Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cand deschid usa se ridica suspensia spate GL320

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cand deschid usa se ridica suspensia spate GL320

    Buna ziua ,de cand a aparut frigul am si eu o problema la gl 320 fabricatie 2008,dupa o stationare de cateva ore se lasa putin de spate 2-3cm aproximativ,cand deschid usa la sofer se aude cum baga aer in pernele din spate si masina se ridica la nivelul normal..asta se intampla fara sa pornesc motorul si fara sa functioneze compresorul.

  • #2
    Daca se lasa din ambele parti pe spate, atunci poate este normal, insa daca se lasa doar pe o parte trebuie sa te pregatesti pt o perna noua.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Originally posted by cl600 View Post
      Daca se lasa din ambele parti pe spate, atunci poate este normal, insa daca se lasa doar pe o parte trebuie sa te pregatesti pt o perna noua.
      Multumesc de raspunsul prompt,am verificat perna si nu pierde aer....ma intriga faptul ca nu imi dau seama de ce atunci cand deschid usa la sofer se ridica de spate..daca ar pierde aer nu ar avea de unde sa compenseze lipsa lui tinand cont ca motorul este oprit,ma gandesc sa nu existe o valva unisens care sa scape aerul inapoi in butelie..dar si asa de ce revine inapoi in perne la o simpla deschidere de usa,am cautat si pe forumuri din afara si nu am gasit nimic care sa ma lamureasca.

      Drept este ca nu am verificat daca fenomenul se petrece la ambele perne spate,o vad doar pe cea de pe stanga in momentul in care ma urc in masina.
      Last edited by b86dtm; 01-20-2017, 22:42 PM.

      Comment


      • #4
        Verifica, e important. Salvezi compresorul.

        Masina nu se ridica prin umflarea pernelor de catre compresor in mod direct.

        Undeva in spate, ai o ditamai butelca cu 13-16bar presiune, care prin intermediul unui bloc cu 4 valve distribuie catre perne. Compresorul baga doar diferenta consumata de butelca.

        Cand deschizi usa, masina se 'trezeste', aprinde lumini, verifica una alta chiar so nivelul.

        De aia te pun sa verifici daca se lasa egal ( atunci poate fi doar o impresie - avand in vedere o functie care lasa masina un pic de bot cand deschizi usa...).
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


        www.mbretrofit.ro

        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

        Comment


        • #5
          Am verificat in dimineata asta,se ridica egal de spate aproximativ 5 cm..cum deschid usa se aude cum umfla amebele perne spate si o ridica egal.

          Comment


          • #6
            M-am speriat degeaba,garajul unde m-am mutat este inclinat spre fata...dimineata o gasesc lasata de spate si ridicata putin de bot,daca pun nivela pe ea sta fix drept,daca o parchez pe o suprafata perfect dreapta nu se mai produce fenomenul de coborare a partii din spate.

            Comment


            • #7
              Salut,am si eu o problema de data asta reala la sistemul airmatic,mai precis la perna stanga fata,cand opresc motorul si cobor din masina se aude un fasait in partea de jos a amortizorului si se lasa complet,am verificat perna si nu pierde aer deloc,daca o ridic la nivelul 1 off road ramane sus fara sa piarda aer,fenomenul se petrece doar cand merg cu ea pe normal in modul confort.Multumesc

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF