Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ciprian.w203 View Post
    Domnule optik te salut. Am o intrebare pentru tine,am avut aceasi problema si aceasi eroare ca si a colegului seven37 mi s-a recomandat la la fel schimbarea placi electrice ukei filtru garnitura etc...dupa schimbarea lor aceasi problema doar ca f rar si altfel. Precizez ca dupa ce fac vreo 200 300 km si e f cald motorul si probabil si uleiul din cutie daca bag putin picioru in acceleratie la fel intra in mod de avarie in viteza 2 sau 3. Care ar fi problema mea si ce ar mai trebui schimbat? Sau defect...
    Salut!Cutiile despre care vorbim acum(si cele 7 g-tronic),au des problema anume cu plata electronica-din cauza supraincalzirii uleiului.Daca ai avut eroarea P2203 tiau recomandat corect sa schimbi plata.Acum cind intra in avarie ai tot eroarea de prima data?Parerea mea e ca trebuie sa speli bine radiatorul si conductele de racire a cutiei(cred ca n-ai facut lucrul acesta nici odata).

    Comment


    • Da adevarat nu am facut chestia asta niciodata. Ma intreb unde as putea sa merg sa fac chestia asta sau ma descurc singur? Locuiesc in Germania.si da sa sti ca am exact aceasi eroare...

      Comment


      • Te sfatui sa mergi la un mecanic,sa-ti faca un lucru calitativ.

        Comment


        • Multumesc. Sper sa gasesc pe cineva priceput.

          Comment


          • Salve! De curand am luat un C180 W203 din 2005 sau 2004 dupa cum am descoperit mai nou, masina despre care nu stiu nimic (am riscat sa o iau fara istoric pentru ca arata foarte bine); are o cutie automata la care inca nu am ajuns sa ii fac o verificare. Nu am mai avut automata pana acum, dar am mai mers in/cu unele... Din punctul meu de vedere schimba super; la rece, cand pornesc si mut din P in R si din N in D simt un mic svac, dar il asociez uleiului rece din cutie, apoi nu mai face schimba chiar foarte lin (in momentul in care ii dau talpa schimba la 4-5k ture , cand o las usor cam la 3k ) o problema ar fii ca am observat ca atunci cand trec pe S si incerc sa schimb manual cateodata nu cupleaza viteza superioara(daca vreau sa io dau un pic sub turatie-pe la 2k); este normal ? adica e un fel de protectie a cutiei pentru newbi care nu stiu sa o foloseasca sau trebuie sa ii fac o revizie? Era sa uit VIN WDB2030461A766641
            Multumiri anticipate !
            Make Love, Not war

            Comment


            • Buna seara.
              As incepe prin a ma prezenta. Ma numesc George si sunt din oradea.
              Sunt nou pe forum,si proaspat detinator al unui M.B c220 cdi 2004 facelift,150cai,cutie automata.
              In primul rand imi cer scuze de postare ca e lunga,dar neah..nu stii intrebi pe cine stie,si spui tot ce ai observat:d
              Venind cu masina si germania am observat urmatoarele:
              - pe autostrada,pe pilot automat...indiferent de viteza, acul de la turometru oscileaza putin, 20-50 ture+/-.
              - la accelerari lente...accelereaza in trepte...merge se opreste iar merge...dar nu bruscheaza f tare.
              -daca ii dau kick-down....se tureaza 100 ture sa zic..sta 2-3 secunde acolo apoi urca...
              -cand schimba,asta fie ca e prima data cand am cutie automata,fie ca asa fac ele, parca smuceste putin..adica accelereaza mai mult umpic..il tine akl juma de secunda apoi schimba.
              Intrebarea mea...acele oscilatii ale turometrului...faptul ca schimba umpic brusc ca si cand ar face frana de motor..dar se aimte f putin...la limita cat sa simti....si toate cele prezentate mai sus...sunt probleme de cutie sau doar necesita schimb de ulei? Cineva mi'a spus ca ar putea fi placa electronica din cutie?
              Dl automaticul, ce parere aveti?
              Vreau sa spun ca pe sport masina nu mai face aceste simptome asa mult...decat acea oscilatie de turometru.

              Masina am condus'o 1700km ..motorul l'am oprit doar d 2 ori cand am fost la cumparaturi iar la pauzele de cafea l'am lasat sa mearga la relanti( cica ar fi ok pt cilindri sa nu il opresti dintr'o data dupa un drum lung).

              Ce imi recomandati sa fac?
              Masina are istoric la reprezentanta M.B dar nu am vazut pe akl sa fie notat schimb ulei la cutie.

              P.s asta e off topic...akm seara dupa ce am oprit..se auzeau niste zgomote ciudate sub ea..ca si un fier ce se dilata/contracta....sa fie de la esapament cum se racea sau....? Niste tronc...clanc..dar f incet...

              Multumesc anticipat si astept un rasp/sfat de la cei ce au avut problema asemanatoare sau dl automaticul daca ma poate ajuta.
              Eu am.zis initial sa merg la un tester sa vad.

              BTW. am in bord pe computer: service B in 600km.
              ala cica ar verifica tot. Cam cat costa o constatare pt service B la reprezentanta sau e neaparat necesara? Tinand cont ca se verifica si cauciucuri..lamelele stwrgatoarelor de parbriz...usi..lumini...chestii c le vad ca sunt ok.

              Multumesc mult si scz de postarea lunga.
              Last edited by mierlut.george; 07-03-2015, 01:58 AM.

              Comment


              • Buna ziua. Nimeni nimic?

                Comment


                • Originally posted by mierlut.george View Post
                  Buna ziua. Nimeni nimic?

                  Sfatul meu, de specialist,...imparte-ti problemele pe teme, cauta diverse alte topicuri asemanatoare si vei putea puncta mai clar si in special mai scurt fiecare post.

                  E aproape imposibil de pe telefon sa citesti si sa mai si intelegi asa text lung si complicat.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • Buna seara.
                    Scz de lungimea textului.
                    Dar fiind nou,nu ma prea descurc cu forumul.
                    Si as remedia problema cat mai repede.
                    Are cineva de aici nr d tel al user'ului automaticul?
                    Multumesc

                    Comment


                    • buna ziua
                      cum se verifica nivelul uleiului in cutie?
                      si cum pot afla ce tip de cutie am? e automata, modlul masinii c220 cdi an fabricatie 2004,modl face lift.
                      multumesc

                      Comment


                      • Eu sunt cu partea administrativa, nu ma pricep la mecanica, prin urmare te-as ruga sa parcurgi regulile casei (majuscule, punctuatie, renuntat la stil messenger etc). Citind acele reguli ai fi inteles si ca exista topicuri similare accesibile cu functia search. Tot citind ai fi realizat ca automaticul nu mai raspunde pe forum si ma indoiesc ca ar da mobilul personal asa facil oricui.
                        Multumesc de intelegere, succes!
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                        Comment


                        • Originally posted by cutaresku View Post
                          Eu sunt cu partea administrativa, nu ma pricep la mecanica, prin urmare te-as ruga sa parcurgi regulile casei (majuscule, punctuatie, renuntat la stil messenger etc). Citind acele reguli ai fi inteles si ca exista topicuri similare accesibile cu functia search. Tot citind ai fi realizat ca automaticul nu mai raspunde pe forum si ma indoiesc ca ar da mobilul personal asa facil oricui.
                          Multumesc de intelegere, succes!

                          Buna seara!
                          Am cautat la search, dar sincer sa fiu nu am gasit ceea ce doream!
                          si in afara de tine si user-ul cl600 nu am primit nici un raspuns!
                          Sper sa rezolv pana la urma la mecanic!

                          Va doresc o seara placuta!

                          Comment


                          • Salut, in primul rand ar trebui sa inlocuiesti uleiul si filtrul de la cutia automata mai ales daca nu stii cand a fost schimbat ultima oara. Pune uleioriginal Mb pentru cutie.
                            Service B se refera la revizie (se inlocuiesc toate filtrele masinii si uleiul de motor).


                            Sent from my iPad using Tapatalk

                            Comment


                            • Salut, de unde pot lua ulei original MB? Inafara de reprezentanta.
                              Si la pret decent.

                              Multumesc.

                              Comment


                              • reviziemercedes.ro

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF