Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motorul se opreste

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Pe bord apare ceva? Eventual "Visti Workshop EPC"?

    Comment


    • #17
      Am avut si eu o problema asemanatoare la vito al meu si sa rezolvat la reprezentanta mercedes timisoara, sa pus pe tester si a depistat niste fire intrerupte care duceau la cipul masinii, pe linga asta a mai fost si un releu defect. Nu stiu cum de nu tiau depistat cei care tiau facut test motor? Ma mir, dar na eu te sfatui sa mergi totusi la o reprezentanta si sa vezi exact problema, Bafta

      Comment


      • #18
        se opreste in depasiri

        sal.la vito 112cdi din 2000,masina aceasta o am de 2 luni ,nu am reusit sa-i schimb uleiul,filtrele,din probleme financiare.pana acum de cand s-a incalzit afara i-am reparat inchiderea,am demontat srocoul sa-l repar(a cam fost neglijata aceasta masina).am o problema,am venit aseara dinspre Alexandria spre Bucuresti,in depasiri cand calcam mai apasat acceleratia se oprea motorul avand senzatia ca nu se mai alimenteaza,o scoteam din viteza(deoarece nu aveam decat o banda pe sens si mergeam in coloana nu vroiam sa incurc traficul,se facuse si noapte)si-i dam la cheie mai lung,dupa circa 1 minut de dat la cheie o lua.pana am ajuns in Bucuresti mi-a facut viata un calvar am mai avut si cateva incercari reusite de a depasi,am incercat si varianta ca atunci cand depasesc sa n-o mai calc la blana,s-o accelerez mai usor,cateodata mi-a mers cateodata s-a oprit.zilele acestea am sa-i schimb filtrul de ulei,am vazut ca se vorbeste aici despre filtrul de ulei,daca nu ar fi de vina filtrul de ulei aveti idee care ar fi celelalte defecte posibile?in rest in trafic se comporta bine,problema apare cam la 100 km/h si cam 2500-3000rotatii exact cand am nevoie de ea.

        Comment


        • #19
          Filtrul de ulei n-are treaba.Poate ala de motorina.Daca nu rezolvi doar cu filtru de motorina trebuie diagnoza.Cumva EDC aprins in bord cand se opreste motorul?

          Comment


          • #20
            Verifica filtru de motorina daca e de proasta calitate se rasuceste in paharul lui eu am patit asa la un e200 cand o calcam in depasire se oprea motoru...filtru de motorina era rasucit ...lam schimbat si de atunci nici o problema.

            Comment


            • #21
              Daca iti porneste greu la cald, si la rece iti porneste bine e mai mult ca sigur dus un injector. Cand sunt duse injectoarele si o fortezi iti moare motorul.

              Comment


              • #22
                se opreste in depasiri

                am scris din greseala ca verific filtrul de ulei,stiu ca n-are a face cu opririle,trebuie verificat (schimbat)cel de motorina.in privinta pornirilor la cald si la rece nu sunt probleme,porneste bine oricand.in privinta pornirii,asta s-a intamplat cand a fost perioada geroasa,aproape in fiecare dimineata,se mai intampla si cand aveam motorul cald sa nu porneasca in sensul ca-i dam la cheie se auzea releul de la bujii cum tacanea se mai auzea si pe la electromotor cum tacanea dar nu cupla electromotorul(remediul de moment a fost urmatorul;am pus contactul,am scos-o din viteza,am dat carcasa de plastic jos de la electromotor,am luat o cheie TEU,am apucat-o invers am bagat-o la electromotor,am atins cu partea vertica alimentarea cu 12v adica firul gros rosu si cu una din partile TEUlui am atins firul subtire ce vine de la contact si duce la bobina starterului electromotorului a dat un pic peste cap dupa care am pornit-o din cheie).aici multi o sa spuneti ca ar fi de vina carbunii,bendixul dar va contrazic,ceea ce am facut eu a fost ca am alimentat cu 12v firul de curent ce venea de la contact,(a ramas sa verific ca atunci cand o pornesc din cheie si n-o ia sa masor firul ce vine de la contact si duce la electromotor)mai repede ar fi contactul,un releu sau cheiea,trebuie sa ajung la brasov sa iau a doua cheie de la fostul propietar sa vad cum se comporta la pornire.bine-nteles ca ceea ce am scris mai sus n-are-a face cu opririle mele in timpul depasirilor.cineva mi-a scris mai sus ca o problema ar fi si EDCul.sa va spun si ce martori am aprinsi in bord;
                1 SRSul mi-a spus fostul propietar c-ar fi de la scaunul din dreapta.
                2 EBV nu stiu nimic
                3 ABSul nu stiu motivul
                4 EDCul nu stiu nimic
                5 Martorul de la bujii,se stinge si reaprinde(stiu de la cealalta ca am una doua bujii arse,mai am un vito 108D)
                5 Rotita galbena din stanga(am citit pe-aici ca ar fi contactul de la pedala de frana,l-am demontat dar am vazut ca lucreaza,cand inchide pe frana deschide ceilalti doi contacti si invers).
                Acum din ce v-am enumerat mai sus atatea defecte plus sirocoul,inchiderea si ce a mai avut vina o poarta propietarul dinainte,de cand s-a incalzit afara eu am inceput sa repar la ea,imi este greu deoarece nu este buget(filmez cu camera la nunti deci acum am o perioada moarta,mai am de facut la megan itp si asigurare,la bmv a expirat asigurarea si itp in martie,la vito 108 d expira itp in aprilie,plus rovignietele,sunt foarte inghesuit financiar nu mi-am permis sa-i fac nici macar un tester,am luat-o pe bajbaite si primind sfaturi de la voi pe care le accept in continuare).

                Comment


                • #23
                  Daca se opreste cand o fortezi in depasiri sau in coasta, si se aprinde EDC (Electronic Diesel Control), pompa de inalta s-a dus. Eu am cumparat una noua, dar exista kit-uri de reparatie la 4-500 lei. Mai greu sa gasesti persoana care s-o repare.

                  Comment


                  • #24
                    se opreste in depasiri

                    la mine sta aprins EDCul incontinuu si se manifesta exact cum ai zis tu,spune-mi cum ai intrat in posesia KITului de reparatii pt pompa si cam ce contine am sa mi-l montez eu.ieri am vandut un vito 108D din 96,(am dat-o cu 1800E,anul trecut cand mi-a iesit 2800E n-am dat-o,m-am incapatanat,dar daca am prins-o p-asta la 6400 ron 112 CDi din 2000,am zis ca una peste alta este bine)am facut rost de bani si-mi permit acum sa fac si testere caci stau mai multi martori aprinsi in bord,cel care a avut-o a cam neglijat-o.

                    Comment


                    • #25
                      Kit-ul de reparatie pentru pompa common rail il gasesti la orice distribuitor serios de piese auto. Astia mai mici nu aduc pentru ca nu prea castiga la ele. Contine 3 pistonase cu toate accesoriile.
                      Daca ai banc de proba pentru pompe CDI, monteaza-l singur

                      Comment


                      • #26
                        se opreste in depasiri

                        sal.revin cu detalii dupa venirea de la service;
                        am fost la un service,am pus masina pe tester,mi-a sters unele erori.Pe tester aparea asa;injectorul nr.1 lucra la 2,2 - 2,4,injectorul nr.2 si 3 la valori normale,injectorul nr.4 lucra la 1,7(mi s-a explicat ca valoarea normala de lucru ar fi cat mai aproape de zero).Mecanicul a inceput sa ma ia cu vrajeala ca daca am dat 100 ron pt.tester ei nu scapa asa usor si trebuie sa mai muncesca sa mai demonteze cate ceva pe acolo(stia el ceva dar n-a spus-o cu glas tare).a desfacut pana a ajuns la injectoare si mi-a aratat ca injectorul nr.1 rasufla,i-am zis sa-i schimbe saiba dar el a insistat sa-l repare neaparat si pe nr.4(dupa ce m-a vazut cam nehotarat din cauza ca costa;schimbat saiba la nr.1 si reparat la nr.4,1000 ron,eu am avut din 1986 motociclete masini dar niciodata n-am dat asa de multi bani la service in general le-am reparat singur).Dupa ce am luat masina de la service am fost multumit,merge,nu se mai opreste,nu mai scoate nici fum nu mai baga nici gaze in interior,deci problema nu a fost de la pompa de inalta(inainte sa ajung la service am schimbat si filtrul de motorina dar degeaba)a fost de la injectoarele 1 si 4.mi-a mai spus ca masina este tunata,adica se-nfige foarte tare,cauza fiind ori adaugarea unui cip asta inseamna cresterea cailor putere ori pusa pompa de sprinter.A mai ramas aprins martorul cu rotita galbena din stanga(am umblat inainte la contactul de la pedala de frana,lucreaza normal da nu stiu care ar fi cauza de sta aprins,daca stiti astept sfaturi),airbagul de la scaunul din dreapta(mi-a spus fostul propietar ca a dat cineva cu piciorul in scaun si de atunci sta aprins,daca aveti solutii ajutati-ma)si ABSul mi-a spus ca s-ar putea sa fie motorasul de la ABS,daca a mai demontat si reparat cineva astept sfaturi(un ABS am inteles c-ar fi 400 ron,la bmwul meu seria 5 stiu ca inlocuirea ABSului trebuie sa fie din acelasi an de fabricatie si resoftat sa-l cunoasca calculatorul).

                        Comment


                        • #27
                          N-ai spus ca n-ai verificat injectoarele. Sunt considerate consumabile, si se schimba dupa 200 000 km. Bine ca ai iesit ieftin.

                          Martorul cu rotita galbena se aprinde si de la placutele de frana uzate, sau vreun senzor de pe placute miscat de la loc.
                          Last edited by Alph0nse; 03-29-2012, 12:27 PM.

                          Comment


                          • #28
                            Buton frana

                            Buna ziua , am si eu o problema la care nu stiu sa ii dau de cap. Am un Vito 108cdi din 99 la care ii moare motorul cand apesi frana. Nu conteaza daca sta pe loc sau in mers. Porneste normal , nu da nici o eroare in bord si cand am pus piciorul pe frana a murit. Am umblat la butonelul din spatele franei si nu am mai pornit deloc apoi , nici lumini in bord nici o miscare. Aveam curent dar nu pornea. Dupa ce am apasat mai bine butonul respectiv in locasul lui a pornit si nu a mai facut figuri decat o singura data. Va intreb daca poate fi de acolo sau din contact sa stiu ce sa schimb ? Multumesc

                            Comment


                            • #29
                              sfat

                              Am avut si eu aceasta problema ,la mine am schimbat garniturile la pompa de inalta si am rezolvat , cand se duce senzorul din capul rampei nu mai porneste nici cu slujbe

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF