Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Totusi, daca vreun coleg m-ar putea ajuta, as fi recunoscator!

    Comment


    • Specialistii in cutii sunt prin Bucuresti colegul...Daca esti dispus vorbeste cu colegul Popeye_pmm.Cutie doar prin dezmembrari...
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • Salut ,
        Am luat de curand un b200 cdi cvt w245 . In R si D , la relanti cu piciorul pe frana , motorul are niste trepidatii puternice , deranjante . In P si N sunt vibratii , dar sensibil mai bine . Masina merge bine , schimba vitezele bine , fara smucituri sau alte sunete ( sau nu le aud eu ! ) . De la ce poate fi ? Poate avea legatura cu cutia sau tamponul cutiei ? Tampoanele motorului nu par a fi . Multumesc anticipat pentru sugestii !

        Comment


        • Florin_WES
          Super Moderator


          Florin_WES's Avatar

          Join Date: Jun 2008
          Location: Craiova/Xanten
          Age: 30
          Posts: 883
          Default Activitate pe forum.
          Salutare,

          Îți scriu acest mesaj doar din curiozitate.

          Am observat că mulți useri întreabă de tine, de ce nu mai intri, nu mai răspunzi... etc.

          S-a întâmplat ceva, de nu mai postezi!?!
          Ești printre puținii useri care dau sfaturi utile, nu doar de dragul de a posta...

          Numai bine!
          __________________
          Regulament general Club Mercedes.
          Florin_WES is offline


          Buna ziua , tuturor celor care detin un Mercedes sau au de gand sa isi achizitioneze un automobil mercedes

          De ce nu am mai scris sau raspuns ??
          Din pacate am un motiv destul de serios si anume :
          in urma cu ceva vreme , un tip care a intrat sau era deja pe forum si-a achizitionat un Mercedes 211 , tipul era de prin constanta ceva de genul , care a fost la reprezentanta sa faca revizia si sa schimbe uleiul la cutia de viteze , i s-a facut revizia si iau pus ulei dar ,,nu a putut sa stea langa masina , si atunci m-a contactat sa ma roage sa il ajut sa mai faca o data schimbul de ulei la cutie sa vada el cu ochii lui , AM ACCEPTAT , a venit la Bucuresti la Mercedes UNDE LUCRAM si i-am permis sa stea sub masina sa vada cu ochisorii lui ce se gaseste intr-o cutie de viteze si cum se schimba uleiul , bune si frumoase i-am schimbat tot uleiul din cutie probe tot ce era de trebuinta cum sa o foloseasca , tot tacamul .
          Dupa o luna de zile , a sosit o reclamatie din Germania Mercedes precum ca la acea masina nu s-a pus uleiul care trebuia si ca ,, cutia lui de viteze se poate defecta , de unde credeti ca venise reclamatia .de la tipul care cu ceva vreme se ruga de mine sa il ajut .

          Acest fapt m-a facut sa sa nu mai ajut, repar , sfatuiesc, raspund sau orice are lagatura cu , cutiile de viteze automate .
          Inca un aspect, era sa raman fara servici , pentru ca am vrut sa ajut .noroc ca cei de la Mercedes .....
          Pe de alta parte, am mai avut de a face cu oameni de pe forum, care vor sa profite de anumite cunostinte tehnice , pentru a face profit fara sa plateasca .
          Asta este cauza pentru care nu mai raspund sau ajut , fiecare cum isi asterne asa doarme

          va multumesc
          Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
          TEL 0722623721.

          Comment


          • Imi pare rau pentru toate lucrurile mai putin bune ca s-au inamplat. Am pierdut un om de mare valoare, un adevarat profesionist.

            Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

            Comment


            • Excelenta decizie. Sãnãtate!

              Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

              Comment


              • Imi da si mie careva o idee unde se afla senzoru nr 3 la cutia automata? 320 e class, avangarde, 2004. Senzoru de acceleratie.

                Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
                Last edited by Florin_WES; 04-27-2017, 11:58 AM. Reason: Reguli generale de postare.

                Comment


                • Daca aveti bunavointa sa ma ajutati cu un raspuns, v-as fi recunoscator. Am cumparat un Ml 320 Cdi cu o cutie 7G tronic. Pana aici toate bune si frumoase, totusi cand ajung in jurul vitezei de 60 km/h face un fel de smucitura care ma deranjeaza. Nu este foarte pronuntata, dar nici nu cred ca este de bine. Am trecut pe manual si in trepta 5 la 1500 de turatii se manifesta asa, in rest este super ok. Masina este din 2006 si toate reviziile in reprezentanta. Nu stiu daca la cutie are schimbat uleiul si nici in cartea ei nu am vazut asta. As mai dorii o parere despre acest model de masina de la posesori.
                  Multumesc mult!

                  Comment


                  • Probabil conteaza mai putin treapta in care este si mai degraba smucitura este strict legata de o anumita sarcina la turatia respectiva, astfel eu sugerez o diagnoza la motor, eventual un software update daca motorul nu are vre-un tuning de orice fel.

                    La varsta masinii, daca nu s-a intervenit pana acum, galeriile de admisie au uzura pronuntata in zona clapetilor care sunt esentiali la acest tip de sarcina - turatie mica/viteza medie.
                    Last edited by cl600; 04-29-2017, 09:44 AM.
                    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                    www.mbretrofit.ro

                    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                    Comment


                    • Multumesc pentru raspuns cl600, am facut o diagnoza cu star-ul si nu erau erori la motor, injectoare.... asa spunea omul. Cert este ca in jurul vitezei de 60km se manifesta smucitura. Exista totusi ceva legat de o clapeta de acceleratie iar simptomul era ca accelera si nu trecea de 150km/h. Am oprit si repornit si de atunci nu am mai avut probleme. Am sa pun mai jos cateva foto cu ce am vazut pe laptop.
                      Attached Files

                      Comment


                      • Nu trebuie sa stergi eroarea de la EGR, trebuie sa o remediezi. De multe ori EGR-il nu are nimic, o diagnoza profesionala poate scurta mult reparatati.Restul mesajelor le muti, te rog intr-un thread nou. Aici doar despre cutii.

                        E f important pt noi toti sa postezi rezolvarea.
                        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                        www.mbretrofit.ro

                        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                        Comment


                        • Astazi pe langa trepidatiile la relanti m-am trezit ca trecerea din D in N si din P in R se face cu o mic soc . Tot astazi m am trezit ca relantiul a urcat la 1000 rot ( cu consumatorii porniti ) . Daca opream consumatorii ( lumini , AC , radio) isi revenea la 750 rot . La repornirile ulterioare nu am mai avut probleme cu relantiul si nici cu cutia . Trepitatiile se mentin . Nu sunt exagerate , dar sunt deranjante . Despre ce ar putea fi vorba ? Trepidatiile sunt legate de cutie sau de motor ? Multumesc !


                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Comment


                          • Buna ziua
                            Am o intrebare legata de o cutie automata e classe 2004.
                            Dupa o testare prealabila imi da codul de eroare 2203 defect placa electronica de control a cutiei de viteza.
                            Am comandat o placa noua si intrebarea mea este daca trebuie softat dupa montare?
                            Astept raspuns.
                            Multumesc
                            Last edited by Florin_WES; 05-15-2017, 00:59 AM. Reason: Reguli generale de postare.

                            Comment


                            • Dupa montare ai nevoe de Star.Sa stergi eroarea si adapdarea cutiei si so adaptezi din nou.Daca eroarea te va lasa sa te poti deplasa cu masina,cutia se va adapta si fara star,doar ca intrun timp indelungat.

                              Comment


                              • Ám un tester delphi150 cu acesta stergeam eroarea p2203--cu acesta Pót sa l setez,sa l adaptez la cutie ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF