Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Draga coleg cl600 țin sa anunț ca am procedat la schimbarea convertizorului și am scãpat de tremuratul dinaintea schimbãrii vitezelor și acele vibrații în mers la vitezã. Dar de aceea variație de turație dimineața tot nu am scãpat și ãsta pana se încãlzește masina la 60-80 grade. Apoi totul e perfect nici nu pot sa spun ce mulțumit sunt. Am fugit la iasi la dl. Bazil și pe diagnoza star mia dat senzorul de temperatura la evacuare amonte kat citește temperatura mai mica la intrarea gazelor decât cel de la ieșire ce are o temperatura mai mare. El mia spus ca acesta ar fi și motivul ca îmi intra în regenerare din când în când chiar dacã a fost anulat dpf fizic și electronic. Și poate tot din aceeași cauza e și aceasta simptoma dimineața. Nu știu ce sa spun.....Am sa schimb și acest senzor. Țin sa menționez ca aceastã simptoma o am de vreo 6 luni chiar mam învãțat sa aștept sa se încãlzeascã masina și mai ales acum sa mã bucur de ea. Mulțumesc. Stima

    Comment


    • Caut si eu un raspuns destul de simplu . Cutia 722.640 din c220 cdi w204 cu ce difera ( daca difera ) de cutia din w211 e280cdi care vad ca are acelasi cod tot 722.640 si cu ce difera de 722.639 din e400cdi si nu in cele din urma cu 722.649 din c250cdi . Va multumesc .
      Last edited by Moga Alexandru; 11-05-2014, 03:08 AM.

      Comment


      • Buna seara la toti! De curand mi-am cumparat si eu un e200 cdi 75 kW 102 cp din 1999 cu seria WDB2100071A894140 cutie automata si as vrea sa ii fac schimbul de ulei in cutie, problema e ca nu stiu ce cutie am si nici ce fel de ulei (cu ce specificatie) sa cumpar.
        Citesc acest forum de vreo 2 ore si cva si tot nu am gasit informatia care m-ar ajuta si pe mine. Daca aveti bunatate si ma puteti ajuta spuneti-mi va rog ce tip de lei sa cumpar si ce cantitate. Va multumesc frumos

        Comment


        • Originally posted by dark View Post
          Buna seara la toti! De curand mi-am cumparat si eu un e200 cdi 75 kW 102 cp din 1999 cu seria WDB2100071A894140 cutie automata si as vrea sa ii fac schimbul de ulei in cutie, problema e ca nu stiu ce cutie am si nici ce fel de ulei (cu ce specificatie) sa cumpar.
          Citesc acest forum de vreo 2 ore si cva si tot nu am gasit informatia care m-ar ajuta si pe mine. Daca aveti bunatate si ma puteti ajuta spuneti-mi va rog ce tip de lei sa cumpar si ce cantitate. Va multumesc frumos
          Salut, din ce am vazut in EPC ai cutie 722.614.

          Filtrul are codul A 140 277 00 95 si impreuna cu filtrul trebuie sa vina si garnitura de la baia de ulei care are codul A 140 271 00 80 . Daca nu vine impreuna cu filtrul trebuie comandata separat. Desre ulei nu stiu ce sa spun, rog colegul cl600 sa spuna pentru ca nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza. O seara frumoasa

          Comment


          • Originally posted by Moga Alexandru View Post
            Caut si eu un raspuns destul de simplu . Cutia 722.640 din c220 cdi w204 cu ce difera ( daca difera ) de cutia din w211 e280cdi care vad ca are acelasi cod tot 722.640 si cu ce difera de 722.639 din e400cdi si nu in cele din urma cu 722.649 din c250cdi . Va multumesc .
            Exista undeva pe internet o decodare pt 722.x xxx.

            In principiu, pe langa diferente de generatie, diferente majore sunt la partea care se leaga de motor si cateodata la iesirea spre cardan.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • Buna ziua dragi colegi! In primu rand vreau sa va spun ca sunt mandru posesor al unui mercedes E220 cdi automat , wdb2110061915884 , cutia merge foarte bine si foarte silentioasa la achimbarea treptelor dar ce am observat ca cand bag in treapta R parca nu are putere sau daca sunt intr o panta si vreau sa urc cu spatele nu urca indiferent daca turez motoru sau o las la relantiu asa pe loc drept merge . Daca ati putea sami dati un sfat sau sa ma astept la ce e mai grav , problemela cutie ..

              Comment


              • Buna prieteni, am o intrebare si eu va rog, pentru experti: Am un W210 E300 TD 1999(turbo diesel OM 606 nu CDI) Motorul scoate in jur de 250cp fortzat( elementi pompa inj de 7.5 mm)dar cutia de viteze 722.606 a inceput sa patineze ,Am una de pe un Sprinter CDI 2004 -2.7CDI cod 722.681 ...
                Pot sa o schimb pe cea 722.606 cu cea 722.681 ???
                Stie cineva cam ce ar mai trebui sa modific pt a functiona bine 722.681 pe E300 TD , nevoie de un Star?..
                Multzumesc mult pt orice informatie ,
                Weekend placut ,
                Gel

                Comment


                • Am un W124 e320 benzina cutie automata in 5 trepte ... iar eu am un motor 2.5 diesel classic cu cutie manuala in 5 trepte ... as vrea sa pastrez cutia de benzina de pe 3.2 se poate ? si sa schimb doar grupul pentru motorizarea aceea sau imi trebuie cutie automata de diesel in 4 trepte ? Ce ar mai trebuii sa am sa mai imi mearga abs si sa am turatie de diesel ... multumesc
                  Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

                  Comment


                  • buna seara, sunt de putin timp pe aici si as dori sa stiu daca se poate pune o cutie de sprinter (sprintshift) pe un w 203 (cutie sequentronic ) serie sasiu WDB2037471A261794.Exista ceva diferente de rapoarte ? multumesc anticipat !

                    Comment


                    • buna ziua,sun nou pe aici si as dori un raspuns daca se poate de la domnul automaticul vazand ca e in foarte buna cunostinta de cauza ,am un c 230 kompressor coupe benzina serie de sasiu WDB2037471A261794 cutie sequentronic, mentionez ca in afara faptului ca nu trecea de viteza a 4 a mai nou de multe ori nu mai pleca din loc imi afisa 1 sau A dar nu se intampla nimic,daca o turam la 3000 r imi dadea un soc de plecare de 1 metru si apoi se tura fara sa mai mearga din loc,dupa ce oream motorul si asteptam 3 sec porneam fara probleme.am schimbat uleiul din cutie la pinioane cu titan sinto fluid FE 75W'1,5L si la sistemul hidraulic cu titan 2 H 4300B 0,5L facand si aerajul de la rulmentul de presiune al cutiei cu motorul pornit,masina avand aceleasi simptome.as dori sa schimb cutia cu una de sprinter sprintshift dar nu stiu daca are aceleasi rapoarte ,adica sa nu aiba doar forta si viteza nu ? As fi venit sa te caut la bucuresti si orcum voi veni cand vin in tara fiind plecat in Italia sunt nevoit sa o fac singur acum ca aici sunt niste preturi la reprezentante multimarca de dai foc la masina ! si habar nu au ! au zis ca ce e tipul asta de cutie nici mecanica nici automata ? iti multumesc anticipat daca ma poti ajuta cu ceva.

                      Comment


                      • Nu mai posta de o mie de ori. Răspuns de la Automaticul nu cred că o să primești curând. Între timp, citește regulamentul și respectă regulile de postare!

                        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                        Comment


                        • probleme cutie sequentronic

                          Originally posted by Zeus View Post
                          Nu mai posta de o mie de ori. Rãspuns de la Automaticul nu cred cã o sã primești curând. Între timp, citește regulamentul și respectã regulile de postare!
                          taticu decat sa te dai mare ZEU mai bine ai ajuta si tu cum poti ! dar nu ! mai bine gretos si arogant ! prin asta e renumit romanul....PROSTIE ,IGNORANTA,MANDRIE...etc .Pai de aia nu ne merge bine fratilor,cum ai doi lei in buzunar nu ne mai ajunge nimeni la nas ! nu uita frate ca azi poti avea mercedes si maine sa-mi ceri de mancare pe strada,nu mai fiti atat de mandrii de voi.Si daca am postat o intrebare credeam ca voi gasi ajutor la conationali mei cum zic cei de afara,dar nu poti gasi nimic aici decat egoism si aroganta....crezi ca daca imi raspundea automaticul ma imbogatea peste noapte ?nu frate am bani pentru ca muncesc si am fost inteligent sa plec cand a trebuit din tara,daca raspundea ajuta un om,ma rog poate nu a putut raspunde.. Am postat de doua ori din greseala nu intentionat.
                          Last edited by spiro; 01-16-2015, 17:58 PM.

                          Comment


                          • Tu cu ce ai contribuit pana acum?
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • Omu', cand e prost si atat, are senzatia ca toata planeta se ia de el si nu apreciaza ce si unde dracului pleaca sau nu sa-si castige ce dracu si-o castiga, de parca ar interesa pe careva ceva...
                              Ca-i prea chior sa vada ca "guru" cu automatele este de mult plecat dintre noi, ca-i greu cu cititul, si daca mai are de respectat si ceva reguli o f...e p-aia cu aroganta si-l plezneste revelatia explicatiei existentei noastre mizere...
                              Stai acolo tati, la clima aia mediteraneana, sa se coaca bibilica, si lasa-i pe conationalii tai in pace!
                              Last edited by Zeus; 01-16-2015, 22:54 PM.

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment


                              • Domnul Spiro,
                                Sunteti un dezastru.Pacat ca ati plecat ca probabil cei de acolo isi inchipuie ca toti romanii sunt ca dumneavoastra.
                                In primul rand nu stiti sa "' vorbeste '' romaneste, de restul, ce sa mai vorbim.
                                Vali

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF