Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu trece peste 3000 turatii!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut baieti!! Sunt nou pe aici si sper sa nu fi gresit ceva! Am si eu problema la un MB E200 2.2cdi w210 an 2000, nu se mai tureaza peste 3000 ture, am fost la tester si mi-a dat debitmetrul l-am schimbat dar tot nu sa rezolvat, am observat ca cand o pornesc nu se trage geometria de la turbo, se trage numai in cazul in care infund cu degetul o intrare/iesire de la electrovalva de la turbo, cand pun degetul il trage si chiar daca este geometria trasa tot nu se tureaza peste 3000 ture. Am fost la un baiat ce face testere la reprezentanta MB, a incercat sa puna testerul original si mi-a spus ca nu ii da voie sa ii acceseze sistemul, I-am curatat si EGR-ul.
    Nu stiu ce problema sa aibe ca nu ii dau de cap!!!
    Astept cateva raspunsuri! Multumesc.

    Comment


    • Salut

      Am o problema cu un e200 2.2cdi w210 an 2000, nu se tureaza peste 3000ture, am observat si ca nu se trage geometria de la turbo, se trage numai daca pun degetul la electrovalva turbo. Am infundat elecrovalva cu un surub si tot nu se tureaza peste 3000. Care e problema ca nu stiu ce sa ii fac!! Astept orice rãspuns e bine venit!

      Sunt nou pe aici, nici nu stiu daca vede cineva postarea!

      Comment


      • Incearca cu alt debitmetru.

        Comment


        • Fa o diagnoza cu star diag.Poate fi si acutatorul dar sa lasam intai ce cod de eroare ai!
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • Salut! Daca ti-a dat eroare pe STAR debitmetru, probabil ca ala este problema. Daca ai pus un debitmetru second posibil sa nu fie bun, exact acelasi lucru l-am patit si eu recent la aceeasi masina ca si a ta, eroare debitmetru -limitare la 3000 ture, l-am schimbat second, l-am luat de pe o masina care mergea bine, dar nu a iesit din limitare, schimbat cu altul si a iesit instantaneu din limitare fara STAR.

            Comment


            • Salut ma scuzati dunt nou aicea si nu stiu cum pot deschide un subiect nou am un sprinter din 2005 313 si la un test a aparut probleme senzor temp combustibil -40 grade l.am cumparat dar nu gasesc unde este pe rampa nu se vede pe pompa nici atat ??? Multumeac

              Comment


              • Originally posted by marian321 View Post
                Salut ma scuzati dunt nou aicea si nu stiu cum pot deschide un subiect nou am un sprinter din 2005 313 si la un test a aparut probleme senzor temp combustibil -40 grade l.am cumparat dar nu gasesc unde este pe rampa nu se vede pe pompa nici atat ??? Multumeac
                Gasesti toate informatiile in regulamentul forumului nostru. Uite: http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • Salut colegi nu trece peste 3000

                  Sper sa fiu in limita regulamentului am o problema care nu stiu cat e de grava. De o saptamana intampin o situatie usor neplacuta. Nu se tureaza peste 3000 Dar nu scoate nici fum nici ceva lucruri anormale ajung pana la 3000 si taie dar ca viteza ajunge in parametri normali in functie de treapta vitezei.
                  Am incercat de doua ori acelasi truc si a functionat. Si anume scoteam mufa de pe sensor care e pe tubatura EGR. ,Ceva sensor boost temperature, puneam la loc si cateva zile no problem. Am vrut sa curat cu spray sensoru si mufa la contacte.
                  Dar as vrea o parere de la voi multumesc
                  Atasez si niste poze cu senzor si rezultat de la diagnoza star 4 si astept sfaturi toate bune


                  Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

                  Comment


                  • Mii de scuze sensor boost pressure

                    Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

                    Comment


                    • Sterge erorile, da o tura si pune din nou Star.ul. M55 este motorasul pas cu pas de actionare a clapetelor galeriei de admisie - poate da limp.
                      Senzorul MAP - poate da limp.
                      B2/5 este debitmetrul - cea mai frecventa cauza de limp.
                      HB-ul iti va papa bateria, anuleaza-l.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                      Comment


                      • Salut cam tarziu sa multumesc dar mai bine mai târziu decât niciodat.
                        Deocamdata am început cu schimbatul MAP dar nu sa schimbat nimic am comandat acum debitmetrul pierrburg sa vad daca schimba ceva

                        Sent from my SM-G950F using Tapatalk

                        Comment


                        • Apropo cum sa anulez HB care presupun ca heat booster. Poate gresesc dar as vrea sa îneleg cum sa anulez

                          Sent from my SM-G950F using Tapatalk

                          Comment


                          • Re

                            Buna. La fel si eu am u Mercedes E220 w211 din 2002 si in unele momente imi apare si mie ceck engine opresc masina o pornesc si dupa totul e oke asta pana o fortez din nou la depasiri sau merg agresiv. Am facut u tester si imi da eroarea P2047...de ce ar trebui sa ma apuc prima data ? Senzor presiune din rampa ? Senzor Egr ?? Un sfat va rog. Multumesc.

                            Comment


                            • este un service bun la BOBOCICA SI iti face strap la computer si merge f bine

                              Comment


                              • ohanesyan

                                Respectă regulile generale de postare!

                                Nu uita să treci pe la secțiunea Hai să ne prezentăm și My Car Mercedes-Benz.

                                Deși ai contul din 2010, ăsta-i al 2-lea post... .
                                Regulament general Club Mercedes.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF