Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C 200 Kompressor?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Nu prea iti poti da seama asa usor, nu are kilometri in cheie, dar si masinile care scriu kilometri in cheie se modifica destul de usor chiar. Ideal ar fi sa aiba un istoric la dealer Mercedes se vezi daca se potrivesc intervalele de service cu kilometri masinii si vechimea ei si nu sunt goluri de 1 an spre exemplu in istoricul autoturismului.
    In cazul meu , masina am cumparat-o in 2010 la 174.000 de km din Germania de la flota, avea carte de service de la prima revizie pana 174.000 de km la acelasi dealer Mercedes, acelasi tip de ulei folosit la fiecare revizie etc.
    Mercedes nu se poate compara la comfort cu nici o masina si in nici un caz cu masini din grupul VAG. Chiar si o Jetta bine dotata nu se poate compara cu un C-class. Este alt confort alta tinuta de drum, alta fiabilitate la Mercedes. Sa nu fiu inteles gresit, se poate si la Mercedes sa apara probleme, dar fiabilitatea este mult mai mare.
    Dupa ce iti iei masina, pe langa revizie, fluide si cureaua cu caneluri sa te astepti ca poti sa mai investesti echivalentul a 200 de euro in posibile mici reparatii. Nu este o regula, dar mai bine prevezi si acest lucru. Stima.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Zeus; 02-21-2017, 12:16 PM.

    Comment


    • #47
      Originally posted by RaReS27 View Post
      Mai am o intrebare: Cum imi pot da seama daca sunt KM reali, apare pe cheie cand o pun pe tester? Sau cum?
      Salut Rares, si eu am trecut prin aceleasi intrebari inainte sa cumpar. Iti recomand cu caldura sa mergi la specialisti, oameni care stiu ce inseamna Mercedes. Personal merg la Marian, tu poti alege oriunde dar ideea este sa nu cumperi fara verificare.

      Comment


      • #48
        Rezolvat cu kilometrii aia, altceva, alte probleme?

        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

        Comment


        • #49
          Multumesc Zeus! [emoji1303]


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comment


          • #50
            Salut !

            Am C200 Kompressor din 2004, Elegance, autie automata 5G-Tronic, cu instalatie de GPL marca BRC montata in Germania inca de la cumparare.
            O am din iunie 2016 si pot sa te sfatuiesc in privinta achizitiei pe care vrei sa o faci in urmatoarele privinte (eu cu problemele astea m-am confruntat pana acum)
            - km sunt memorati in bord, contact, ECU si TCU (computerul motorului si al cutiei automate) ar trebui sa fie acelasi nr peste tot. fa o diagnosticare cu STAR si ai sa afli diferentele (daca exista) si ai sa mai afli urmatoarele :numarul de ore de functionare ale motorului, media de viteza cu care s-a deplasat masina de cand a fost pornita prima data.
            - cutia automata (eu iti recomand aceasta cutie 5G-Tronic) poate sa genereze niste costuri foarte mari daca nu este si daca nu a fost intretinuta corect. urmareste turatia motorului si indicatia turometrului. daca motorul merge rotund (dupa ureche) si turometrul oscileaza, aceasta inseamna o problema la convertizorul de cuplu. uleiul pe care il pui in cutie trebuie sa fie dintre cele mentionate in norma MB 236.14, respectiv ulei de tip ATF134... sa nu pui altceva niciodata. multi pun "ulei de cutie automata" si distrug cutia. la orice schimb de ulei urmareste reziduurile din baia de ulei a cutiei. daca apar reziduuri metalice nu este prea bine. schimbul vitezelor trebuie sa se faca prompt si ferm. cel mai bine este sa vezi cum merge una buna ca sa poti face o comparatie. revizia periodica : 5 litri de ulei, garnitura, filtru te costa aproximatix 600 lei depinde unde mergi. ai sa intalnesti si costuri de 1000 - 1400 lei mai ales la service de renume sau reprezentanta. personal... eu imi schimb singur uleiul in cutie si mi-am propus sa o fac in intervalul 30-40.000 km dar nu mai mult de 3 ani. pana acum l-am schimbat doar o singura data, la achizitia masinii si m-a costat 450 lei ulei ravenol si filtru+garnitura mahle.
            - verifica pierderile de ulei. de obicei acest motor are pierderi de ulei in urmatoarele locuri : la senzorii axelor cu came, la furtunele de aerisire a carterului motor, la pompa de vacuum, la capacul axelor cu came, la busonul de umplere a motorului cu ulei . aceste pierderi se produc datorita imbatranirii furtunelor si garniturilor, nu inseamna neaparat ca motorul are probleme, dar pentru tine este o ocazie buna sa negociezi. reparatia se face relativ usor iar garniturile si furtunele nu costa prea mult... cele pe care le-am enumerat eu nu ajung la 400 lei
            - consumul pe care il arata la bord este urmatorul: mediu este de 8%, oras exclusiv 12% (cred ca si peste, eu stau intr-un oras mic), exterior exclusiv 6,5% mers linistit dar nu dormit pe drum (110-130).
            - monteaza instalatie GPL si ai sa faci economie. chiar daca spui ca ai sa faci doar 10.000 km pe an, eu te asigur ca iti va placea atat de mult masina asta incat ai sa te plimbi cu ea de drag
            - masina este foarte stabila, silentioasa si rafinata. viteza ei preferata pentru consum este de 130 kmh la 3000 rpm. cum ai depasit aceasta viteaza se va cunoaste la consum. consumul meu de gpl este de in felul urmator: mixt, predominant extraurban 42 litri - maxim 450 km, iar in oras faci in jur de 300 km cu 42 litri gpl.

            iti doresc mult noroc pentru ca pana la urma despre noroc este vorba la o masina second hand de peste 12 ani

            Comment


            • #51
              Multumesc pentru sfaturi.

              Salutare,

              Multumesc mult pentru sfaturi.

              Dupa data de 01 Martie am de gand sa plec in Germania. Daca am noroc o sa vin acasa cu masina pe roti. Daca nu, o sa mai astept. Si poate mai fac un drum.

              Oricum am vazut ca in Germania masinile sunt mai ieftine cu aproximativ 1000 de euro fata de ceea ce gasesti in tara.

              Multumesc,
              Rares

              Comment


              • #52
                Salut, daca alegi modelul Face Lift din martie 2005 in sus, nu mai ai filtru de benzina montat pe masina care este destul de scump. Mercedes a renuntat la acest filtru. Stima.


                Sent from my iPhone using Tapatalk

                Comment


                • #53
                  salut

                  Salut . am citit cam toate comentariile . Eu mi-am cautat mercedes de la mijlocul lui Ianuarie , si a ajuns in fata blocului meu in 24 februarie . Bugetul meu a fost 7000 +-500 , am cautat w203 facelift si w204 . La banii astia am gasit w204 cu multi km si chel la dotari , asa ca am optat pentru un w203 care sa aiba km putini si dotari acceptabile . Dupa multi nervi si multe nopti pierdute , am gasit unul la 86.000 km revizii facute la 15.000 km la reprezentanta mercedes , interior cu piele si textil , bixenon , manual 6 trepte sportedition , jante pe 17 . Masina are un singur defect , pe bara din spate sunt 2 zgaraieturi . Masina a costat 6400 si inca 500 adusul pe roti . Pana acum sunt enorm de multumit de masina nu are nici o problema . In masina este un miros deosebit , parca-i noua . E adevarat ca w204 (in opinia oamenilor) arata mai bine ca si design , dar eu am preferat km si dotari . Am fost si prin tara la 2 masini , dar nu pot decat sa imi multumesc ca nu m-am grabit , pentru ca nu se pot compara . Acuma tu decizi ce iei , pe banii tai tu comanzi . Spor la gasit masina

                  Respectă regulile generale de postare!
                  Last edited by Florin_WES; 03-18-2017, 01:19 AM.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF