Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Eberspacher d5wz

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eberspacher d5wz

    Azi am intampinat o problema, am dat drumul la sirocoul din dotare la sprinter 416 2003 si a inceput sa scoata fum, l-am oprit repede si l-am lasat putin, dupa cand ii dau comanda sa porneascã nu mai zice nimic, precizez ca am si controler care functioneaza si fara motor pornit, nu mai vrea sa porneasca in nici un fel, nici cu motor pornit nici cu el oprit, nu mai porneste nici ventilatorul din el, nimic nimic nu se mai aude.

    Stiti care ar fii problema si unde sa umblu prima data?

  • #2
    Verifica pompa de apa auxiliara .E prinsa in compartimentul motor pe panoul dinspre cabina.
    Bafta

    Comment


    • #3
      In momentul in care dai start aceasta pompa trebuie sa plece, sa se auda lucrand si abia dupa cateva secunde pleaca si sirocoul.Daca ea nu pleaca, de acolo e prima problema.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #4
        Pompa de apa se repara destul de usor.Se demonteaza si se schimba carbunii cu uni de dacie de alternator sau electromotor.
        Cineflorix trans srl

        Comment


        • #5
          Poate ai vrut sa zici carbuni de bormasina...in niciun caz de electromotor..!Pui la 5 pompe din carbunii de dacie!
          ____________________________________________

          Comment


          • #6
            Eu asa am de 2 ani si nu am schimbat carbunii.Din ce am inteles de la un electician auto trebuiesc carbuni care merg la 12v.La aeroterma am pus initiali carbuni de pompa de apa de 220v.Mergea doar pe o viteva aeroterma.Am pus carbuni de dacie si merge si astazi.
            Cineflorix trans srl

            Comment


            • #7
              Carbuni sau perii la 12 v sau 220 v ? .Sigur electricianul nu prea e electrician .

              Comment


              • #8
                Gresala mea! Perii colectoare. https://www.okazii.ro/set-perii-elec...761-a181838136
                Last edited by free ride; 12-09-2016, 10:13 AM.
                Cineflorix trans srl

                Comment


                • #9
                  Daca nu porneste nimic (pompa apa, ventilator ce alimentează cu aer și evacuează gazele arse, pompă dosing), la sirocou, atunci SIGUR e o siguranța arsă. La comanda de pornire, întâi face o verificare a tuturor cele enumerate în parantezeze, plus bujia încandescentă (care după ce aprinde combustibilul, are rol de senzor de temperatură/flame senzor) si dacă toate sunt OK , începe ciclul de funcționare. Dacă ceva este defect intră în avarie și se oprește. La urmatoarea încercare de pornire va începe tot cu verificarea iar dacă defectul persistă, intră iar în avarie. După 3 încercări eșuate trebuie resetat sirocoul prin scoaterea siguranței principale și bineânțeles înlăturarea defecțiunii. Succes în remedierea problemei !

                  Comment


                  • #10
                    Daca nu porneste deloc va rog sa verificati buja . Eu asa am patit...

                    Comment


                    • #11
                      Observație

                      Au trecut mai bine de 2 săptămâni de când au început să curgă răspunsurile cu recomandări și posibile cauze ale defectului semnalat de inițiatorul topicului, dar acesta din urmă nu a intervenit deloc! Aș fi curios dacă problema a fost rezolvată, iar dacă DA, să fie informată și comunitatea de aici, căci astfel ne putem ajuta reciproc, în concordanță deplină cu scopul și menirea forumului!
                      Lord W126 500SE -> 2.5D
                      Lady W123 230C -> 240D
                      W124 -> 200D
                      W208 CLK200 -> 2.0

                      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                      Comment


                      • #12
                        Suna a Stan si Bran dar mai poate fi o cauza:nivelul scazut de motorina in rezervor !!!Si cati stiu eu care umbla cu becul pe galben.....Saptamana trecuta,venit din cursa acasa cu ceva motorina,cat sa nu se aprinda becul, pornesc dimineata la -10 si pun soba sa arda, cand colo....nimic.Programez din ceas...nimic...Deja intrat in avarie, am inceput ,sigurante,telefoane,intrebari......Noroc ca s-a aprins becul si a trebuit sa alimentez.....Dupa alimentare,avand comanda memorata a plecat singur saracul.....Dar eu ,nu...batman,batman ...Asa ca, se poate intampla...Stima.
                        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                        Comment


                        • #13
                          Stiti un mecanic care se pricepe la ebespaher prin Bucuresti sau imprejurimi?
                          Cineflorix trans srl

                          Comment


                          • #14
                            Este un nene , zona Filaret -Tafic Greu . Iti dau pm cu nr lui daca doresti .
                            Honda.

                            Comment


                            • #15
                              Te rog da-mi numarul.Multumesc mult.............. Am gasit si niste manuale https://www.pfjones.co.uk/eberspache...02003%20JE.pdf sau https://www.butlertechnik.com/downlo...hop_manual.pdf
                              Last edited by free ride; 12-19-2016, 00:11 AM.
                              Cineflorix trans srl

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF