masina a mers impecabil, de curand sotia a constatat ca masina nu se mai acelereaza( zice ea), am fost la mecanic si dupa vreificarile de riguare s-a constatat ca este ambreiaju dus. Cost reparatie in juru la 1600-2000 lei. Acum sunt inte-o mare dilema ce sa fac cu utilajul pt ca de folos nu imi mai este ( am facut cadou de ziia ei alta masina), sa o vand nu stiu ce pot lua pe ea avand ambreiaju defect, sa o repar si sa o vand iar nu iese la socoteala. Ce ati face in locu meu? Masina in prezent functioneaza doar ca patineaza ambreiaju. Multumesc anticipat!

  • #2
    La vânzare o dai cu maxim 1000€. Asta dacă te cunoaște cumpărătorul. Altfel vin toți se uită și strâmbă din nas. Că așa suntem noi, săraci și cu pretenții.

    Eu aș pune-o așa cum e la vânzare. Sau o dai la dezmembrări dacă zici că motorul și cutia îs bune. Eu zic că ai șanse mai mari așa. Mai degrabă o ia un împătimit al modelului chiar așa defectă decât unul ce caută mașină ieftină.

    Am avut-o și eu pe a mea la vânzare mai bine de un an. Deși mașina era țiplă i-au găsit hibe de mi-a venit să-i alerg cu levierul. Inclusiv că-i prea mică, prea veche sau nu le plăcea culoarea!!!
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #3
      Crezi ca s ar vinde cu 1000? Eu ma gandeam sa o bag la vanzare in jur de 900-1000, si sa mai scad la fata locului. Aprob cele spuse de tine !

      Comment


      • #4
        Eu aș pune-o așa cum e la vânzare.
        Mai degrabă o ia un împătimit al modelului chiar așa defectă decât unul ce caută mașină ieftină.
        Care crezi ca-i prostul ala de ar cumpara o masina deja defecta? Mai ales un A...
        Astea gen: impatimit al modelului, pentru cunoscatori, pentru pretentiosi, sunt vrajeli de samsari, nu exista asa ceva.
        @crystyy 300e
        Repara masina daca vrei sa scoti ceva pe ea. La momentul oportun va aparea si clientul. Orice masina isi are cumparatorul potrivit. E pacat sa trimiti la dezmembrari o masina buna, doar pt ca are ambreiajul defect.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

        Comment


        • #5
          Ce bine că ai venit chiar mă gândeam când apari cu şut-ul.

          Am avut coteţul la vânzare de anul trecut. Veneau se uitau, se plimbau cu ea şi după aia începeau:

          1. Dacă km îs reali. Le băgam foile sub nas (am toate TUV-urile şi actele la ea de când a ieşit pe poarta fabricii). Nu erau bune. Să mergem la reprezentanţă să verifice şi pe banii mei. La o maşină de 1000€;

          2. E prea mică; Deşi îi întrebam la telefon dacă ştiu modelul. Da, da, da, cum să nu asta vreau asta-mi doresc.

          3. Cea mai tare a fost una că ea vrea roşie... era să mă iau de gât cu prostalăul cu care o venit. Se vedea clar în anunţ că e gri, credea că se face roşie până vine s-o vadă?

          4. Tot felul de teste idioate, unul mi-o sărit cu curul pe aripă să testeze chipurile telescoapele. Noroc că şi-o revenit plasticul vieţii.

          Acuma fiecare-şi laudă rabla, dar eu chiar am ţinut la ea ca la ochii din cap. Era bec în ea, şi cum mi se părea că bate / se aude ceva ciudat fuga cu ea la mecanic de l-am disperat pe săracul om.

          Acuma fiecare face ce vrea şi cum vrea. E banul lui şi e bunul lui. Dar eu o judec puţin altfel că am fost de ambele părţi ale baricadei.



          Prostul cumpără maşina defectă poate pentru că-i trebuie un motor, o cutie (erau colegi pe aici cu distribuţii sărite şi motoare făcute praf). Tu o vezi sămsăreală. Eu încerc să-i spun omului că n-are rost să bage 2000 lei în ambreiaj ca s-o pună la vânzare şi să ia 4500 pe ea dacă-i norocos. Pentru că NU se caută aşa ceva. Eu am dat-o la o cunoştinţă că şi-a luat acum carnetul şi vrea să se înveţe. Altfel poate n-o dădeam veci. Nu mai stau să calculez că-mi dau cu capul de masă. În banii ăia nu cred că mi-am acoperit reparaţiile în ultimul an. Dacă nu stă în maşină şi nu-l încurcă la vânzare separată s-ar putea să ia mai mult ca pe ea întreagă. Motorul, cutia şi kitul de pornire poate fac mai bine de 2500 lei.

          Mergi în târg şi vezi. Îs maşini ţiplă la preţ de nimic şi cu km puţini. Omul care vrea ceva mic merge pe corsa. Dar toţi îs nebuni după BMW-uri şi Audi-uri. Care are 1000€ n-o să-i de pe A-Klasse. Pentru că o să vrea ceva mai cool ca să rupă uliţele la el în sat.

          Fiecare face cum crede că-i mai bine.
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #6
            So, good morning!
            Nu-i vorba de dat cu sutul, doar ma sti...
            E doar o parere personala si poate mai mult de atat. Sincer mi-e greu sa cred ca un AClass defect se poate vinde mai avantajos decat unul functional.
            Si daca cineva cauta un motor doar n-o sa cumpere o masina intreaga.
            Ai vazut pe propria piele cat de carcotasi sunt cumparatorii vis a vis de o masina intreaga si intretinuta, d'apoi la una cu bube. Acu', mie mi-ar fi un pic cu parere de rau sa dau la tocat o masina buna, pentru maxim 1500 lei...
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

            Comment


            • #7
              Masina a ajuns pe olx. Si a plecat pe 700€.

              Comment


              • #8
                Serios că ai dat-o defectă cu 700€...
                Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                Urmează: Dacia 1300 '74

                Comment


                • #9
                  Masina am pus-o pe 850, a plecat cu 700. A venit clientu din constanta dupa ea, totu functional inclusiv AC SI WEBASTO. Probat , placut, cumparat. Sincer ma asteptam sa dureze ceva pana se va vinde, am fost surprins sa vad in in max 2 ore de la anubt, deja existau 3-4 diritori.

                  Comment


                  • #10
                    Bravo ție.

                    @Laur ce zici de asta? Că mie-mi vine să behăi �� M-am scremut un an să dau o mașină bună, alții dau într-o zi o mașină defectă...
                    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                    Urmează: Dacia 1300 '74

                    Comment


                    • #11

                      Uimit si eu, dar poate masina chiar arata "tipla".Ce pot sa zic? Repet ce am spus mai sus...orice masina isi are cumparatorul.
                      Norocos cumparatorul, "norocos" si vanzatorul. Cam mititel pretul pentru un 1.7CDI in toate mintile. Cu ambreiajul bun se puteau scoate aproape 1500euri.
                      Legat de buburuza raposata ( si a mea dealtfel), se vinde greu un A160. Si asta din cauza debitmetrului, un CDI fiind mai valoros, mai dezirabil in ochii unui posibil cumparator.
                      am fost surprins sa vad in in max 2 ore de la anubt, deja existau 3-4 diritori
                      La ce pret de chilipir ai pus, de ce te miri? A fost pomana...
                      Last edited by LauLaur; 11-26-2017, 18:38 PM.
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                      Comment


                      • #12
                        Mno, probabil nu era cheală ca a mea ce să zic. Plus că Webasto, care dacă-l ai e aur!

                        Ai dat-o şi tu pe a ta? Fosta, nu e răposată deloc. Rupe asfaltul cu ea (mă cam doare sufletul din toate punctele de vedere dar noh)...

                        Am fost şi azi în târg... Nu mai sunt W168. Doar W169 erau două, tot diesel. Culmea, cerea 4500€ pe ea şi nici probă nu-i puteai face (fără numere). Dar mi-a promis că mi-o aduce cu platforma până la uşă. Lol.
                        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                        Urmează: Dacia 1300 '74

                        Comment


                        • #13
                          Ai dat-o şi tu pe a ta? Fosta, nu e răposată deloc
                          Ma rog, fosta. Am adus-o in discutie si pe a mea pt ca m-as afla in aceeasi situatie ca si tine daca as vinde-o. Momentan o indop cu bunatati, n-am gand s-o marit.
                          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                          Comment


                          • #14
                            Vara asta am dat 1,4-ul meu pe care l-am avut fix 5 ani, consumabile si un telescop, masina impecabila dar ac defect, ideea e ca nu reuseam sa-l dau, pretul fiind pus la 1100 euro, cum am pus 1300, cum l-am dat cu 1100, nu sunt prea cautate, mecanicii fug de ele.
                            W110-2.0 D 1966
                            W115-2.0 D 1971
                            W123-2.4 D 1982

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF