Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Navigatie aftermarket w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by LucaGeorge View Post
    Salutare. Pana la urma si cu a doua navigatie am luat teapa A ramas blocata in vama iar cei de la aliexpress i-au dat dreptate vanzatorului, o porcarie de site iar cei de la dhl si mai prosti, nu sunt in stare sa imi raspunda daca imi va ajunge sau nu coletul.
    M-am hotarat si imi iau si eu din germania cum ai facut tu. inca functioneaza ? Ai avut probleme ?
    Omule, dute personal la vama, cu copie dupa dovada reala a platii - plateste taxele - adica 19% tva si devine aparatul tau. Oricum dhl vroia o suprataxa aiurea.

    Faci un print de pe pagina produsului ca vamesul sa vada ca e vorba despre un aparat OROGINAL chinezesc, care nu are nimic Mercedes in el.

    Doua hartii, taxele si inchizi cazul in 5 minute.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • Credema ca am vrut sa fac si asta, cu greu am gasit un numar de telefon de la vama si le-am spus daca il pot ridica personal iar ei au spus ca comunica doar cu dhl.

      Comment


      • Salut, daca doresti te ajut eu cu achizitionarea prin amazon sau ebay. Locuiesc in Germania si pot da comanda si ti-l trimit ca si pachet cu dhl, costa 18e maxim 20, un colet de marimea navigatiei. Te poti uita pe amazon.de si te ajut cu placere.

        link
        http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

        Comment


        • Salut, daca nu rezolv nimic cu cel care este blocat in vama o sa iau din germania si te anunt. Mai intai ma duc in vama cum a zis colegu cl600, am gasit o adresa.

          Comment


          • Sa imi zica mie cineva ca nu sunt ghinionist in a cumpara casetofon de pe net ) al treilea casetofon pe care l-am comandat si nu il voi primi dar macar acum stiu ca imi vor fi returnati banii 100%
            Attached Files

            Comment


            • http://m.subito.it/accessori-auto/2d...-170684982.htm Colegu' vorbeste cu el.Am mai colaborat in trecut cu el omul face factura ai garantie tot ce vrei.Daca vrei mai stiu si altii care vand in Italia!
              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

              Comment


              • Originally posted by LucaGeorge View Post
                Salutare. Pana la urma si cu a doua navigatie am luat teapa A ramas blocata in vama iar cei de la aliexpress i-au dat dreptate vanzatorului, o porcarie de site iar cei de la dhl si mai prosti, nu sunt in stare sa imi raspunda daca imi va ajunge sau nu coletul.
                M-am hotarat si imi iau si eu din germania cum ai facut tu. inca functioneaza ? Ai avut probleme ?
                Salut. Functioneaza ok fara probleme. Sorry pentru ghinionul tau. Am facut o comanda pe ebay din Italia spre Germania sper sa nu fie cu probleme.

                Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

                Comment


                • Gata am rezolvat Astazi de dimineata aveam banii inapoi si casetofonul a ajuns pe la 12 ) nu imi vine sa cred cat ghinion am avut acum am si noroc. banii inapoi si navigatia ajunsa
                  Dar cred ca are o problema, nu functioneaza usb, il citeste imi vede melodiile numai ca nu porneste

                  Comment


                  • Daca e in tara , ce mai conteaza? Il poti rezolva la orice firma care le are bine pe multimedia.
                    Să știi să lupți când vrei să ai.
                    Să nu regreți când pierzi sau dai

                    Comment


                    • Posteaza un link cu produsul pe care l-ai cumparat sa vedem daca are ceva garantie sau alte minuni de genul sau poate mai sunt interesati!Cu navigatia de la DHL ce se mai aude?Daca ajunge mi-o vinzi?
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment



                      • Asta am cumparato. Navigatia care este blocata in vama nu am nici un raspuns, momentan am picioru rupt, mai am de stat vreo 5 zile de stat iar dupa ma duc eu personal in vama din ciampino si daca rezolv tio vand cu placere

                        Comment


                        • Am o problema daca ma poate ajuta cineva si se pricepe. Navigatia veche care sa stricat cand am cumparato am luat si cablu pentru fibra iar acel cablu are adaptor pentru mufe iar celalalt capat intra direct in navigatie, acum cand am cumparat navigatia asta nu am mai luat si acel cablu pentru fibra ca il aveam deja pe cel vechi, am conectat mufa tot merge navigatia numai ca eu cred ca sunt diferit asezate firele pentru ca nu imi porneste camera de marsarier iar comezile dupa volan nu imi merg iar cealalta navigatie cand bagam cheia in contact fara sa pun contact pornea iar la asta trebuie sa pun contactul pentru a porni. Cred ca ceva fire din mufa sunt diferite. Atasez schemele celor doua navigatii poate se pricepe cineva sa modific in asa fel sa imi mearga si la asta camera de marsarier si comenzile pe volan.
                          Schema cu navigatia cea noua


                          Schema cu navigatia veche

                          Comment


                          • Citeam azi pe Aliexpress ca adaptoarele alea de fibra optica sunt diferite de la producator la producator in schimb pentru partea de can pentru comenzi volan ar trebui sa ai o noua cutiuta (decodor semnale can) care sa iti fi venit impreuna cu navigatia noua.Sunt probleme de compatibilitate destul de mari vad.
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • Am acel canbus nou(cutiuta), nu am folosito pe aia veche. Mufele se potrivesc numai ca firele sunt diferite am vazut si eu nu prea stiu ce fac in parte. De exeplu la navigatia noua pinii 2 si 3 lipsesc iar cea veche ii are

                              Comment


                              • Ex la cea noua pinul 6 e camera cea veche linia can...
                                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF