Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Display LCD neiluminat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Nu cred că-i scurt. Şi mie mi-a făcut la fel şi m-a mâncat în dos de mi-am pus led că nu se aprindea nicicum şi am tot schimbat la becuri. Ledul a mers exact o zi după ce l-am montat. Dar cum nu aveam unde s-o mai operez (nu desfac coteţul în faţa blocului nici bătut şi acum m-am prins iarna) a rămas aşa. Acum după cca 50-60 km se aprinde. Prima dată pâlpâie de câteva ori şi apoi rămâne aprins. Am impresia că e ceva contact imperfect pe undeva şi până nu se încălzeşte bine nu merge. Grijă mare cu învârtitul becului că lamelele de pe dulie îs foarte tari şi pe placă e doar ceva foicică de aluminiu sau ce-o fi. Să n-o rupi. Musai cu simţ dacă bagi patentul acolo.

    Nu cred că e siguranţă separată pe becul respectiv, ar fi prea de tot. O altă chestie ar fi să nu fie bec de 24V. Mie aşa mi-au vândut prima dată şi eu prostovan nu m-am uitat până n-am ajuns să le montez. Se roşea puţin filamentul şi atât
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #62
      O sa mai cumpãr azi un rand de becuri și am sa încerc din nou. Revin ...

      Comment


      • #63
        Problema rezolvata cu alt bec de la Osram. Sper sa nu mai am de desfãcut pe acolo sau rupt toate clemele, cam nasol de umblat fara sa se rupã ceva.
        Toate cele bune.

        Comment


        • #64
          Ce cleme ai rupt? Dacă-s plasticele de la porcăria aia de sub bord, scoate-le pune nişte superglue (d-ăla la bidonaş) şi mai ţin până la următoarea desfacere. Altfer stă plasticul într-o dungă. Eu m-am chinuit de am crezut că fac cu capul. S-a rupt exact pe dreapta cel mai de jos şi cum apăsam pe butoanele de reglat lumina în bord sărea plasticul. Problema e că am pierdut picioruşul. A fost ceva circ până l-am confecţionat din altceva. N-o lăsa aşa că o să te doară capul mai târziu
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #65
            M-am saturat si eu ornamentul acela.Lipeam dunga ornamentului de sub volan de marginea consolei centrale, zona aceea unde se suprapun.Cand facea figuri cate un bec asteptam sa cedeze de la sine lipitura; ca altfel nu ma induram sa desfac.
            Si pana la urma am gasit rezolvarea, am vandut masina )
            Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
            https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

            Comment


            • #66
              Deocamdatã am lipit cu banda dubla adeziva pisiorusele rupte , le-am lãsat bãgate în locașul lor dupã care am pus plasticul înapoi, am rupt cele doua cleme de pe partea dreapta cat și din stânga, 4 buc, naspa. Am folosit o bana dubla adeziva de la Tesa, sper sa tina !

              Comment


              • #67
                Salut!
                Stiu ca atunci cand te paleste e grava problema,dar regula ce ar trebui respectata e ca nu se umbla la plastice pe timp de iarna.Iarna nu-i ca vara(dupa cum a zis un clasic in viata.)

                Comment


                • #68
                  Exact DETHAVE. Eu din septembrie am licurici în bord. Până în Noiembrie n-am avut unde să o operez și după... hmmm e prea frig. A fost chinul dracului cu pila dintr-un capac de butoi până i-am dat formă și l-am ăcut să stea pe poziție. Nici nu știu cum s-ar putea scoate fără să rupi nimic acolo... Se putea pune frumos cleme pe o parte și niște șuruburi pe alta, nu țigănia cum au făcut... Dar asta e, defilăm cu ce avem
                  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                  Urmează: Dacia 1300 '74

                  Comment


                  • #69
                    Si vara se rup, pentru ca sunt vechi si coapte de soare.
                    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF