Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema mare w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Vad ca ai schimbat distributia ?! Cine a facut treaba asta ?Unde ai facut-o?
    Nu vad ce probleme sa fii avut de la injectoare...

    Vorbeste cu colegul CL600 , pt investigatii la motor .

    Pretul pt reparare , nu cred ca renteaza , probabil ca trece de valoarea masinii , asta daca se poate repara ceva si nu inlocui.

    Comment


    • #17
      Nu te sfatui sa te apuci de reparat.Schimba motorul.

      Comment


      • #18
        Originally posted by sorinpipo View Post
        Salut, va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta. Am un w212 2.2, aseara cand veneam spre casa, mi sa intamplat o situatie pe care nu o inteleg, am urcat un pod am accelerat sa il urc pana la aproximativ 100-110 la ora, cand cobor podul dupa 800 de metrii masina incepe sa mearga in hopuri,ca si cand nu mai avea presiune dupa alti 800 de metrii maxim, ma opresc si observ ca am lasat o dara de ulei pe strada pe care ulterior am verificat ca era fix de cand am coborat podul, pe la joja a curs usor usor in 10-15 de min aproape tot uleiul, cand am oprit era si fum care a disparut cand am deschis capota probabil a curs pe motorul incins. Cand am oprit a aparut si mesajul pe bord check engine oil at next refueling pana atunci nici o eroare. e posibil sa fii fost joja pusa necorespunzator si de la faptul ca am accelerat in panta de la 80 la 110 ora sa o fii dat afara presiunea sau sa fie ceva mai grav de 7 luni am masina fara probleme 177000 km reali ulei schimbat de 13mii de km la autoklass.
        Originally posted by sorinpipo View Post
        wdd2120031a052199 este seria, masina am tractat-o cam vreo 400-500 de metrii pana acasa si nu ma incumet sa merg cu ea sare ulei pe la joja si nu ma incumet, poate doar pe platforma, sa o aduc, masina a avut acelasi propietar din 2009 pana in 2016 apoi a stat o mica perioada la autoklass a fost data la buy-back la autoklass de unde a fost cumparata de o persoana care a tinut-o 6 luni, serioasa pe care o cunosc si nu i-a placut pentru ca trecuse de la x5 la e class si mi-a vandut o mie, nu am cunostinta de vreun dpf off sau chiptuning daca era vorba despre asta cred ca cei de la mercedes tiriac imi spuneau cel putin 3 testere i am facut de 7 luni de cand o am si nimic. E interesant ca acum vreo 2 sapt am fost si la autoklass sa verific intervalele exacte de service si toate sunt pana in 20000 km maxim, oare ca este primul an de fabricatie are aceste probleme, in fine in zilele urmatoare va voi tine la curent cu ce voi face. va multumesc pentru ajutor.
        Originally posted by sorinpipo View Post
        sare joja cand porneste motorul si tremura, asta cam ce ar insemna?
        Originally posted by sorinpipo View Post
        va salut, revin cu vesti despre masina, astazi a venit o platforma de la mercedes tiriac si a dus-o se pare ca la prima vedere un piston s-ar fii blocat in zilele urmatoare vor aduce un fel de endoscop pentru a putea vedea in interiorul motorului si va mai tin la curent, orice ar fii tin prea mult la ea sa nu o fac ca noua!
        Originally posted by sorinpipo View Post
        in urma unei endoscopii la motor, s a constat ca unul dintre pistoane ar fii spart si unul cu probleme, aceasta problema ar fii din cauza injectoarelor, acum astept raspunsul service-ului sa vad cat m-ar costa reparatia stie cineva cam cat m-ar duce daca schimb tot motorul si unde, multumesc!
        Originally posted by sorinpipo View Post
        ultima diagnoza a fost la inceputul anului, totul era ok, mi s-a recomandat schimbarea motorului deoarece doar desfacerea acestuia pe care il am ma costa 4 mii de lei doar manopera acum ma gandesc ca am schimbat toata distributia, nu stiu ce sa fac si unde in Bucuresti, cine stie sa ma indrume catre un mecanic bun, exista si varianta sa ii las pe cei de la mercedes sa se ocupe intr-o zi sau doua ma suna sa imi spuna o solutie si un pret cat mai ok.
        Respectă regulile generale de postare!
        Nu-ți ia o veșnicie!

        Originally posted by Reguli generale de postare
        1.1. Limba română
        Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
        Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
        Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
        Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
        Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.
        Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

        Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

        Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.
        Regulament general Club Mercedes.

        Comment


        • #19
          Scuzați-mã, am scris la repezealã și recunosc cã nu am citit regulamentul. Pe viitor voi respectã regulile. Kilometrii sunt reali deoarece am cerut o foaie cu toate intervalele de service. Distribuția a fost schimbatã la Mercedes Țiriac Expoziției. Și eu mã gândesc serios sã schimb motorul. Cunoaște cineva costurile acestei operațiuni?

          Comment


          • #20
            Ai o singura problema la schimbat motorul...Sa gasesti unul in mintile lui, intretinut si km cat mai putini...
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

            Comment


            • #21
              Totusi , daca masina are km reali , de ce a necesitat distributie la 177 k km ?Masina a avut accident? Oare a fost reparata in reprezentanta? Sau prin alte parti ?

              Comment


              • #22
                Ce ai mai facut cu masina ?

                Comment


                • #23
                  Revin dupa un an cu vesti, masina a fost reparata dupa aproximativ 2 luni si jumatate prin august am luat-o inapoi acasa. Cei de la reprezentanta mi au cerut 45000 lei pe alt motor nou reducere de la 60000 lei, iar eu am facut motorul meu cu 9000 lei la un service monomarca si merg si in ziua de azi cu masina dar desigur au mai fost probleme la racitorul de ulei ulterior pe care l am schimbat si alte mici probleme pe care le-am rezolvat cu inca 3000-4000 lei si e totul super ok acum.

                  Comment


                  • #24
                    Salut. Sunt posesor de E 300 hybrid w212 si astazi am dat jos capacul motorului si am remarcat putin ulei in zonele însemnate din poza.imi puteți spune de unde sa fie problema? Va mulțumesc.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 2 photos.

                    Comment


                    • #25
                      Poate pierzi pe la epurator sau poate pe la
                      busonul de ulei ( se mai duce garnitura de la
                      capac ).
                      Curata bine zona cu un servetel umed , dupa care vezi daca apare din nou ulei .

                      Comment


                      • #26
                        Salut b97dmt si mulțumesc pentru intervenție. Am făcut ce m.ai sfătuit ieri si astazi am verificat din nou dar tot se aduna ulei. Epuratorul si busonul sunt curate. Bănuiesc mai mult pe garnitura de la capacul de deasupra la culbutori.uleiul începe să se adune prima dată în zonele însemnate. Poate fi aceasta garnitură?
                        You do not have permission to view this gallery.
                        This gallery has 1 photos.

                        Comment


                        • #27
                          Posibil ....acum nu stiu cum este cu garnitura . Se gaseste separat sau vine cu tot cu capac ?!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF