Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat anchizitie w211?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat anchizitie w211?

    Buna seara.
    -Momentat detin de 5 ani, un w202 1.8 automat de care sunt foarte multumit dar, vreau sa il schimb deoarece este depasit doar moral, face aproape 20 de ani si totusi merge foarte bine petru varsta lui .
    -Sa trecem la subiect in iulie august vreau sa imi achizitionez un w211 doar automat diesel an fabricatie cam 2003-2005 berlina, nu stiu ce morizare ar fi cea mai potrivita pt aceasta caroserie, eu as opta pentru un 270cdi deoarece 220cdi mi se pare cam mic acest motor pentru w211.
    -Am sante sa gasesc un E270-280 cdi in mintile lui chiar si la un coleg de pe forum ?
    1. La ce ar trebui sa fiu atent cand cumpar o astfel de masina, tinad cont ca nu am avut pana acum nici o masina diesel, ma refer daca are hibe din fabrica gen, probleme la injectoare, turbo, distributie etc !
    2. Cat costa o revizie orientativ, shimb: ulei, motor filtre placute frana.
    3. Ce consum are masina, oras si exterior?

    Astept parile voastrea, va multumesc.

  • #2
    Daca iti convine sa dai bani multi la impozit si asigurare cumpara motor mare,face toti banii.Eu m-as uita la benzinare totusi(parerea mea),acum daca faci multi km cumperi diesel dar si intretinerea e mai costisitoare.Asta (revizia si consumul cred ca e cea mai mica problema care trebuie sa o ai in vedere cand achizitionezi un diesel din 2003-2005,acum depinde si de buget).Nu cumpara romaneste(cea mai ieftina de pe net)!

    Comment


    • #3
      Multumesc.
      Normal ca nu o sa o iau pe cea mai ieftena pentru ca intentionez sa o tin 4, 5 ani.
      Motor mai mic nu vreau pentru ca este zgomotos si are vibratii mari, cel 2.2 este si slabut dupa parerea mea pt caroserie, si nu cred ca e foarte mare diferenta de consum, si se reduce si riscul ca masina sa fi fost taxi odata ce motorul este mai mare cred .
      Merg cam 75% in oras si intr-un oras care nu e chiar asa mare si fac in medie cam 20.000km intr-un an.
      Asigurearea si impozitu nu sunt o problema si nici revizile pt ca fac una pe an.
      Ma intereeseaza consumul pt. ca merg mult in oras si masina pe care o am acum consuma cam mult pentru ce ofera parerea mea cam 11-13%.
      Ma astept la un 10% de la un e270cdi , dar astept si parerea unui coleg care detine acest model.

      Comment


      • #4
        Salut,din punctul meu de vedere, 270 cdi e destul de zgomotos,nu e asa silentios acel 5 cilindri si lipsit de vibratii,as merge mai mult pe un 280 cdi care este un V6 foarte linistit "!!! Bafta la cumparare!

        Comment


        • #5
          280CDI pana in 2006 inseamna acel motor de 6 in linie , adica peste 3l ..3222cc mai exact , impozit cat China ... aproape. Daca te orientezi la bulgaroaice , problema e mai simpla. 270CDI chiar e galagios.

          Comment


          • #6
            Din ce stiu eu, motorul de3222cc este printre cele mai reusite si fiabile.


            Sent from my Benz

            Comment


            • #7
              Originally posted by yanis2222 View Post
              Din ce stiu eu, motorul de3222cc este printre cele mai reusite si fiabile.


              Sent from my Benz

              Nu am avut ocazia sa calaresc asa ceva dar multi spun asta si inclin sa i cred. Cunosc un exemplar din 2003 cu 470k reali in bord , probabil pica caroseria si motorul inca duce. Pacat ca impozitele nu ne da voie sa ne bucuram mai multi de un asa motor.

              Comment


              • #8
                Nu cred ca se merita sa chinui un motor de 3.2lcdi in oras cu drumuri de 3 sau 5 km si 10 porniri, nici nu se incalzeste si consuma 15%, ala e in elementu lui de la 160km/h in sus.
                Nu stiu ce alta masina as putea sa iau w203 nu imi place interiorul si suspensia este sensibila pe fata, doar sa ma indrept spre alta marca habar nu am ce sa fac.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by iulian_ban View Post
                  Nu cred ca se merita sa chinui un motor de 3.2lcdi in oras cu drumuri de 3 sau 5 km si 10 porniri, nici nu se incalzeste si consuma 15%, ala e in elementu lui de la 160km/h in sus.
                  Nu stiu ce alta masina as putea sa iau w203 nu imi place interiorul si suspensia este sensibila pe fata, doar sa ma indrept spre alta marca habar nu am ce sa fac.
                  Nici la w211 suspensia fata nu este de laudat , trebuie tinuta din scurt in permanenta. Motorul de 2148cc cu 170 caluti si o cutie manuala face fata onororabil atat in oras cat si in afara dar acei caluti se gasesc la masinile w211 cu facelift ...dupa 2006.

                  Comment


                  • #10
                    Stiu si nu dispun de bani pt facelift si nu vreau cu cutie manuala.

                    Comment


                    • #11
                      Ceea ce doresti tu, se traduce cam asa : e240 cu gpl, silentios, fiabil, economic si taxe mici (950lei impozit, cat la 2.2) ...

                      Daca te hotarasti spre e240 te invit duminica la intalnire http://www.clubmercedes.ro/intalniri...015-t8678.html sa te dau o tura cu a meu sa-ti faci idee ce stie v6-ele de pe el.
                      Last edited by GYUKY; 04-01-2015, 11:16 AM.
                      http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

                      Comment


                      • #12
                        Multumesc !

                        Comment


                        • #13
                          Eu nu am gpl, ca fac 500-600km pe luna si nu-i vad rostul. La intalnire o sa vina si cristi_fulger care are e220cdi w211 si poti face comparatia. La 5000e gasesti un e240 bunisor si + 1000e o instalatie gpl profi, asta sa-ti faci idee de pret.
                          http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

                          Comment


                          • #14
                            Am eu un E240 ingrijit si e de vanzare, daca te intereseaza poti sa vezi http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...03-t42198.html
                            Last edited by t_slavik; 04-01-2015, 19:53 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Multumesc dar cred ca pretul ei real e undeva pe la 6000E sa zic si de ce.
                              E cutie manuala, si apoi e foarte scump parerea mea nu are optiuni deosebite de ex:
                              4 matic,incazire/ventilare in scaune, trapa etc. chiar daca are km putini. pentru 2003 are 12 ani si cel mai mare minus un motor depasit ca si tehhologie cred ca e sub anu 2000 sau chiar sub.
                              177 cp si 240 nm la 4500 rot/min cu un consum dat de carte de 16L/100km in oras care cred ca pote ajunge lejer la 18-19l/100km cea ce mi se pare mult tinand cont cat costa un litru de benzina. l 0-100km/h in 9.4 sec. toate astea la o capacitate de 2.6l
                              Dar intadevar arata bine, ce sa zic spor la vanzare, nu o zic in nume de rau e doar parerea mea personala.
                              Momentan ma documentez in legatura cu Audi A6 berlina 3.0 TDI Qattro Tiptronic mi se pare rezonabil ca si raport calitate pret performante, exceptand inpozitele si asigurarile din Romania.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF