Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un sfat va rog! Achizitie E200, an 2014

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Un sfat va rog! Achizitie E200, an 2014

    Acesta este agregatul. As fi recunoscator celor care m-ar ajuta cu un sfat, daca se merita investiti banii in aceasta masina, care sigur a fost un taxi veritabil, tinand cont de pretul scazut .
    Va multumesc!

    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
    Last edited by Florin_WES; 08-23-2017, 19:41 PM. Reason: Reguli generale de postare.

  • #2
    Ți-am mutat thread-ul la Sfaturi la achiziție - E Klasse.

    Respectă regulile generale de postare!
    Regulament general Club Mercedes.

    Comment


    • #3
      Daca cartea de service e la zi in Mercedes merita toti banii!
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #4
        salut conduc toate modele noi de mercedes din 2008 si iti spun ca vei face o alegere foarte buna.sant foarte reusite plus ca sa zicem ca daca e 7Gtronic e foarte reusita masinia nu iti va da probleme doar sa respecti intervale de schilb la ulei filtre si cutia de viteze.Sant foarte multe mercedesuri in romaia aduse de taxi de afara zice ca are 270.000 care in realitate are minim 400.000.Iti spun din experienta proprie ca lanoi le da drumu la 450-600.000 inca functionale.drept exemplu mia fost greu sa imi conving fratele sa faca o proba.Lam convins si Iam luat un e200 cdi din 2007 si la folosit 2 ani fara o averi si nici 1 euro in reparatii decat 2 schimburi de ulei(640.000km).dupa 2 ani AM luat un e220 cdi 170 cai din 2008 w211 si la fel cu 470.000 km si azi inca nimik dupa 2 ani decat ulei si are 540.00km

        acuma dupa impresii cum sta si omu.dar w211 seria facelift 2006-2008 e pentru mine una din cele mai reusite versiuni.In 2008 dupa ce is obligati cu norme euro 5 baga filtru de particule(blueEfiiciency) si o strica masina se ineaca motoru sufla injectoare turbo stricat bla bla bla.Omu de rand nu cumpara masina ca sa si studieze ce cumpara, ce el stie ca da cheie si merge.Si tre scolit ca ai grija ca ai euro 5 cu DPF si nu ii place orasu si mersu incet,si ca la X km mai tre sa ieis pe autobanda sa mergi cu ea saraca la 80km/h la 3000rpm vreo 30 km ca sa desfunzi si sa cureti DPF.Deaia evit sa imi cumpar masina cu Euro 5.

        la mine socotelile stau alfel 15.000 pe masina noua sau 5000 pe una mai veche ingrijita de particular ce omu cere mai mult decat cei normal pe piata si dovedeste ca a avut grija de ea.Si uite asa am 10000 rest ca sa bag motorina si sa o duc la un servis sa ii schimbe tot ce ii de schimbat(chiar si un vopsit nou si antifonat am bani).....cosumurile is la fel la amandoua iar technologii BlaBlaBla gasesti si astea vechi ca ramai prost ca era pe vremea aia asa ceva doar ca tre sa le cauti.
        Eu am la 1999 w210 e220 cdi ce nu au multe in 2017 in optionale
        Last edited by Florin_WES; 10-21-2017, 22:26 PM.

        Comment


        • #5
          stoian1982

          Respectă regulile generale de postare!

          Ți-am mai scris și la threadu' Cutiile de viteze automate.

          P.S.: Poți edita un post 10 minute.
          Regulament general Club Mercedes.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF