Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Date tehnice prezoane

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Mulţam. O să verific când ajung la răgălie.

    Jantele îs originale (ştanţă + cod pe ele). Prezoanele la fel îs originale (ştanţă în cap). Faza de unde a plecat toată treaba e că în momentul în care am dat-o jos de pe cric s-a mişcat puţin + pocnitură. Lucru care nu se întâmplă dacă frâna ţine bine. Când laşi frâna ar trebui să vezi cum se "lasă" şi se "aşează" arcurile / telescoapele. Ei, la mine nu.

    După care am început să hâţâi de ea. Se mişca faţă - spate o idee cu frăna de mână trasă şi se auzeau ceva pocnituri. Am dedus că-mi joacă ceva între prezoane (aşa se auzea). Am crezut că frâna nu prinde până la capăt / stă pe prezon, şi de dobidoc ce-am fost (presupunem că mi-a trecut) am tras de manetă ca înecatul, s-o auzit un zvârr şi acum merge în gol. Am rupt-o. Sper să fie un cablu de la roată sau T-ul unde se leagă între ele şi nu firul central că am pus-o. M-am băgat sub ea, are scut. Era noapte deja şi bineînţeles începuse şi ploaia.

    Ce-am mai hâţâit la ea parcă se simţea ceva joc în punte. E destul de serios dacă l-am simţit fără să caut chestia aia în special. N-am mai căutat ce şi cum că vedeam deja doar negru în faţa ochilor (noapte + nervi). În două săptămâni sper să reuşesc să scot roşii şi mă duc cu ea încetişor la mecanic că vreau să-i fac o inspecţie amănunţită.

    Ceva joc are, ori la punte ori frâna aia de mână avea ceva hibă (să se rupă aşa, e ceva de speriat). Cred totuşi că-i din punte (o fi pălit ceva groapă / şanţ) că maşina are intrare în service la Mercedes în februarie şi TUV valid. Mă gândeam că cel puţin cei de la TUV vedeau dacă ceva e naşpa cu frânele şi clar nu i-l dădeau.

    Ideea e că n-ai cum să pleci cu frăna de mână că piuie ca toţi dracii + apare mare în bord. Dar mai am prostul obicei să o trag când maşina nu e oprită 100% şi nah mi-o fost cumva că dacă-s prezoanele mai lungi îţi dai seama că faci muci mecanismul. Plus, nu-mi place să ştiu că nu-s 100% în regulă. Chiar dacă maşina a venit pe roţi 1000+ km şi probabil n-are nimic, când mi se pare că ceva nu e în regulă nu pot merge cu ea până nu dispare acel "mi se pare".

    O să revin cu detalii numai să ajung cu ea la doctor. Până atunci bocanc şi CFR. Oricum cred că sunt printre puţinii care a reuşit să-şi strice maşina fără să meargă cu ea.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #17
      Faza de unde a plecat toată treaba e că în momentul în care am dat-o jos de pe cric s-a mişcat puţin + pocnitură. Lucru care nu se întâmplă dacă frâna ţine bine. Când laşi frâna ar trebui să vezi cum se "lasă" şi se "aşează" arcurile / telescoapele. Ei, la mine nu.
      Da, pocnitura a venit de la frana, care a scapat un pic. Faza cu asezatul suspensiei se simte/vede mai abitir la masinile cu suspensie independenta pe spate. W169 nu stiu cum este pe spate....
      Oricum cred că sunt printre puţinii care a reuşit să-şi strice maşina fără să meargă cu ea.
      Sa fii si tu un pic mai atent! O fi feru'-fier, da' costa!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

      Comment


      • #18
        Buna mai bine mergi la o vulcanizare cu renume si le comanzi de acolo, eu am cumparat de pe net si nu s-au potrivit pe spate,a trebuit sa caut altele. Bafta

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF