Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motorul se opreste la relanti.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cred ca cea mai ok solutie e schimbat kitul de pornire cu ceva din dezmembrari, numai dupa ce vezi cu ochii tai lamelele debitmetrului.

    Comment


    • Din cate stiu eu, e necesara adaptarea dupa ce lamelele au fost montate.
      Mai mult decat atat, se pare ca lamelele au un numar inscris pe ele, vizibil cu lupa sau microscopul si lamelele se schimba cu unele cu acelasi numar.
      Avand o oarecare toleranta este necesara adaptarea, care ar consta oarecum, in eliminarea din soft a vechii valori de adaptare. Mai multe nu stiu nici eu..., dar poate ne lumineaza vr'un coleg manuitor al STAR-ului.
      Toate cele bune!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

      Comment


      • Sa vin cu un update: cu ajutorul colegului pantera_roz99 am sters adaptarile cu STARul si motorul a mers fara acele intreruperi. Doar ca amestecul era bogat si cum a venit si ITPul l-am cazut

        Acum am pus inapoi lamela deteriorata si pare sa nu mai fie bogat amestecul. Am fost si la reprezentanta si mi-au confirmat ca nu pot face ei recalibrarea si un ECU nou costa 7700lei. Ca optiuni eu le vad:
        1. Inlocuit ECU (+imobilizator, chei) cu unul din dezmembrari (doar ca e greu de gasit acelasi model, pt A160, ambreiaj automat)
        2. Reparare + calibrare la ecutesting.com sau softelectronic.com

        O sa va mai tin la curent daca rezolv ceva. Deocamdata masina se odihneste.

        Comment


        • oprire motor

          salutare
          am vaneo 17cdi cu cutie automata.
          simultan cu problema F la cutie am inceput sa am si problema opririi motorului.
          am schimbat la reprezentanta maneta schimbatorului. aia s-a rezolvat . problema cu oprirea la relanti a ramas. mi-au spus sa o curat masina din cand in cand cu turatie de 3500 cateva minute. le-am curatat, am dovada - un radar. dar nu s-a rezolvat.
          la pornire, pana este socul automat este OK. apoi odata cu scaderea turatiei la 800-900 are momente cand se ineaca, scade turatia si apoi ori isi revine ori moare.
          asta doar la relanti daca apuc sa turez putin merge normal, trage bine, consum normal, ulei nu consuma. atunci cand are tendinta de a se opri, scoate fum alb.

          idei, solutii??

          Comment


          • A mea, W169, benzină, din 2004, se comporta așa doar sub -5 grade, probabil de la drumurile prea scurte.
            La -12 a aruncat uleiul.
            A good car is nothing without a good garage.
            Mercedes too.

            Comment


            • Salut,
              Mi s-a intamplat si mie sa se opreasca motorul la relanti cand am ajuns la destinatie dupa un drum de 15 km dar dupa 5 min. de pauza si-a revenit. De obicei fac drumuri scurte nu mi a aruncat uleiul, la rece porneste la prima cheie.

              Trimis de pe al meu SM-T116 folosind Tapatalk
              Service romanesc de prima mana :
              - Cât mã costã reparația mașinii?
              - Ce problemã are?
              - N-am cea mai vagã idee.
              - 843 lei și 50 bani!

              Comment


              • Am revenit cu completari. Se pare ca ECU este de vina si comanda prost EGR-ul si il ineaca, daca obturez conducta de la EGR, nu mai sunt probleme. Doar ca apare EPC si autodiagnoza motor. Nu stiu daca creste consumul. Are cineva solutii?. Pot lua o unitate ECU second?

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF