Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cheie briceag si inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Nimic nu e imposibil, dar pentru 10 lei nu merita efortul!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #47
      La masina mea,dotata cu cheie briceag,nu funcționează închiderea de pe butoanele de la cheie(funcționează doar de la butonul de pe consola centrală si se închid ușile la 15km/h ),iar când bag lamela in butuc Închide doar usa șoferului restul nu le inchide ....o rezolvare exista????fara a veni cu ceva aftermarket


      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • #48
        LauLaur care-i întrebarea de 10 lei? Nu mă prind nicicum. Pe forumurile din uk nu găsesc nimic, sau nu caut eu bine.

        Nituionutdaniel dacă ai resincronizat prin metoda lui LauLaur şi nu a mea atunci probabil e mort ceva în cheie sau în receptor. Ai o singură cheie briceag? Eu de ex am două dar doar una merge.
        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
        Urmează: Dacia 1300 '74

        Comment


        • #49
          E tare aiurea când rămâi fără baterii.
          Nu-i o intrebare, e pretul unei baterii, sa le schimbi mai des. Decat sa te apuci de modificari...
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

          Comment


          • #50
            Da,am o singura cheie (((


            Sent from my iPhone using Tapatalk

            Comment


            • #51
              LauLaur, poate m-am exprimat eu greşit... Clar n-o să facă nimeni o ţigănie pentru 10 lei. Ar fi culmea. Dar uite că se mai întâmplă să nu-ţi meargă telecomanda. Colegul de mai sus are doar o cheie ce nu merge, am şi eu una defectă, cred că-i dus ceva circuit din ea. La Corsa ce-am avut-o înainte se închidea / deschidea din telecomandă şi / sau cheie. Drept că aia avea doar 3 uşi

              Speram să fie o modalitate, gen apeşi 2 botoane pui cheia etc. etc. şi se întâmplă cumva să se închidă / deschidă toate din "învârteala" din uşa şoferului. Mă gândeam că o fi ceva "ascuns" ce poate fi activat cum e cu becul de la check engine. De asta întrebam că eu am tot căutat şi n-am găsit nimic relevant. Nimănui nu i se încuie toate uşile când învârte cheia în uşa şoferului?

              Mulţumesc.
              Fosta: W168 A160 '99 Benzină
              Actuala: W169 A200 '04 Benzină
              Urmează: Dacia 1300 '74

              Comment


              • #52
                Nu exista o astfel de procedura. Poti doar seta din cheie, sa se deschida la prima apasare a butonului doar usa soferului, urmand a doua apasare pentru celelalte usi.
                Si eu tot o singura cheie am... Incearca sa duci cheia defecta la un electronist bun, poate se rezolva.
                Din cate stiu eu, pe yala usii exista doua contacte care, la invartirea cheii ar da comanda de inchidere/deschidere. La masinile cu inchidere din telecomanda nu sunt sigur de existenta lor.
                Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                Comment


                • #53
                  Buna tuturor si La multi ani!
                  Inca nu am rezolvat problema cu inchiderea din telecomanda. Cea ce e interesant e faptul ca dupa cel putin o ora dupa ce am oprit masina functioneaza telecomanda inchide/dschide usile. ( mai nou din cate vad la prima apasare se deschide doar usa soferului si la a doua apasare restul usilor ceea ce nu se intapla). In momentul in care opresc motorul si vreau sa inchid usile nu mai merge telecomanda si trebuie sa le inchid de la putonul de pe consola, sa ma intind de pe bancheta din spate, ca in moment ce usile din fata sunt deschise nu blocheaza usile, ceea ce pot doar la usile din spate. De ce este aceasta anomalie, mai ales daca ziceti ca nu are nimic cu cipul. Ma lamuriti si pe mine si ce sa-i fac? Merg in seara aceasta la cineva care se ocupa cu chei, inchideri centralizate etc sa vad ce imi recomanda. Daca era vb de initializare a cheii, banuiesc ca ar fi trebuit sa fie in totalitate nefunctionala! Adica sa nu inchida /deschida usile deloc. Dar mie imi merge dupa un timp. Astept pareri.

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by nituionutdaniel View Post
                    La masina mea,dotata cu cheie briceag,nu funcționeazã închiderea de pe butoanele de la cheie(funcționeazã doar de la butonul de pe consola centralã si se închid ușile la 15km/h ),iar când bag lamela in butuc Închide doar usa șoferului restul nu le inchide ....o rezolvare exista????fara a veni cu ceva aftermarket


                    Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Si la a mea e la fel!

                    Comment


                    • #55
                      Am mai întrebat stânga-dreapta. Singura soluţie e reparatul cheii / modului care se ocupă cu citirea comenzilor de la cheie. Cica astea care vin din fabrică având telecomandă pe cheie nu mai au conectorii de închidere centralizată în uşa şoferului. Personal n-am desfăcut nici o uşă, dar am reuşit să-mi repar şi a doua cheie (lipituri desfăcute -- fusese trântită bine).
                      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                      Urmează: Dacia 1300 '74

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by moisedan View Post
                        Salut,

                        Cumperi un modul de inchidere centralizata, il montezi pe masina, demontezi cheile si scoti din ele cip-ul si lamele si le atasaezi la cele briceag.
                        Am pus cateva poze pe care le-am facut cand mi-am montat eu inchiderea.
                        Salut!
                        Am cumparat si eu un modul asemanator cu al tau. Ma poti ajuta cu montajul? Am acelasi model de Mercedes ca al tau. Astept un raspuns.
                        Multumesc!

                        Comment


                        • #57
                          Salut,
                          La a class-ul meu am doar o singura cheie tip briceag cu inchidere centralizata. Eu vreau sa cumpar o cheie la fel ca a mea din dezmembrari si sa-i fac o lama noua dupa cheia mea. Poate sa fie ulterior reprogramata cheia luata din dezmembrari si sa functioneze ca cea veche? Chipul de pornire si frecventa de inchidere/dezchidere pot fi rescrise de cineva care se ocupa cu asa ceva?

                          Comment


                          • #58
                            Din cate stiu nu se poate decat la reprezentanta pe un pret astronomic.
                            Ar putea fi totusi o informatie de la cineva priceput undeva pe forum despre cum se rezolva asta. Daca nu ma insel.

                            Ce poti face tu e sa iei cipul de la cheia pe care o ai si sa il lipesti undeva langa imobilizator ca sa iti porneasca masina si cu a2a cheie.
                            Eu asa as face pana as gasi o solutie convenabila....daca as gasi.

                            Comment


                            • #59
                              Cauta in bazar pe forum, am eu una pusa la vanzare.Din cunostintele mele prea slabe pe partea de immo la w168 telecomanda se poate utiliza pe alta masina, dar chipul treebuie sa fie nou si scris dupa informatia extrasa din immobox.sau utilizezi chipul vechi lipit pe bobina.
                              O alta varianta este sa pui emulator si ai scapat de chipurile din cheie.
                              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by jax_zman@yahoo. View Post
                                Salut,
                                La a class-ul meu am doar o singura cheie tip briceag cu inchidere centralizata. Eu vreau sa cumpar o cheie la fel ca a mea din dezmembrari si sa-i fac o lama noua dupa cheia mea. Poate sa fie ulterior reprogramata cheia luata din dezmembrari si sa functioneze ca cea veche? Chipul de pornire si frecventa de inchidere/dezchidere pot fi rescrise de cineva care se ocupa cu asa ceva?
                                Salut!
                                Lama cheii se poate face relativ ieftin. Te costa cam 60 lei o carcasa noua cu lama pe doua piste(parca asa era denumirea )+ confectionat. Dar lama noua nu poate decat sa.ti deschida usa soferului( din yala) si sa.ti invarta contactul. Deschiderea centralizata o face telecomanda si autorizarea de pornire cipul. Nu se poate folosi o telecomanda de pe alta masina fara reprogramare. Cei care au schimbat kitul de pornire stiu ca odata cu ecu se schimba cheia si modulul DAS( cel de sub bord in care vine bagata mufa bobinei imobilizator). Modulul asta gestineaza, pe langa autorizarea pornirii si inchiderea din telecomanda.
                                La reprezentanta, dupa seria de sasiu , vei primi o cheie noua, functionala(functionala doar daca kitul de pornire mai e original).
                                Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF